Bravo Bogdani!
Dy gola ka shenuar sot Bogdani
Chievo [3 - 0] Torino
2' [1 - 0] E. Bogdani
45' [2 - 0] E. Bogdani
47' [3 - 0] M. Brighi
Bravo Bogdani!
Dy gola ka shenuar sot Bogdani
Chievo [3 - 0] Torino
2' [1 - 0] E. Bogdani
45' [2 - 0] E. Bogdani
47' [3 - 0] M. Brighi
Goli i pare ishte i papar fare edhe i dyti po i pari ishte shum i bukur
Tålkģng behind my båck? While yoł re there..Kiss My Ass!!
Golat e Bogdanit : http://www.albania-sport.com/mat.php?idm=3509
Besoj se duhet te presim me shume nga Bogdani.Dy gola me nje ekip si Torino nuk jane ndonje gje e madhe.Te shikojme si luan me Milanin apo Romen.Ne golin e pare doli vetem me portierin, ndersa ne te dytin i erdhi pasimi shume i mire.
Bogdani ka shenuar perseri sot ne min 17` me Romen. GO GO BOGDANI !
Ndeshja vazhdon... www.radioverona.it
ja goli : http://www.albania-sport.com/mat.php?idm=3549Postuar mė parė nga Qerim
Urime dhe suksese er bomber
Shenon prap Bogdani kunder Kaljarit. Cagliari-Chievo 0-2
Er Bogdani: Biznesmen i suksesshem, pas futbollit
Nga Dash Frashėri
Interviste- Bogdani, jeni duke pėrjetuar emocionet e njė shpėrthimi tė madh nė Serinė A. Nė mediat italiane flasin pėr njė shpėrthim tė bukur te Kievo, pas momenteve tė vėshtira me Sienėn.
- Kjo ėshtė e vėrtetė. E dija dhe kisha besim te vetja ime. Shumė gazetarė mė kanė bėrė kritika pėr mungesėn e golit te unė. Kam besuar pėrherė te vetja ime. Me transferimin te Kievo e dija se trajneri Del Neri do tė mė jepte besimin e tij, dhe skuadra mė mbėshteti. Katėr golat janė falė dhe punės sė tyre.
Nė Verona, pėrveē Kievos ėshtė dhe Hellas Verona. A tifozė tė Veronės qė bėjnė tifozllėk pėr ty?
- Ėshtė pak e vėshtirė pasi tifozėt e dy ekipeve nuk shkojnė aspak mirė njeri-tjetrin. Ėshtė njė rivalitet historik midis tyre. Megjithatė unė kam pasur sezonin mė tė bukur te Hellas Verona ku dhe kam shėnuar 17 gola pa penallti. Tani qė po luaj shumė mirė te Kievo Verona ka shumė tifozė tė Hellas Verona qė mė pėrshėndesin me dashamirėsi. I falėnderoj pasi nuk ėshtė e lehtė pėr ta.
Bogdani ėshtė njė futbollist i diplomuar pėr administrim biznesi, ndėrkohė qė flet tė paktėn katėr gjuhė tė huaja. Pas futbollit, cili ėshtė hobi yt?
- Tani pėr tani i kam lėnė librat pasi i jam kushtuar tėrėsisht futbollit. Nė Itali ėshtė njė kampionat i vėshtirė dhe njė futbollist duhet ti kushtojė thuajse gjithė ditėn apo komplet javėn, stėrvitjes, regjimit. Kur tė lė futbollin besoj se do ta shfrytėzoj mė sė mirė diplomėn time.
Ka filluar tė projektojė futbollisti Bogdani biznesmenin e ardhshėm?
- Ende jo. Kam njė kontratė edhe tre vjet e gjysmė me Kievon dhe nuk arrij ta pėrfytyroj veten si njė biznesmen. Dua tė pėrqendrohem tė bėj sa mė shumė gola. Kur tė mbyll karrierėn dua tė hap njė kapitull biznesmeni po kaq tė sukseshėm sa ky i futbollit.
Sa afėr ėshtė Bogdani me shtypin italian?
- Erjoni ėshtė gjithmonė afėr me shtypin italian, pasi tė shėnosh nė Itali mbėshtetesh nga njė numri i madh gazetash. Futbolli ėshtė njė nga sportet mė tė ndjekur. Jo vetėm Bogdani, por ēdo futbollist ėshtė i ndjekur dhe e ka kėtė fat. Kur shėnon shumė gola je nė faqet televizive.
Nga rubrikat sportive tė televizioneve italiane kė ndjek mė shpesh?
- Mė shpesh ndjek emisionin e Italia Uno, Controcampo pasi ėshtė nė orėn 22.30. Unė jam njė tip qė pas ndeshjes sė tė dielės kam qejf tė dal pėr shėtitje, tė ri i qetė, pėr tė mos parė mė futboll, pasi gjatė javės kam shumė presion. Dua ta shfrytėzoj sa mė mirė.
E hėna ėshtė ėshtė shoping?
- Po ėshtė dhe kėshtu, por unė shkoj shpesh pėr tė parė njė qytet tjetėr apo tė njohur gjėra tė reja. Verona ėshtė thuajse nė qendėr tė Italisė dhe ėshtė shumė afėr me Milanon, Venecian, Bergamon, Bolonjėn.
Ēfarė viziton?
- Mė pėlqejnė qėndrat e qyteteve dhe ato komerciale, rrjeti i dyqaneve.
Nė sitin e Sienės kishte gjithmonė foto tė tuat duke dhėnė autografe, ndodh kjo edhe te Kievo?
- Po ndodh, por te Siena ishte mė e shpeshtė, pasi dhe Kievo ka mė pak tifozė. Unė pėlqej jetėn e Kievos pasi ėshtė mė e qetė. Kur shkoj nė Milano apo Bolonja mė njohin si futbollist dhe mė kėrkojnė autografe.
Erjoni ėshtė imazhi ndonjė kompanie, apo qė dikush tė tė sponsorizojė?
- Unė kam njė kontratė me Nike. Nė fakt mė kanė ardhur disa oferta nga kompani veshjesh, por ende nuk kam vendosur. Kam stilin tim dhe pėlqej veshje tė ndryshme.
Nė Shqipėri ke qenė imazhi i Birrės Stela, sa ka ndikuar ajo nė popullaritetin tėnd nė vendin tonė?
- Kontrata ime me birrėn Stela dhe reklamat e saj mė kanė dhėnė kėnaqėsi. Jam nė pėrfundim tė kontratės mė tė dhe mė pas do tė jem i lirė.
Ndihesh i adhuruar nė Shqipėri. Je personazh dhe media nuk pushon sė informuari pėr ty?
- Ndihem shumė mirė dhe kjo mė detyron tė pėrgatitem dhe tė luajė shumė mirė nė njė kampionat siē ėshtė Seria A nė Itali. Nuk dua tė zhgėnjej fansat e mi.
Karriera tėnde nisi nė Shqipėri me Partizanin, mė pas erdhėn Turqia, Kroacia dhe Italia. Sa ndryshon Bogdani shqiptar nga ai italian?
- Ndryshon shumė, si nga mėnyra e stėrvitjes, eksperiencės apo si organizoj kohėn. Megjithatė kėto janė pėrvoja tė dobishme. Gjej rastin tė falėnderoj klubin e Partizanit, edhe Dinamon pėr ato pak ndeshje. Fillimi i karrierės ėshtė nė Shqipėri.
E ke bėrė publike adhurimin tėnd pėr Marko Van Basten.
- Unė pėrpiqem qė tė luaj sa mė mirė pėr veten time. E kam adhuruar Van Bastenin, pasi dhe ai ishte njė sulmues i gjatė si unė dhe ka bėrė gola tė bukur. Dua tė shėnoj gola tė bukur si tė atij.
Gjatė njė interviste pėr sitin italian calciomerkato.it ke dhėnė edhe disa mendime tė shpejta pėr Xhulian Rrudhon.
- Ashtu si unė Xhuliani erdhi nė janar te Kievo. Ėshtė duke bėrė stėrvitje me kėtė ekip dhe unė besoj se ai ka tė ardhme dhe do tė bėhet njė lojtar i mirė nė Serinė A.
A ndihesh ndopak si vėllai i madh i Xhulianit?
- Po, pasi unė e kėshilloj atė pėr gjithēka dhe pėr mė tepėr qė ai mė dėgjon ēdo mendim. E mbaj shumė afėr. Xhuliani ėshtė treguar korrekt, pasi nė fakt edhe ai synon tė luajė nė nivelin tim.
www.Albania-Sport.com
Bogdani luan 60’, Kievo mundet nė Bergamo
Kievo ėshtė mundur 1-0 nė fushėn e Atalantės, nė Bergamo, ndėrsa sulmuesi shqiptar i saj, Erion Bogdani, ka luajtur 60 minuta. Nė prani tė 11 000 tifozėve, mjaftoi goli i Donit me penallti nė minutėn e 54-tė, ndėrsa Bogdani u zėvendėsua nga Kosovski. Nė 23’, lojtari kuqezi goditi keq me kokė duke humbur njė rast tė mirė, ndėrsa me tė nisur pjesa e dytė, sėrish Erioni humb njė tjetėr rast, kėtė herė tė pastėr. Nė 46’ godet, por grushton Kalderoni. Me daljen me tė kuqe tė mbrojtėsit Diana, Del Neri sakrifikoi Bogdanin, pėr tė forcuar mesfushėn. Kievo humbi nė mėnyrė tė pamerituar njė ndeshje qė e luajti mė mirė.
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Krijoni Kontakt