ehe kur te jete fitorja e milan im coming for surePostuar mė parė nga sherri
![]()
ehe kur te jete fitorja e milan im coming for surePostuar mė parė nga sherri
![]()
Urime pėr fitoren ndaj Romės,e merituat.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Nje pershendetje per gjithe tifozat e lazios. Nje urim i veēante per njerin, qe po ta lexoje kete mesazh direkt e kupton se e kam per te.![]()
A te kujtohen or mik ato dite qe ishe i vetem. Te gjithe ishin me Milan, Roma, Juve, Inter etj. dhe ti megjithese i vetem vazhdoje te kembngulje tek Lazio.... Respekte...![]()
Me teper se fitorja kunder perendorise se shkaterruar Romake,gjithe Italia shpreh indinjaten kunder veprit te Di Canios te pershendesi ne mynyre fashiste si dikur Benito Musolini tifozet e vet.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Edhe nje fitore e bukur e ish-Lazios time...
Ndeshjen nuk pata mundesi ta shoh por duke ditur se ka luajtur ne ARTEMI FRANKI dhe ketu veshtire eshte te fitohet Fiorentina lirisht mund te konkuldoje se kemi fituar me mund.
Mandej gol paska dhene edhe ai komshiu im Pandev, i keq eshte bere ky djaloshi nga lagjeja ime, ka disa zera ketu se ka nje interesim edhe nga Barca per Pandev, mediumet maqedone e kane bere histori kete lajm, sidoqofte urime fitorja lazijane...
forza....
My silence doesn't mean I am gone!
Dhe un si tifoz i vjeter lazial, qe ne vitin 94-95... me treshen Sinjori Boksiē e Kaziragi.
Uroj qe kete vite te hyj ne zonen e chamion-league, jo si vjet qe shkoi ne burim dhe nuk pi uje dot.
Dhe nje kohesisht uroj qe te largohet nga ai ekip Simone Inzagi, pasi per mua eshte nje lojtar si pema pa kokra. Un qe jam tifoz me Lazion nuk jam se me kan terhequr trofet e saj, dua te them qe tek ty ben ndonje gol, por i mungon spektakli, gje e domosdoshme ne futboll. Dhe qe kur ka luajtuar ai lojtar te Lazio kam then : Inzagi mos te shenoj, dhe sikur Lazio te humbiste. Me pak fjale ka ardhur rastesisht ai tek Lazio
Dhe qe ta mbyll... Me nje lojtar shqiptar tek Lazio ne vitet e ardhshme
◄█ Barcelona e MADHE █►
Njė pėrshėndetje fashiste si tė Di Canios keni ene nga unė!
70' Lazio 1 - 2 Palermo
Arivederchi!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Lazio nuk eshte klub fashistesh, por nje klub i thjeshte, nje klub kontrabande mund te quhet vetem ai klubi qe ka ne pronesi kryeministri italian, e dini per kend e kam fjalen.
My silence doesn't mean I am gone!
Po kur flain dhe interistat...... Me gjysmen e ish-lacialeve ne ekip.
Dhe perseri do i duhen nja 6 vjet te tjera qe te na fitojne nje here, po dhe 6 vjet kan pa na fituar.... Sa per kujtese![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt