Lazio e ka filluar shkelqyeshem kampionati shpresoj qe gjithcka ti ece mbare
Lazio e ka filluar shkelqyeshem kampionati shpresoj qe gjithcka ti ece mbare
Postuar mė parė nga Bledari
TE LUMTE GOJA BLEDO.
Do ta fitojme kete jave Milanin me siguri sepse duhet edhe ne te tregohemi se vlejme dicka ne Seria A, e jo te na lene pas dore...
My silence doesn't mean I am gone!
Goli i Pandevit me Juventusin
http://www.abu-jassim.com/italy/week14/lazio.zip
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
kush e pa lazio-juventus o zot o zot mbylleni ket teme shpejt storm...e di ti...mbylle se nuk ka lezet edhe ha dajak edhe i le temen hap...![]()
Lazio triumfoje ndaj Romes...nuk kam menduar se mund te fitojne se kete vit jane duke luajtur shume dobet keto lazijanet, por sidoqofte kjo eshte sukses duke ditur me cfare barierash ballafaqohet ekipi nga kryeqiteti italian.
Fillim i mbare si INTERI...
Di Canio: I Cant Describe What Im Feeling
I couldnt possibly describe what Im feeling, he said. I was a little worried about this game and didnt expect us to be so comfortable, but the fact the Roma supporters said I was old and couldnt even stand up made me enjoy this twice as much.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 07-01-2005 mė 13:02
My silence doesn't mean I am gone!
ehe sherro milan kete vit lene lazion se o ne fund te listes :P mos te vi inatPostuar mė parė nga sherri
haaha he mi goce shif icik sa e rrafi lazio romanPostuar mė parė nga chicita_bonita
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
he me cun shyqyr qe fitut i here ne shen llesh se metet tu hum edhe e boni sikur keni fitu gjithmone po fakti rtergon se kot nuk jeni kshu nga fillimi i listes ka funi :P merni i cike shembull me ka milanistet kan lezet nuk e lejne venin e 1 bosh as i here ju ngelet tu zbrit e tu njit :PPostuar mė parė nga sherri
je qe je ti ec festojme bashke ne fitoren e laziosPostuar mė parė nga chicita_bonita
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Krijoni Kontakt