Dashuri e verber apo arsye do te ishte me mire titulli i kesaj teme teper te kendshme
analize
Dashuria e verber lind tek personat teper idealiste dhe mjaft te ndershem, por qe fatkeqesisht behen pre e ndienjes dhe humbin gjithcka kane, perfshi ketu autoritetin, ndershmerine, llogjiken, inteligjencen, autokontrollin, etj... Gjithsesi edhe kjo ndienje qe verbohet ka bukurine e saj, pasi shpreh ndienjen me gjithe forcen e nje shpirti qe dashuron. Nese do te vinim sadopak arsyen ne pune ne momentet e verbimit do te kuptonim sesa po humbnim, por nje shpirt i verbuar kete gje nuk di ta beje jo per shkak te pa-aftesise por verberise se perkoheshme. Ndihma e vetme mbi keta njerez te verbuar eshte vetem kjo; Lerini te deshtojne ne verberine e tyre sepse do te kuptojne pas disa kohesh vetvetiu budallallekun e tyre. Them budallallekun pa dashur te fyej askend por vetem keshtu mund ta quaj. dikur e provova dhe une kete periudhe verberie por sot jam me i forte se kurre dhe arsyeja ime eshte ajo qe dashuron jo me ndienja.
Gjithsesi ja vlen te dashurosh ende me zemer, ka ende shpirtra jo komerciale.
Dito.
Krijoni Kontakt