Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160

Unė dhe feja

Un kam msu qysh i vogel qe njeriu e ka prejardhjen nga izraeli, nga dy veta qe ishin te paret. Masnej nepermjet mardhenjeve seksuale baba-nene, vlla-moter, moter-vlla, kushri-kushri u shumu bota.
    Ky esht shpjegim alternativ po te pakten esht me i pranushem moralisht se evolucioni...se gjithcka t'me thon vec s'duroj dot kur m'thon se vi nga majmuni. Se nqs s'di asigje n'ket bote, t'pakten jam i sigurt qe jam me i vlefshem se nji majmun. majmuni esht thjesht kafshe, lind e vdes, kurse njeriu esht me teper se kafshe qe lind e vdes...ngaqe ka pas njerez qe na kan tregu se ca ndodh pas vdekjes. kta jane profetet dhe disa prej tyre kan jetu qe para 3000 vjetesh. Ne bote mund te numerohen me qindra profete edhe po te jesh profet dmth qe zoti te cakton per t'ja kalu dijenine universale njerezimit. Do ket njerez qe do pysin "Kush esht ky morr qe do me na tregu pergjigjen universale?"....po nqs je profet edhe s'te beson kush, mos u merzit, se gjith tjeret do shkojn ne ferr pervec teje. Po ishe profet s'ke asigje me humb.
    Po kujdes! n'bote ka shum profete te rreme te cilet pretendojne ti ket fol zoti kur ne te vertete vec kan henger kerpurdha halucinogjene e i esht duk ashtu.

Gjith kta qe i ndjekin kta profete te rreme do digjen perjetesisht. Mu me vjen keq per gjith kto njerez qe do digjen perjetesisht, po me then te drejten do ja hapja te gjithve kafkat me sopate vec mos te perfundoja vete ne ferr...ngaqe m'kan then qe aty te bejn me pi shurre te vlume edhe te djegin me hekur te skuqur. Normalisht do hidhja edhe veten n'ere bashk me nja 20 prej tyre vec mos me i kalu kto peripecira djallezore.
    Tashi per te dallu kur nji profet esht i rreme apo i vertete mbani mend: Profetet qe besoj un jane te vertete, gjith tjeret jane te rreme.

Arma ime me e fort n'ket beteje te perditshme esht fakti qe armiqt e mi e pranojn vet qe vijne nga majmuni kshuqe un e perdor ket per ti goditur me sarkazem kudo qe ti gjej...te pakten kshu duket ne pamje te pare, se ne pamje te dyte vec bej shaka per te mbuluar dyshimet e mia...qe zakonisht me turbullojn kur dal para pasqyres nejher dhe pys veten "a jam budalla?"...po s'ma merr menja qe do e zgjidh ket dileme deri diten e vdekjes.

super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Edhe un jam krenar qe jam produkt incesti hebraik. Nje dite po e mendoja po sikur un te jem djal i babe Adamit me njeren nga mbesat, dmth gocat e Kainit me nene Even. Uau cfare krenarie. Po dhe sikur te isha i linjes se Abelit me Even nuk do merzitesha fare. Jam krenar dhe shum i lumtur per kete sepse jam i zgjedhur i Zotit dhe cdo gje qe ndodh, ndodh ashtu sepse e do Ai.

Ti Ryder nuk duhet te dyshosh kurre per veten tende kur shikohesh ne pasqyre sepse ti je ne rrugen e drejte. Ata qe duhet te kene frike jane ata qe mohojne baben dhe nenen e tyre dhe prejardhjen e tyre hebraike. Ata nuk jane krenare per gjakun e tyre cifut qe iu rrjedh ne vena, dhe per kete do te digjen. Me vjen keq se kam shume shoke katolike, po ata do te digjen. Vetem ne ndjekim rrugen e drejte.

shalom
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Un kam nji shok me leucemi. Esht Indian megjithse e ka humb besimin te Krishna. Kjo mu me jep zemer kshuqe perdite shkoj e shof ne spital, ulem ne karrike dhe e pres me librin e shenjte ne dore derisa te zgjohet. Kur zgjohet rri e i flas per mrekullirat e profeteve, per shpresen qe ata i kane dhene njerezimit gjate historise, dhe per perfitimet e shumta qe do ti takojne edhe atij sikur te kthehet nga feja ime para se te vdese.
    Ai degjon me shum interes por ngaiher fillon e nxjerr shkume nga goja, ose e kapin ca dhimbje te forta ne koke (i dhemb e verteta), po un sypatrembur me forcen e Zotit te koncentruar si rreze lazer vazhdoj recitimin derisa ai qetesohet. (ose i bie t'fiket)

Kam frike se doktori esht i lidhur me sekte satanike ose ateiste sepse gjithmon do te me perzeje...jo vetem mua po edhe bashke-koleget e mi neper spital, qe po i japin shprese te pafeve ne ditet e fundit te jetes...kush tjeter mendon per shpirtin e tyre?
    Doktori thot qe i semuri do qetesi, po un i them "ca jan 5 minuta qetesi tokesore ne krahasim me nje qetesi te perjetshme hyjnore?" Ai me thot qe esht ateist. Pffff Ateistet vec dun me u duk si te squt, se n'fakt i falen dhive! HAHAHA kush i falet dhive? Njerez te trash! urghhhhhh sa mi cojn nervat ateistet!

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Sot mjes u zgjova me stigmata ! Kisha dy plage ne pellembet e durve po s'di se si e pse.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Zoti e ka then qe "Un jam drejtimi dhe e verteta" "I am the way and the truth. Per mua feja eshte e verteta kurse shkenca eshte science fiction sepse jemi me mijera, miliona vite per te gjetur te verteten si universe eshte.
    Bota sot eshte cmendur me njerez qe nuk besojn, me disa qe e shajn zotin, me disa qe i thyejn ligjet e fejes etj, dhe fundi i botes nuk eshte per tu qeshur pasi ne bote kan ndodhur 5 zhdukje "5 Massive Extincions" mbase ka qen zoti qe e ka ber per te pastruar te ligjt dhe mbase e kemi dhe rradhen dhe per nje te 6 dhe pastaj te fillojm nga fillimi prap nga nje evolucion i ri.

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Si tek Elementi i 6-te. Apo jo jo me mire si War of the Worlds.
    Ose mund te behet nje film me titullin Massive Extinction 6.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga SuNRiSeR
    Si tek Elementi i 6-te. Apo jo jo me mire si War of the Worlds.
    Ose mund te behet nje film me titullin Massive Extinction 6.
    6th Extinction. Bota ka kaluar me biliona vjet dhe mbase ka patur jete sic eshte sot dhe eshte fshir 5 here komplet mbase ka qen per arsye sic thuet qe sot qe po vjen dhe tjetra se shpejti pasi bota eshte "cmendur" me cfare behet cdo dite dhe duke pare cfare ka ndohur ne histori dhe shkelja e fese.

Njohuria te ben te lire Maska e SuNRiSeR
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Vendndodhja
    ...where everything fades...
    Postime
    368
    Massive Extinction 6 ta vret veshin me shume se 6th Extinction. Mund te shkrurtohet edhe ME6. Skenari nuk eshte i keq per nje film dramatik me shume efekte speciale.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anėtarėsuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Une personalisht jam konvertuar ne Muxhahidin. Sepse eshte e vetmja fe qe shkencerisht provon se per cdo gje ne bote fajin e ka Amerika. Dhe kjo mua me pelqen, sepse nuk e di se ca kane keta Amerikanet qe vertet me shqetson ne shpirt. Ndoshta eshte se nuk rrisin qimiet e sqetullave? Ndoshta eshte se nuk bredhin me shapka neper rruge me pluhur duke kundermuar ere borziloku te kombinuar me eren e disa erezave tip piper i kuq, apo ndoshta eshte se nuk ua presin koken grave po tu bjeri velloja 2 gisht nen sy. Nejse sido qe te jete profeti yne i shenjte Abdi Sulejman Al hafiz largpames e liridashes kur foli per surren "Shurra ne natyre" tha se Jankit (e shifni se sa urrejtje kam, i perfshi te gjithe me emrin e verioreve pa e kuptuar se tregoj injorance)jane zullumqaret e njerezimit. Ata e kane fajin se Ziniut te Sherebeles i kane dale gjokse femrash. Te isha si Ziniu, kisha mare nje cerdhe me kalamaj peng ne emer te profetit, i kisha vene minat nga poshte dhe u kisha kerkuar qeverise te mi hiqnin gjokset. Po mos mi hiqnin i hidhja gjithe kalamajte ne ere, vec per fiksim, dhe pastaj gjithe shoket e mi do ja hidhnin fajin e Amerikes e te gjithe do jetonim te lumtur.
    Po une s'e kuptoj pse ne na quajne terroriste. feja jone percjell vec mesazh paqeje e dashurie. Respekti e tolerance dhe barazi per femrat. Ja me poshte po paraqes nje poster te profetit tone gjate elektoratit per tu zgjedh profeti yne liridashes e largpames. Posteri pasqyron me se mire tolerancen e dashurine tone.
    Bismilah....

P.S e dini ju qe Armstrongu kur vajti ne hene degjoi te kendoheshin ca kenege Muxhahidine.... qafsha kalamajt...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga R2T : 20-10-2005 mė 12:52
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Posti # treeeeee... lol
    I'll go to Hell, e di, po ju ma shpejtuat diten.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •