Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    i/e regjistruar Maska e buki19
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    .....sy te bukur....vertet te bukur.....shum te bukur.....kinezishe ....komponohen mire me fytyren dhe me 178 cm (jo 1.78 cm).Open Mind....2 much.... km.
    ......mire, qe je ne kete forum .....all the best 4 u.

komplimenti i pasuron ata qė e pranojnė, por nuk i varfėron ata qė e japin*.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Kinezja
    Haj haj :) :)

Une jam Arjana, jam 22 vjece, studjoj ne Tirone per "Teknologji farmaceutike dhe biofarmaci" viti fundit i IV. Per momentin punoj ne nje restorant pas piramides qe te nxjere lekun per shkolles. Por tash jam me pushime jashta shtetit per disa dite :)

Do doja te pershkruaj veten time, definitivisht s'jam Kineze, por ashtu zgjodha kete nick mu duk i lezetshem. Jam zeshkane, e larte 1.78 cm. I pelqej ngjyrat e mbyllta sepse i pershtaten karakterit tim.

Jam e hapur me shoqeri, por fjalori im ka nje limit. Dicka qe me pengon eshte se kur njeriu hapet shume njerezit te keqkuptojne. Per mua nuk ka tema "tabu" - jam ne gjendje te flas per gjithcka sepse kam arritur ate pjekuri te gjej veten ne cdo fushe te jetes.

Kam kryer te mesmen ne Liceun Turk, kam pasur shoke e shoqe te trevave te ndryshme shqiptare si nga Kosova, Mali i Zi, Cameria, Maqedoni, Turqia kuptohet shqiptare qe jetojne atje, dhe kjo me ka bere te kem nje dialekt te perzier dhe mund te flas ne shume stile.

Punet e mia qe kam bere deri me sot: Kam punuar ne shume organizata jo qeveritare, ne Shqiperi dhe jashta shtetit. Kam punuar edhe ne Ministrine e Shendetsise si asistente per nje kohe, ndersa kam qene edhe redaktore e e rubrikes se shendetsise ne Gazeten "Korrieri" ... etj etj ...

Hobi im eshte tennisi, nje kohe ushtroja tenis gjate shkollimit te mesem, por me futjen ne fakultet u ndala se koha s'me premtonte. Notin e kam hobi te zemres. Vlora dhe Durresi jane vendet kur notoj me se shumti. Muzika ime e preferuar eshte ajo latino dance dhe dhe vallja qe me pelqen eshte flamengo dhe samba braziliane. Ne vitin 1999 kam qene pjesmarse ne karnevalin brazilian ne Rio De Jeneiro dhe kam kujtime te bukura nga atje.

PS:
    Pershendes te gjithe ato qe me njohin dhe s'me njohin, dhe pjesmarja ime ne PDG nuk don te thote se s'jam serioze por me pelqen te jem "Open Mind" dhe ashtu.

Baj baj ... ... ...
    WelCoMe.. Rri si ne shtepin tende :))

P.S GoXha Prezantim :^xhan2

RrsP Dj :syze
    Feel the pump √

Krenar Me Ty Maska e Dreq-Kercovari
    Anėtarėsuar
    03-03-2004
    Vendndodhja
    Me Ty Gjithmone
    Postime
    104
    Kinezja mire se erdhe prezantim i shkelqyer
    te uroj gjith te mirat ne jete suksese
    kineze di te flasesh ne theksin e kercoves? Sinqerisht nga Kercovari
    Pike ne Zemer me ke Mbetur

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Mire se vjen ne `Forumin Shqiptar`,besoi se te kenaqesh duke lexuar dhe shkruajtur.

Miqesisht,

Shpirt Njeriu

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    kineze mire se erdhe ne forum lal edhe pse ti ke ardh para meje e duhet te me thuash ti mua mire se erdhe
    me pelqen qe je nje "open mind" se eshte nje vecori qe se kane shume veta dhe ata qe thone qe jane te tille (pjesa me e madhe jane e kunderta)
    nejse lal me behet qefi qe je prezantuar tamam edhe njehere qendrim te kendshem ne gjirin e forumit shqiptar
    PS. ku na qenka ky restoranti te kalojm ndonje here mi kineze

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Mire se kalove dhe ketej kineze!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga Kinezja
    Haj haj

Une jam Arjana, jam 22 vjece, studjoj ne Tirone per "Teknologji farmaceutike dhe biofarmaci" viti fundit i IV. Per momentin punoj ne nje restorant pas piramides qe te nxjere lekun per shkolles. Por tash jam me pushime jashta shtetit per disa dite
    O Kineze me ardh i her une ke ai Restoranti ku punon ti cfare specialitet gatimi ka ai restorant ku ti punon?

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Mire se erdhe ne forum Kineze.
    Kalofsh mire, bofsh qefe
    E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Ftesė - Prezantimi i ArchiCAD 12
    Nga RinorZ nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 08:31
  2. Prezantimi im
    Nga Baby^Doll nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 07-07-2005, 07:45
  3. Ja dhe prezantimi im
    Nga Kopliku_forever nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 22:00
  4. Prezantimi im
    Nga two-head-eagle nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 22-06-2003, 11:14
  5. Tek prezantimi i vetes .
    Nga Muhamed nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 11-03-2003, 03:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •