Hallall Lapraka, Zemra e Partizonit.Postuar mė parė nga chemical
Ky Bayern-i me ka thone ihere qe eshte me Partizonin po hajte merri vesh robt sot.![]()
Hallall Lapraka, Zemra e Partizonit.Postuar mė parė nga chemical
Ky Bayern-i me ka thone ihere qe eshte me Partizonin po hajte merri vesh robt sot.![]()
BRIGADA E KUQE PERJETE
Z'eje te kam thone me kan pru i bluze te partizonit mer jahu sa sma men.
Ne fakt une jam me futbollin ne pergjithsi. Sidomos kete tonin.
Se di sa i vertete eshte ky stadiumi se ne fakt sikur doli kshu si papritur ama po te jete real do bohet Tirona si Londra me gjithe ato ekipe lokale.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
O MILET DEGJONI E MERRNI VESH
Kater autobuze te vene ne dispozicion te tifozerise do te nisen nga Tirana per ne Elbasan. Policia e Elbasanit do te shoqeroje autobuzat deri ne stadium, si mase organizative e klubit te Elbasanit (i falenderojme per gjestin). Gjithashtu, brenda te gjitha rregullave, klubi i Elbasanit i ka lene 1\5 e stadiumit tifozerise se partizanit (edhe per kete nje falenderim) Keshtu, kjo ndeshje dhe marredheniet mes dy klubeve po tregojne se si Elbasani ashtu dhe Partizani meritojne nje vemendje me te madhe nga gjithe opnioni sportiv. Shume tifoze te Partizanit do te shkojne me makina private, por edhe per to do te kete rregull e siguri, garanton klubi i Elbasanit.
Keshtu, u bej thirrje te gjithe tifozeve te kuq qe te organizohen me parrulla e banderola per te mbeshtetur fuqimisht skuadren e zemres
Gjithe te kuqe Partizoni
O fitojm, o bohet nomi
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
E ke nriiiiiiiiiiiii juvo ! Mu mke atje e di time OO7 do iki une e me nja 3 cuna te tjere
![]()
juvi lale mire e ke thone eshte teper e vertete kjo gje lale
vec faktit qe jane 5 atobuza edhe jo 4
hajde fitore ne rruzhdi bizhuta
oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee partizoni
4 - 4 jane swato po sdi gjo ti :P ti do vish me ?! po erdhe na sill i cinare :PPPPPPpppppppppppppppppp
ec me fitore cunat e PARTIZONIT...
SE TANI FILLOJNE DHE NESHJET E VESHTIRA...
FORCA DEMAT E KUQ...![]()
![]()
mos e rruni hic bojsa, neser cunat e kuq do ta zgerdhijne ruzhdi bizhuten.
E kena ne xhep mos e rruni hic
Ej ne neshjen me Lushnjen kishin ardh gjithato {} ne stadium re ! se besoj te ishin lushnjare :P
I kishte sjella Dhembi hahahhahahaha, e mba veten {}-ar hahahahhahahahahhahahha.
Krijoni Kontakt