Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

Vieri tek MONACO !

''Bidoni i Arte '' eshte cmim qe i jepet lojtarit me te keq gjate vitit .

Ky cmim eshte e kunderta e ''Topit te Arte'' dhe organizohet nga Radio 2 Rai .

Nga 12 nentor deri 4 dhjetor nje grup gazetaresh dhe ekspertesh vendosin nje numer prej 50 futbollistesh . Nepermjet telefonatave dhe internetit votohen per Bidonin e vitit .

Ky cmim ka filluar te jepet keto 3 vitet e fundit .

Ne 2003 e mori ''Bidonin e Arte'' RIVALDO .

Ne 2004 e mori LEGROTAGLIE .

Ndersa per kete vit triumfoi BOBO VIERI .

Ja renditja e 3 te pareve per 2005 :

1-VIERI 2992 vota .(32,92 %)

2-SOLARI 936 vota. (10,30 %)
    3-CASSANO 414 vota .(8,18%)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    E ke myttt! Ne fakt Vieri ska bo asgjo, me ate qe pritej! E merito, + sdonin me e lone pa nai cmim! hahahahahahahahahahahahhaahah

CDT Maska e -Edu
    Anėtarėsuar
    08-05-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    99
    Hahaha i gjori, palaqot nga Reali gjitheashtu meritojn keso shperblimesh, e kam fjalen per Pavon, raul bravo etj

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    E meritonte edhe pse jam Milanist duhet ta pranoj realitetin
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Vieri po fiton tituj njeri pas tjetrit .

Pasi fitoi me merite '' Bidonin e Arte'' , fiton edhe ''Topin e Drurit '' .

Ky cmim i jepet nga revista mujore ''MAX'' .Votojne gazetare dhe shkrimtare . Vitin e kaluar e fitoi Legrotaglie kete cmim .

Ne renditje Vieri shpartaloi kundershtaret me 61 votat e gazetareve dhe shkrimtareve . Ne vend te dyte Di Canio 34 vota. E me pas Cassano (25 ) e Materazzi (12).

Motivacioni ne fund :
    << Provoi ne gjithe menyrat , nuk ia arriti dot me Interin . Me pas u hodh tek spondi tjeter dhe ia arriti qellimit . Bidoni i vitit eshte i tij . Qe eshte me burre se te gjithe ne se bashku . >>

p.s
    kete thenien '''jam burre me shume sesa gjithe ju te mbledhur bashke '' e ka thene Vier bambuja kur ishte ne nacionale ... ...shkoi me nje gazete ne dore ne konferencen per shtyp dhe filloi te akuzonte gazetaret , qe shkruanin gjera te paverteta ...ne fund tha edhe shprehjen legjendare '' Io sono piu uomo di tutti voi messi insieme ''...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    looL qenka pis mer ky edhe ato i ka then :P

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Une ket Vierin e kam pas inot qe me Juven. Ama ky Inter Forever kur ja shajshe sa ishte me Interin ishte isoj si me e shajt ka nona. Daje me pak hipokrizi tu bofsha. Thuj ai Vjerra e mori rrugen e p0rdhes qe kur ishte me ju ne ekip.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Une ket Vierin e kam pas inot qe me Juven. Ama ky Inter Forever kur ja shajshe sa ishte me Interin ishte isoj si me e shajt ka nona. Daje me pak hipokrizi tu bofsha. Thuj ai Vjerra e mori rrugen e p0rdhes qe kur ishte me ju ne ekip.
    Fjale me vend une e kam shume inat si lojtar.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    O bayern ....
    Tifozlleku keshtu e ka ...O me ne , o me gjermanet...

Mbi t e gjithe keto TROFE Vieri nuk i ka marre kur ishte tek Interi , por kur eshte tek kushurinjte...

Po te lexosh postimet e mia pas trasferimit me te ''BUJSHEM'' te veres te Vierit besoj se do shofesh , nuk jam tregu asnjehere hipokrit ...Kam thene edhe qe kjo blerje eshte e gabuar per Milanin , sepse nuk i hyn ne pune aspak Vieri, por i duhen PERFORCIME ne mbrojtje , se aty e humbi championsin ...Kam thene edhe qe milani e beri blerjen VETEM per te treguar (si pirlo apo sedorf) , qe shifni ca i bejme ne lojtareve , kemi shkopin magjik , ja fusim ne sume dhe i bejme super ...Ishin pregatit per Vieri - anti Inter qe masakron Interin ne derby ( shkoi Adri ja shtypi koken ) , apo per Vierin super ne champions apo kampionat...
    Ta mbajne me shendet ...p.ordhet e medha , te grisin breket...

Une kam fol per Vierin kur ishte tek Interi , s epse jam tifoz interist dhe dua cdo lojtar qe loz aty ...Por ai djale degjenerat tregoi qe eshte plere...Kishte nje pakt me Moratin , qe nese ikte nga Interi nuk do shkonte tek Juve ose Milan ...Po ai **** djale ...JUSTIFIKIMI qe shkoi tek milani ishte se tek Interi nuk kishte te sigurt vendin si titullar.. Kurse te milani po kalbet ne tribune ..Ja qe i doli surrati vertete ..nuk respektoi skuadren dhe tifozat ..ndaj ne derby e degjeneruan me te shara sapo u fut e deri ne fund ...

Do te shkoje edhe ne kombetare toci......

Une kam frike se do e heqin qafe ne janar ...Shpresoj ta mbajne deri ne fund te vitit , jam i lumtur kur e shof ne pankine ose ne tribune....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 04-01-2006 mė 09:33

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Mbaj mend kur Vieri ishte te Interi tifozat e Interit nuk benin gje tjeter vetem se shanin Hakan Sukurin. Kur Sukuri humbte ndonje rast, te gjithe duke thene qe s'vlente asgje. Kur i humbte rastet Vieri asnjeri s'pipetinte.

Kur iu thoja italianeve qe Hakan Sukuri ishte me i mire se Vieri dhe Turqia renditet me mire sesa Italia ne renditjen UEFA cmendeshin fare.
    Ignore List: Den Bossi

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kampionati Francez - 2005/06
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 15-04-2006, 18:04
  2. Transferet nė afatin dimėror.
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 01-02-2005, 15:03
  3. Transferet pėr sezonin 2004/05.
    Pėrgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 06:12
  4. Transfer gossips....
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-09-2004, 05:47
  5. Nje pyejte per myslimanet.
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 138
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 15:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •