Ju ka bėrė vaki ndonjėherė qė dikush t'iu pyesi, sa i zgjuar jeni?
Cila ėshtė pėrgjigjia juaj?
Albo
Ju ka bėrė vaki ndonjėherė qė dikush t'iu pyesi, sa i zgjuar jeni?
Cila ėshtė pėrgjigjia juaj?
Albo
Pyetje qe s'ka pergjigje per mendimin tim....cila do lloj pergjigje te jete eshte
thjesht o mbivlersim o modesti. Zgjuarsia nuk thuhet me fjale, por me vepra.
Jam i nje mendje me Shkodrane82.
Pyetje te tilla si 'Sa i menqur jeni?' ose 'Sa budalla jeni?' nuk i behen njeriut pa patur synime provokuese.
Njeriu e vlerson vete zgjuarsine apo budallekun e dikujt tjeter pa qene nevoja ta pyese ate.
ZiM
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Jam aq e zgjuar sa me duhet te jem te plotesoj deshirat dhe nevojat e mia.
Nuk e di pozicionin tim.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
A ka te beje kjo dicka me testin e intelegjences apo IQ-ne. Nese po http://web.tickle.com testoni veten ketu dhe jepni pergjigje
PS:
Une nuk guxoj te jap pergjigjen sepse me ka dalur shume keq dhe me kuptuar partia ime se jam kaq i "pa afte" nuk me kandidon per deputet![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Po mirė more Albo i nderuar, me rradhė i keni marrė ju kėto pyetjet "ą deux balles" ?
Sa budalla, sa i zgjuar, sa i gjate, sa i shkurter, sa i bardhe, sa i zi, sa veshegjate, sa hundemadh, sa tullac, e plot e plot sa e sa te tjera qe te bejne te dyshosh qe ketu po ndertohen identikitet e anetareve te forumit...
Eh po, kur edhe kjo na qenkesh filozofi, atehere... o burra, pse te mos futet edhe nje lende e re neper shkolla : Lenda e "Forumit shqiptar"...
Nese noti do te mesohej duke lexuar libra, atehere te gjithe shqiptaret do te dinin te notonin. Por vetem ata shqiptare qe jetojne prane detit apo lumit, apo kane shkuar me pushime diku, kane patur fatin te mesojne te notojne. Dhe cudia e notit eshte se po e mesove njehere, nuk e harron dot kurre.Eh po, kur edhe kjo na qenkesh filozofi, atehere... o burra, pse te mos futet edhe nje lende e re neper shkolla : Lenda e "Forumit shqiptar"...
E njejta gje edhe me perkufizimin tend te filozofise. Nese filozofia e jetes do te mesohej nga librat e filozofise, atehere te gjithe njerezit do ti zbulonin sekretet e jetes vetem duke lexuar libra.
Filozofia e jetes mesohet ne mes te njerezve, ashtu si noti mesohet ne uje. Nese nuk te intereson filozofia e jetes, mund ta injorosh nje teme duke mos marre pjese ne te. Por une te siguroj qe mund te mesosh 100fish me shume mbi filozofine e jetes duke frekuentuar forumin, se sa duke lexuar gjithe filozofet klasike.
Albo
ti psh lolPostuar mė parė nga TiLoNcE
un jam injorat, di aq sa nuk di asgje
ps: e keni van re kur ai fmia qe shkon ne shkolle diten e pare, nuk di asnje gje por se vret shum mendjen, pastaj mbas dites se pare fillon e meson diēka, por mbasi e meson nje gja meson se ka dhe dy gjana te tjera qe nuk di, kshu qe ...
doux miel looooooooooooooool ghhahahahhahahaa
se desh harrova
kte ma ka than nje plak i shkurter por me mjeker te gjate dhe te bardhe si bora e malit TOMORR
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ice_storm : 12-05-2005 mė 14:05
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
e kam IQ-ne 125Postuar mė parė nga Albo
Krijoni Kontakt