Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Une nuk po them per serverin. Nuk eshte puna se dua te kem nje faqe ne php sot. Une e kisha fjalen per ne kompjuterin tim. Thjesht dua ta hap nje faqe ne php dhe te shikoj ndryshimet nga editimi qe kam bere.

A nuk ka ndonje menyre me te shkurte apo duhet sesben te instaloj ato programe??

Faleminderit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 26-08-2006 më 23:29

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    17
    pershendetje edhe une dua te filloj te mesoj gjuhen php
    se me duhet urgjentisht per nje faqe por gjithashtu ku mund te mesoj ose si behen ndryshimet text ose shtohet nje direktori ne php
    Teknika1

Meqe PHP eshte gjuhe programuese qe njihet nga serveri atehere e vetmja menyre per te shikuar rezultatet ne Kompjuterin tend eshte qe te instalosh nje program serveri qe te ben te mundur te stimulosh ne nje menyre serverin ne kompjuterin tend. Ky eshte nje sqarim i shkurter dhe per kete ekzistojne programe perkatese. Une personalisht e kam nje program te tille mirepo se kam bere upload sepse besoj edhe ne google munde ta gjesh. emri i programit eshte xampp-win32-1.5.3a-installer . Kerkoni per kete program dhe beni instalimin e plote. Me pas fajlat e tu PHP njihen ne folderin perkates. P.sh Nese e instaloni programin ne C:\Programme\xampp\htdocs\xampp\FOLDERI YT QE KRIJON. Ne kete folderin e fundit qe krijoni vete munde te shikosh filet php.

Ose per me lehte pas instalimit te programit, hyni ne C:\Programme\xampp\htdocs\xampp gjeni Fajlin INDEX dhe nderroni nje shkronje psh INDEXI dhe pastaj hyni ne browers tuaj psh Internet Explorer dhe shkruani LOCALHOST, ketu do te shihni fajlat tuaj PHP.

Nese merrni kete program dhe keni ndonje paqartesi shkruani serish pyetjen

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Funksion kërkimi për web sajtin tim
    Nga strongman në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 09:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •