LoooooooooooooooooooooooL JuVi shife vete Stemen a oshte Verdh e KUQDDDDDD
Ndeshja Tjeter Mrena me Teuten ! Kush do me ardh te me coje MP qe ta lejme me u taku ! Jam UNe Chemichal_Bal_3d dhe 007+++++ mijra te tejre
Shume tifoze mrome
LoooooooooooooooooooooooL JuVi shife vete Stemen a oshte Verdh e KUQDDDDDD
Ndeshja Tjeter Mrena me Teuten ! Kush do me ardh te me coje MP qe ta lejme me u taku ! Jam UNe Chemichal_Bal_3d dhe 007+++++ mijra te tejre
Shume tifoze mrome
Shume ishim vertet. Une nuk erdha dot ne stadium se isha ne pune. e pashe ndeshjen nga sat +. Me thon te drejten me pelqyen, sepse nje jave me pare ne kavaje sa nuk me ra pika. Apo nuk kisha nje kavajs te qelbet ne krah qe qesh tu e hudh nga stadiumi. Nejse nejse e mira eshte se kena tironen poshte dhe po e ngopim mire. ti i boke llogarite per me Teuten ndersa une per Korcen. Kam nje shok qe do me ik ne Korce dhe ka mundesi te iki dhe une. Po rruge e gjate shume eshte. Megjithate e rendesishme eshte fitorja. Me Teuten as qe e diskutoj. Kam me qene ne stadium dhe pa as me te voglin dyshim. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Partizoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
ncuq ! stema! Nejse per Korce e kom te sigurt une po se besoj te vijne shume Tifoza uen kam dasem te dielen ne Korce ekshtu qe te shtunen me keni ne tribune
![]()
Sipas mediave dhe disa lajme nga vende te ndryshme thuet qe Klodian Duro ka ber kontrakt 1 vjecare me Partizanin deri ne fund te sezonit.
Me ardhjen e Duros ne ekip, jep shume ndime mesfushes dhe lojes.
Klod Duro na nguli thiken pas shpine, sot paska qene te stervitja e atyre qe edhe emrin tua them me vjen per te vjelle. Kur iku pati premtuar se nese kthehej do te luante vetem per demat e kuq. Por ai nuk qenka asgje me shume se nje burracak dhe legen. Une vetem nje fjale kam per te: mos befte piken e hajrit ishalla dhe qe ne ndeshjen e pare e ia cofshin kemben e djathte te Shen Pjetri
o niku-nyc kete vit jo zoti, por edhe muti somes me ardh ne toke ne do ta fitojme kampionatin. Jo sepse do zoti apo satanai, por sepse dum ne, demat e kuq (kush ka kundershtime nga tifozerite e tjera ia kena ngul bririn te veni)
Me vjen inat pse Duro zgjodhi Tiranen mbas Partizanit pasi dhe Dinamo ishte ne ket pune, por ne fund vajti kot me Tiranen. Duro ka pas lujt me ekipin e Partizanit kur ka fillu me lujt futboll me te rinjt dhe para-te-rinjt, por mbase e beri per lek qe zgjodhi Tiranen sepse Partizani e kishte te mor po ishte zgjedhja e tij ne fund.
Lajmi i ores se fundit
XHANI SHKARKON BAJKON
Pas humbjes ne korce me skenderbeun, presidenti Xhani ka shkarkuar trajnerin neptun bajko. Ka qene vete xhani qe e ka deklaruar kete me motivacionin per ndeshje te dobeta (cka eshte e vertete). Ende nuk dihet se cili do te jete pasuesi, por ka shume mundesi qe te rikthehet Sulejman Mema, aktualisht zv\president
Iku kot kjo neshje me humbje ne Korce por te pakten u ndaluan dhe Elbasani me Tiranen ne barazim dhe nuk u shkeput njeri.
Bajko u shkarkua dhe Mema duhet te jet trajneri i ri, pasi Partizanin e ka drejtuar me mir edhe kur nuk kishte lojtaret qe i dueshin qe sot Partizani i ka.
Java tjeter kunder Teutes ne Tirane do jet e veshtire do na duet fitorja per moral dhe besim per lojtaret.
Lajmi i ores se fundit
XHANI I OFRON STOLIN E KUQ MEMES
Mesa duket dashuria Xhani-Mema qenka shume e forte. Menjehere pas largimit te Neptun Bajkos, Albert Xhani i ka ofruar Sulejman Memes pankinen e kuqe. Mema ka kerkuar kohe, por nuk mund te refuzohet aq lehte ne Shqiperi nje pagese prej 3 milione lekesh ne muaj (rroge me e larte se e Presidentit) Megjithate te shohim se cdo te ndodhe.
Krijoni Kontakt