Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    ♪ @)-/-- ♪ Maska e Kërçovare1
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afër...
    Postime
    222
    Piranha, pergjigja e pyetjeve tua do te ishte "Askush" pervec pyetjes se dyte. E di qe pasaporta e Shqiperise nuk eshte e vlefshme per te dale ne bote por une e dua shume sepse se paku prezenton simbolet tona. Sa shume e dua Shqiponjen dhe faktin se gjithcka eshte e shkruar ne Shqip, kurse ne ne Maqedoni s'e kemi pare me sy ate. Ne Pasaporten e Maqedonise jane te renditura kushedi sa gjuhe (Maqedonisht, Frengjisht, Anglisht, apo ku ta di une) por jo Shqip.
    As une s'jam kunder sportisteve qe fitojne medalje nen flamuj te huaj por se paku mos harrojne qe jane Shqiptare. Eshte perbuzje kur degjon shprehjen "Femijte e mi do te jene greke!" Psh, askush s'i beri pyetje Manjanit per femijte e saj, por ajo e thekson ate thenje me mburrje...

Happiness is: ME & YOU ;)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    I pytje kisha, burri ksaj ishte grek apo shqipo???

Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    buri i pare ishte shqiptar.peshengrites i degjuar dhe me shume medalje qe merte pjese ne olimpiada me ekipin e greqise.xhelili me mbiemer po ta kesh degjuar.ndersa i dyti eshte grek.prandaj thote qe femijet do ti kete greke.
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Ora po shkon 4 këtu e meqë hyra në forum, po jap dhe unë mendimin tim.

Çuditem se si mund të habiteni me Mirela Manjanin ??!!
    Sapo i shkeli këmba në Greqi për herë të parë (me një martesë me kontratë me Alfred (Giorgios) Xhelili (Tzelilis) kjo kampionia e botës, na deklaron se "Prejardhja ime është greko-romake".
    Për të vërtetuar këtë, ka shumë emigrantë shqiptarë që jetojnë edhe sot në Greqi, që e dëgjuan dhe u indinjuan nga një deklaratë e tillë .
    Kjo Mirela që thoni ju, sapo e mbaroi "kontratën" me grekun tjetër Alfed Xhelili, i bëri naftën këtij dhe më pas u martua me një grek.
    Kur kjo Mirela bënte stërvitje me "KS TEUTA", traineri im thotë "ajo është talent për shtizë" dhe na çoi një pasdite në stadium ku stërvitej Mirela.
    Ishte vërtet talent duke i kombinuar shkëlqyeshëm stilin me forcën.
    E pra kjo Mirela u ushqye nga toka Shqiptare dhe në të mësoi ashtu si edhe Pirro Dhima, e Alfred Xhelili me shokë.
    Në se thotë që nuk shkel bukën që ha, ja paska ngrënë GOMARI trutë ....aq sa i kishin mbetur.
    Miqtë e mij, mendoj se sejcili i bën vend vetes me veprimet dhe fjalët që thotë.
    Kurrë mos thëntë që është shqiptare, sepse të tillë tipa që shesin dhe by..rekun për para, nuk kanë ç'na duhen.
    Pak të tillë kemi ??
    Sa për atë se nga ç'krahinë është, nuk luan rol, sepse çdo krahinë ka inteligjencë dhe DEBILË....i shohim këto dallime edhe këtu në forum.
    Ika të fle unë se po gdhihet

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shume mire Manjani. Gjithmone ka qene e prere ne vendimet qe merr per jeten e saj. Ka lezet, jo si disa qe hiqen si shqiptar, rrjedhin nga familje 24 karat muslimanesh, e shkojne me martohen ne kisha orthodhokse(rasti i Toskes eshte nje ne kushedi se sa tani).

Molla e shartuar e ben frytin me te madh. Manjanit proverbi i shkon, ndersa Shqipos i shkonte deri para ca kohesh, tani ka fillu me u perdridh ne disa stile qe i zot e merr vesh.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Ku hyri feja ketu ti cyclo??? Ja fute kot tashi (megjithese ca the ti ka icik te vertet). Po sikur nusja te jete orthodox edhe burri mysliman??? Do shkosh dhe ne xhami dhe ne kish, s'eshte problem i ka jeta keto.

Bebuşime Ölürüm Maska e JOYS
    Anëtarësuar
    27-07-2005
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    16

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga PINK
    Dhe po i the Jo do te japin ndonje medalje nderi ?
    PO PSE Mİ Tİ NE JETE ÇDO GJE E BEN PER MEDALJE..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga JOYS
    PO PSE Mİ Tİ NE JETE ÇDO GJE E BEN PER MEDALJE..

Pse c'kujton ti ... e bej per humanizem
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anëtarësuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Greku thote: "O pu ise qe patris". Llaf me vend.
    HAKUNA MATATA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    [QUOTE=Bokerrima]INTERVISTA/Shqiptarja, kampionia e botës për Greqinë, rrëfen një pjesë të karrierës së saj

"Fëmijët e mi do të jenë grekë"
    Manjani: Unë nuk mund të shkel mbi bukën që ha

Buken qe ha ti e fiton me djers dhe femijet e tu nuk jane te detyruar ne kete kend veshtrim te jene greke ,neqse do te ta falnin buken atehere po mund ti thoje ato fjale, por me sa duket nuk je aq e lire sa te thuash ate qe mendon realisht pasi ti ngrejne leckat dhe te cojne ne Durres prap gje qe ty nuk te leverdis pra eshte thjesht interes i momentit.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Aristidh Kolën e vranë shërbimet sekrete greke"
    Nga ALBA në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 28-09-2009, 18:51
  2. Lojrat olimpike - Athine 2004
    Nga kolombi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 06-09-2004, 14:24
  3. Manjani: Nano, veprim cubash
    Nga Genti^Itali në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-06-2004, 06:49
  4. Na tradhëtoi apo e tradhëtuam Mirela Manjanin?!
    Nga Shijaksi-London në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 23-10-2003, 01:26
  5. Manjani - Shqiperia 1:0!
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-09-2003, 16:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •