Per Romen bej tifozllek por une nuk dua qe Bogdani te vije tek Roma. Roma ka nevoje per sulmues te medhej se eshte ekip i madht e jo per lojtare te zakonshem si bogdani qe i gjen me kuintale. Shpresoj te marrim ndonje brazilian kete vit.
Per Romen bej tifozllek por une nuk dua qe Bogdani te vije tek Roma. Roma ka nevoje per sulmues te medhej se eshte ekip i madht e jo per lojtare te zakonshem si bogdani qe i gjen me kuintale. Shpresoj te marrim ndonje brazilian kete vit.
More sillni ca me shume foto se qenka shume i lezetshem
Edhe luan shume mire!
SIENA - LECCE 1 - 2
Nderlikohet situata e SIENES pas kesaj humbje me Leccen ne fushe te saj . BOGDANI shenon ne minuten 85 , por nuk mjaftoi per t e shmangur humbjen .
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
prape shenoi bogdani
me gjithe paraqitjen e dobet te skuadres ai gjithmone arrin ti shfaqe vlerat e tij si sulmues
siena edhe mund te bjere nga kategoria por bogdani jo
besoj se do jete nje zgjidhje e mire per romen
all u need is love
Sulmuesi shqiptar i kuqezinjve, qė luan me Sienėn, nuk e fsheh ambicien pėr skuadrėn verdhekuq 29-03-2006
Bogdani thėrret Romėn: Dua tė luaj me Totin!
Forma e mirė dhe shėnimi i 9 golave nė kėtė sezon futbollistik (asnjė me 11-metėrsh, i fundit tė dielėn ndaj Leēes), ia ka shtuar oreksin Erion Bogdanit pėr tė kaluar nė njė skuadėr mė tė madhe dhe ambicioze. Dhe ėndrra e sulmuesit shqiptar, nė vitin e tij tė parė me Sienėn, ashtu si njė pjesė e mirė e kolegėve tė tij, ėshtė tė luajė te Roma. Pas sulmuesit tė Leēes, Mirko Vuēiniēit, edhe shqiptari me numrin 81 te Siena kandidon pėr njė fanellė nė skuadrėn e Spaletit pėr sezonin e ardhshėm. Kjo, edhe pėr faktin se klubi verdhekuq ka shfaqur interesim pėr gjigantin kuqezi nė merkatėn e janarit dhe nė kulmin e karrierės sė tij nė Sienė, ėndrra mund tė bėhet realitet.
"Stadiumi "Olimpiko" ėshtė i bukur ta shohėsh si kundėrshtar, - deklaroi sulmuesi ynė kuqezi nė shtypin italian, - imagjinojeni po tė isha verdhekuq, si do tė dukej. Tė luash me Totin ėshtė ėndrra e ēdo sulmuesi. Kam njė kontratė me Sienėn deri nė fund tė 2008-ės, por nėse nga Roma do tė vinte njė thirrje, nuk do tė hezitoja. Skuadra e Spaletit mė tėrheq, sepse luan njė futboll tė bukur, ka shumė tė rinj dhe njė tė ardhme tė shkėlqyer." Gjithēka mund tė realizohet, nėse presidenti De Luka do tė jepte miratimin e tij dhe atėherė nė "Olimpiko" mund tė shihnim njė derb shqiptarėsh nė ndeshjen Roma-Lacio, me Bogdanin kundėr Tares."
My silence doesn't mean I am gone!
Reggina [1 - 1] Siena...
Dhe qellojani kush... seshte e veshtire ..ERION BOGDANI... brravo brravo brravo ketij lojtari...
E kaloj ne epersi Sienen ne minuten 21 ...
Definitivisht eshte lojtari me i miri Shqiptar .. nuk e meriton te luaje ne siena ... ishalla shkon ne ROma...
NeRoAzZuRiPeRSeMpRe
...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...
Postuar mė parė nga Davius
Erion Bogdani eshte lojtar me i mire se Toti.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Bogdani shėnon pėrsėri!
Siena's striker Erjon Bogdani of Albania, left, celebrates with teammate Nicola Legrottaglie after scoring against Reggina during an Italian major league soccer match at the Granillo stadium in Reggio Calabria, Italy, Sunday April 2, 2006
Ore se une skuptoj anglisht fare, per cfare eshte ky shkrimi, mos po flitet gje per homoseksualizem.....te pakten fotoja kete te ben te mendosh..Postuar mė parė nga Davius
![]()
![]()
Nejse mo, une mendoj se Bogdani eshte sulmues i mire, por jo nje sulmues i standarteve te larta......ehste 29 vjec dhe ka vetem 2 sezone qe po i ndihet zeri. Sa per kombetaren ate kemi me te mirin.....kurse xha Tarja ndonjehere ben ndonje gje te bukur, por ne shumicen e kohes eshte kot....
Krijoni Kontakt