Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga JOYS
    po mir ma jep adresen se te blej un ca medalje ty kendej nga shetis e ti postoj se ndoshta te duhen per koleksjon dhe andej nga jeton nuk ti japin po snderrove nenshtetesi po deshe te te çoj dhe çmimet e mia qe kam marre e jam nderuar nga shtete te ndryshme megjithese kam 16 vjet qe udhtoj dhe punoj ne bote me pashaporte shqiptare...

Shih Joys .... do adresen ti lal ?
    E Sheh qe nuk i di gjerat mire ti , dil nje cik me teper neper bote dhe do mesosh .. se jeta nuk behet vetem si ne Greqi , biles eshte shume larg asaj ku dhe vete greket e vertete po nderrojne nenshtetesine

Late nam duke gjykuar se c'ben filan artist apo filan sportist ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Se ku e bejne jeten shqiptaret ne Perendim, kjo nuk eshte ne doren tuaj apo timen qe ta gjykojme, eshte ne doren e atij qe e jeton ate jete dhe i merr vete vendimet ne jeten e vet. Te mira apo te gabuara qofshin keto vendime ne syte tane, pak rendesi ka.

Se ku vendos Manjani te jetoje jeten e saj, kjo eshte pune per te, une nuk e gjykoj dot.
    Se si vendos Manjani te rrisi femijet e saj, kjo eshte pune per te, pasi jane femijet e saj jo te mi.

Ajo qe une vendos eshte se si jetoj jeten time.

Albo
    Mbi c'ka ke shkruar jam totalisht dakort Albo, por mohimin e kombesise nuk ja fal askujt. Ky eshte akti me mosmirenjohes qe mund ti besh vendit tend, e pra ketu une konsistova me postimin tim te meparshem.

Atdheu eshte nje i vetem dhe ate s'mund ta ndryshoh sipas deshires personale pasi vendimi i saj mbetet de juro e aspak de fakto.
    O burra tradhetare te ketij vendi mohoni preardhjen tuaj dhe kthehuni pas shume vitesh si qen te zgjebosur duke rikerkuar perseri nenshtetesine e vertete.

Jeto ku te duash por mos moho vendlindjen. eshte e vetmja gje e ndershme qe mund te besh.

Dito.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Se ku e bejne jeten shqiptaret ne Perendim, kjo nuk eshte ne doren tuaj apo timen qe ta gjykojme, eshte ne doren e atij qe e jeton ate jete dhe i merr vete vendimet ne jeten e vet. Te mira apo te gabuara qofshin keto vendime ne syte tane, pak rendesi ka.

Se ku vendos Manjani te jetoje jeten e saj, kjo eshte pune per te, une nuk e gjykoj dot.
    Se si vendos Manjani te rrisi femijet e saj, kjo eshte pune per te, pasi jane femijet e saj jo te mi.

Ajo qe une vendos eshte se si jetoj jeten time.

Albo

Sipas kesaj llogjike ne qe kemi bere postime pro ose kunder kemi grire sallat kot sepse nderhyjme ne problemet personale te dikujt tjeter, atehere nuk duhet te egzistoje si teme dhe moderatori duhej ta fshinte duke bere pikerisht nje postim si ky me lart dhe te mbyllte temen.

Sipas llogjikes se mesiperme i bie qe edhe per kriminelet hajdutet etj nuk eshte kompetenca jone te postojme pasi ka qeveri ka dhjetra gazeta ka ligje ka polici ka gjykat ka prokurori ka burg etj pra cna duhet ne te grim sallat kot duke humbur kohen e dhene nje mendim ne forum.

Po tek temat per politiken c'bejm gam gam kot kur ka qindra parti politike qindra shoqata e shum doktor shkencash pse nuk shohim punen tone ne etj etj..

Ndersa pikmja ime ndryshon shume nga e juaja sepse un mendoj se sportistet , artistet , shkrimtaret , shkenctaret profesoret politkanet etj, jane individet qe perfaqsojne cdo popull ne syte e botes kjo sepse ata kane mundesi te komunikojne me boten ne instaca te larta kane mundesi te jene te intervistuar nga gazeta te rendesishme qe lexohen ne te gjithe boten, kane mundesi te mbajne mbi supe flamurin kombetar ne arenat nderkombetare dhe po fituan te degjojn edhe himnin Shqiptar nen flamurin qe valavitet pra jane dhe duhet te jene pasqyra e nje populli, sic ndodh per shembull me balerinet shqiptar ne itali qe shpesh edhe pse ne televizion privat gjejne menyren te shfaqin ngjyra kombetare duke veshur kanatjera me flamurin tone dhe kercyer valle shqiptare, ose boksieri KRESHNIK Qato qe nuk del kurre pa flamurin mbi supe etj..

Ndersa per ate qe eshte ceshtje private e ke gabim pasi i intervistuari e di qe kjo interviste eshte e rendesishme dhe kur i bejne pyetje private duhet ti shmanget nese nuk do qe te jet objek bisede , por me sa duket shume gjera behen me qellim perfitimi personal sepse e di qe Shqiptaret do ta shajne sic e di qe Greket do ta lavderojne dhe do ta bejne nje shembull per te treguar se Shqiptaret vete nuk duan te jene Shqiptar aq te keqinj jane, kjo eshte politik e holle dhe synon demoralizimin e te qenit Shqiptar si nje popull inferior kundrejt tyre.

Kete ata mundohen ta arrijne me te gjitha menyrat qe nga ndryshimi i emrit te emigranteve qe nga dallimi midis tyre kush dropullit kush korcar a Permetar e kush kuksian apo Shkodran.
    Atje e kane ligj te brendshem qe per te perfaqsuar Greqine dhe flamurin Grek duhet te mohosh ne nje far menyre qe je Shqiptar .
    Ne te kundert nuk can dot sado i mir te jesh prandaj dhe dikush eshte i detyruar te beje ate qe i thone per te mbajtur familjen dhe veten, por besoj se kjo gje nuk do zgjase shume dhe mvaret nga kushtet ekonomike te vendit tone.

Si perfundim dua te them se:

C'do individ qe ne njefar menyre jep nje mendim apo gjykim per vete, familjen kombin apo popullin e tij ne forme publike ( e theksoj publike ) ka pranuar faktikisht edhe gjykimet mbi te poziteve apo negative qofshin.

Sidomos nga individ qe jane perfaqsues intelektual sportist apo artist te atij populli.

dardajan

Bebuşime Ölürüm Maska e JOYS
    Anëtarësuar
    27-07-2005
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga PINK
    E Sheh qe nuk i di gjerat mire ti , dil nje cik me teper neper bote dhe do mesosh .. se jeta nuk behet vetem si ne Greqi , biles eshte shume larg asaj ku dhe vete greket e vertete po nderrojne nenshtetesine

ti as e ke mar vesh fare ti shpirto se ça kam then un ktu... un neper bote kam dale dhe kam shetitur shum prej profesionit dhe i kam pare gjerat shume mire,po te kshilloj ti shofesh dhe ti

Eshte nje kampion bote ne thaibox qe ndoshta askush nuk e njeh dhe ky quhet Valon Basha.
    Jeton ne Bruksel dhe para disa muajsh fitoi titullin para mijera tifozeve te zjarrte shqiptare qe me flamuj,me kenge dhe valle e pershendeten dhe e frymezuan ate qe te triumfoje.
    TV Brukselit transmetoi nje emison te vecante per te dhe ai pa pike ndrojtje por me krenari deklaroi se eshte shqiptar.
    Per shtete si Greqia nuk ja vlen te flitet!
    Duhen shume kohe e shume vite qe ai vend e ata njerez te krijojne nje mentalitet te kohes.
    Manjani e kompani te deklarojne cfare te duan per jeten e tyre personale,mirepo ata jane shqiptare dhe kjo do t'i ndjeke gjithe jetes sado qe te nderrojne pasaportat.
    Te pakten te mos e perbuze punen e tranjerit Enver Misja nga Durresi te cilin e kam patur dhe mesues te edukimit fizik ne shkollen e mesme te pergjithshme ne Kukes.
    Mirela i ka prinderit nga Kukesi dhe nga Peshkopia e te shkoje nga te shkoje ajo kete nuk e mohon dot.

AX Kickboxing

Main Forum, Topic 'Interview Valon Basha (team Superpro)'
    Guy Paret

2004-09-07 12:55:57 ( time)
    Guy Paret writes:
    INTERVIEW from www.superpro.be

September: Valon Basha

On this site we’ll publish an interview each month with fighters, promoters, trainers, etc. This is a good and nice way to found out more about them and also a good opportunity to get to know the people behind the scene.

This month we put Valon Basha in the spotlight! The man from Brussels who surprised us all by beating Patrick Erikson in the Superleague in Rotterdam last December was kind enough to answer some of our questions on his previous and coming season and his prep in Thailand last month.

- Valon, how are doing?

Valon: Everything is fine, thank you.
    - Your previous season: a success?
    Valon: I had a very good season and especially since I learned a lot from my opponents. I'm a very happy man.
    - You have regular training sessions with names like Swerts, Kraus and Toure. Do you like this?
    Valon: I'm priviledged to be able to work with these men. Can't thank them enough for their help and I'm making good progress as a result of these sessions.
    - This summer you had your preparation in Thailand, was this your first time there?
    Valon: Yes it was my first Thailand experience. A great country although I have to admit that I'm feeling more at ease preparing in my own environment. But it was great travelling and training with Gregory Swerts and Tour Abdul. We prepared ourselves really professionally, pity we didn't get the match though. A dream certain to come reality, once!
    - How did you experience the time with Swerts and Toure, 3 weeks together?
    Valon: Couldn't have been better! We had a really good time and did practically everything together. Training sessions were professional and hard but in our "leisure time" we had a ball!
    - What are your plans for the next season?
    Valon: I hope to get a chance to fight the best in my weight category. I think I'm getting there and I'd like to see for myself where I'm standing. I can only learn from these fights!
    - 23 October you will have your fight against Arnaud Lemahieu, one that Arnaud really wanted. He filed for re-match because he felt there could have been something more in the fight last year, for him then. What do you think?
    Valon: Arnaud is a brave guy and I have respect for him, but honestly I don't think he's going to teach me anything. I'll prove this to him this year again, to make it cristal clear
    - How did you experience the last edition of Fight of the Gladiators and do have fond memories?
    Valon: What I remember mostly is the punctuality of the organiser and the professionality of the gala. It took me by surprise, cause unfortunately it's not always the case.
    - Did you see other galas as well and do you keep up with the Belgians?

Valon: Yes I think the level of fights is getting really good, we're on the right track!
    - Who are the better Belgians on the scene according to you?

Valon: Without a doubt Gregory "ChiKO" Swerts, Yilmaz Demirkapu, and the people from my club like Rahhaoui and Naim, and I probably forgot a lot...
    - You are a student, how is that going?
    Valon: 4 exams to go and then it's finished. Honestly, studying is harder than boxing, but persist. I'll get there, anyhow...
    - Is there something you'd like to say to those who read this?
    Valon: Yes, I'd like to thank you for being loyal to this sport. It's not always easy for us, you have to give up a lot and mentally it's very demanding. I'll do my outmost for making my fights as nice as possible for the spectators. Thaiboxing is a nice sport, it's up to us to show this!

Thanks a lot Valon!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 07-08-2005 më 16:17

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anëtarësuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    E shkreta Manjani, vertet qenka per ta misheruar.

Jane cilesite e aftesite e saj qe e kane cuar aty ku eshte dhe jo buka qe ka ngrene dhe flamuri grek qe ajo mban ne dore.
    Megjithese eshte shprehur ne ate menyre ajo te jete e bindur qe greket e quajne shqiptare.
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Ky rast eshte nje shembull i mire per ata qe paragjykojne, jo ortodox, jo himariot, jo coban, jo nga jugu,jo nga veriu,...

Kur eshte puna per interes dhe leke te gjithe jane nje soj ...dhe pik.

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anëtarësuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    une me thene te drejten kam alergji kur e shikoj flamurin grek ,e jo ti rri afer

Bebuşime Ölürüm Maska e JOYS
    Anëtarësuar
    27-07-2005
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga PINK

ne radhe te pare ke dhene nje pergjigje qe ska lidhje fare me ça kam shkruajt une...ne radhe te dyte ne Greqi skam qene e skam ndermend te shkoj ndonnjehere. po po te keshilloj ty te shetisesh e ti shohesh gjerat me mire ... se nuk esht pashaporta apo paraja ajo qe e ben njeriun..

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756

Cool A nuk kendon gjeli me mire ne pleh te vet???

Nji zogu qe i prishet foleja,
    hidhet dege me dege...

...
    Nuk di , te ndiej dhimbje per Manjanin,
    apo ta kam inat!?

Mesiguri se do vie koha kur " grekja" do kerkoj ta ngris flamurin tone...!

Sa per Shqiperine :
    Dheu zhuritet, por bari mbin perseri !

kaq.

ps.Te lumte o Dardajan!

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Aristidh Kolën e vranë shërbimet sekrete greke"
    Nga ALBA në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 28-09-2009, 18:51
  2. Lojrat olimpike - Athine 2004
    Nga kolombi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 06-09-2004, 14:24
  3. Manjani: Nano, veprim cubash
    Nga Genti^Itali në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 06:49
  4. Na tradhëtoi apo e tradhëtuam Mirela Manjanin?!
    Nga Shijaksi-London në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 23-10-2003, 01:26
  5. Manjani - Shqiperia 1:0!
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-09-2003, 16:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •