Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    G J I G A N D I Maska e Nickmaster
    Anėtarėsuar
    25-11-2002
    Vendndodhja
    San Francisco
    Postime
    183

Windows Vista (ish Longhorn) - versioni i ri i Windows

Ne kete teme jipni mednimet tuaja mbi Sistemin e ardhshem te Microsoft, krahasimet e tij me xp dhe sisteme te tjera operative.
    Bazuar ne kete faqe ( www.winsupersite.com ) dhe faqe te tjera qe ju mund te gjeni mbi Sistemin, postoni mendimet tuaja.....

Per mua Longhorn s'eshte asgje tjeter pervec se nje Sistem i bukur i "bere per te qene i shemtuar."
    <<>>
    *Software is like sex...it's better when it's free.*

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    ajo qe me shqeteson ne prezantimin e versionit te ri eshte
    integrimi i teknollogjise Palladium ("...will include Microsoft's Trustworthy Computing (Palladium) architectural changes...").
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Thone qe versioni final i Longhornit del ne 2005 qe eshte rezultat kuptohet i ripunimit te versioneve te tij Beta ne 2004 ndaj difekteve dhe raporteve te problemeve nga perdoruesit.Flasin shume per kete version duke e pare ate nga interesat dhe pikeveshtrimi i perdoruesit dhe jo thjesht nje avancim teknologjik.
    si dhe per nje kompjuterizim te besushem trustworthy.
    Shtrohet pytja a eshte e vertete ajo qe thuhet.Personalisht nuk besoj me cfare kam pare versionet e shkuara reklamat dhe levdatat qe ato i bejne punes se tyre nepermjet websajteve te paguara per kete pune si ZD NET PC Magazine etj qe jane te lidhur me shume interesa paraje si dhe probleme te tjera ligji.
    E gjithe faqja qe flet per Longhornin eshte shkurt nje reklame e punes se tyre thjesht per te pergatitur terren per marketimin dhe shitjet.Gjithshka eshte bere per para dhe kane te drejte se per ate para punojne.Por nuk eshte e drejte qe sapo del nje sistem operimi dalin nje numer i konsiderushem difektesh (bugsash)
    dhe ketu nuk flitet per 10 apo 30 behet fjale per qindra.
    Po ju rikujtoj dicka besoj se ju ka rene rasti te shikoni websajtin e Microsoft Knowledge Base.Tek ky websajt jane me mijra e mijra artikujt qe Microsofti i ka nxjerre ku jep rruget per te fiksuar problemet dhe difektet me windowsin 98,Me,2000 dhe XP.Pa permendur ketu shtesat e kodeve Patchet qe dalin periodikisht
    per te fiksuar vulnerabilities.U tha per windows XP qe microsofti
    po punonte per nje kompjuterizim trustworthi(ne drejtim te sigurise me demek) E verteta perseri XP doli me vulnerabilities dhe shume probleme te carash ne siguri.Instalim Patchesh cdo muaj,Windows Sp1 pack pastaj SP1b>Konkluzioni qe kam arritur sado te mire qe ato ta bejne nje sistem operimi ai sistem prape do kete nevoje per shtesa kodi per patch per te mbyllur vulnerabilities per arsyen e thjeshte se Microsofti historikisht ka qene objekt sulmi nga hackers te cdo lloj niveli dhe kategorie.Keshtu ka qene dhe keshtu do te vazhdoje prape.Dhe tjetra dihet qe versionet e reja te windowsit jane me shume komplekse ne ndertim se sa te vjetrat dhe kjo do te thote me shume probleme do te kete me to.Dhe e fundit qe do te shtoja jo gjithmone nje version i ri programi eshte me i mire se paraardhesi.
    kujtoni per nje moment versionet e fundit te Morfeusit.Ose windowsi 98SE(edicioni i dyte)doli te ishte shume here me i mire se pasardhesi i tij windowsi ME qe mbahet si windowsi i punuar me dobet nga microsofti.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Tini-
    Anėtarėsuar
    17-06-2004
    Postime
    15

Sisteme Operative Te Microsoft!

Keni Ndegjuar Per Windowsin me te ri LONGHORN?

Versioni i ri i sistemit operativ tė Microsoft, Windows "Longhorn", sapo ka "dėshtuar" provėn e parė: gjatė demostrimit tė kėtij sistemi nė WinHEC 2004, kur u provua nisja e lojės Quake, sistemi operativ pėsoi njė crash dhe monitori u bė i zi dhe nuk dha mė shenjė jete.

Jim Allchin, nėn-presidenti i Microsoft, u justifikua duke thėnė qė kompjuteri ishte shumė i ngadalshėm dhe qė provat paraprake kishin dhėnė rezultate pozitive... pa bindur plotėsisht publikun qė ishte duke ndjekur provėn.

nga Tini-

Open your mind now! Maska e besart
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    480

Thumbs up Microsoft Longhorn

Nė vitin 2006 pritet qė kompanija e Bill Gates- Microsoft tė lėshoj nė treg sistemin e ri operativ tė quajtur "LONGHORN".
    Pėr mė shumė lexo:

http://www.microsoft.com/presspass/p...rget2006PR.asp

http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Unė e kam provuar para 1 muaji versionin BETA tė Longhornit mirėpo nuk munda ta mbaj sepse pothuaja asnjė drajver tė sistemit tim nuk e njihte. E kam proovuar edhe nė kompjuterin e vjetėr ku funksiononte vetėm kartela e internetit. As zėri as videografika. E nė tė riun as LAN-i.
    Nė pėrgjithėsi kishte dukje mjaft tė mirė por megjithatė pamja e XP-sė nuk krahasohet. Por besoj qė Longhorn do tė jetė edhe mė i sigurt dhe mė efikas.
    Mė sa vėrejta Longhorn BETA kėrkonte gjithashtu RAM shumė tė madh. Mua nuk mė mjaftoi 512 MB.

Senior Member Maska e IL_DON
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    ne mal
    Postime
    163

Windows Vista (ish Longhorn) - versioni i ardhshėm i Windows

Kam bere donwload Windows Longhorn po qe se ka ndonje njeri qe mund te ma shpjegoje dicka rreth ketij Leonghorn te shkruaj ketu per problemet qe paraqet ky si windows ose dhe per avantazhet qe ka karshi windows-ve te tjere.
    Faleminderit

Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Unė pėr veten time e kam pasur vetėm Longhorn 4074. Pėr kompjuterin tim ka qenė plotėsisht i papėrdorshėm. Nuk punonte as kartela grafike, as kartela e zėrit, as LAN-i. Pra shumicėn e drajverave nuk i pranonte. Kam dėgjuar se te disa kompjuterė funskionon pėr bukuri.
    Tjetra ėshtė se kėrkonte shumė RAM. Vetėm nė start i merrte mbi 400 MB. Unė e kam 512 MB.
    Nga pamja mė pėlqeu deri diku...
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

Senior Member Maska e IL_DON
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    ne mal
    Postime
    163
    Plako si do te punoje sipas teje nje nje Pentium 4 Dual processor 3600+, grafic card 256 MB, 1024 ram?
    une nuk kam ate 4074 kam versionin tamam por do ta provoj se fundja fundit se e provoj nuk me gjen asgje :=) vetem se do me harxhoje kohe asgje me teper

Anėtarėsuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    2,636
    Atė 3600+qė paske ti unė nuk e njoh fare andaj nuk di ēka tė tė them. Por nėse ėshtė pak a shumė si Pentium IV qė kam unė (3.0 GHz) atėherė me siguri e vlen tė provosh pa problem. Po ashtu ajo qė the se ke 1024 RAM ėshtė bukur dhe pėr atė mos ke dert.
    Longhorn 4074 ėshtė njė build mė i vjetėr dhe ma merr mendja se ti e ke mė tė ri. Mbase kėto versionet mė tė reja tė Longhorn-it janė kompatibile edhe pėr sistemin tim mirėpo nuk po lodhem fort qė ta instaloj pasi pata rast ta shoh njėherė Longhorn-in.
    Kodi:
    Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė 

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si krijohet njė 'CD Boot' i Windows XP me SP2 tė integruar
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 02-03-2010, 20:01
  2. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16
  3. Sė shpejti versioni online i Windows
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 22-11-2005, 05:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •