Bo sa gje koti mduket ky kukureci mua po qe fjala per ndonje biftek zgare do thoja qe vdes![]()
Bo sa gje koti mduket ky kukureci mua po qe fjala per ndonje biftek zgare do thoja qe vdes![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
po pse me kukurrec ju thonka zorrve te ziera?! ll
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lina_1 : 03-03-2009 mė 19:25
flm per keto shenime se skam ndegju kurr per KUKURREC mendova mos po flitet per gjelin, burri i pules .
kam qejf disa gjella qe bahen ne shqiperi..
shum interesante nau kan dok ambelsirat me livore te bostanit,psh nese ato pergaditen ne kosovaret me shum deshir i blejm te ju.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Mos ki merak,se lahen me gelqere.Po mendove aq thelle do ngelesh pa ngrene lol.
Feelings change - memories don't.
Lexova shumė postime kėtu nė kėtė temė pėr kukurecin dhe desha tė konfirmoj diēka, sepse unė kam ngrėnė kukurec nė shumė zona tė Shqipėrisė dhe mė duhet tė them se nė Tiranė apo dhe nė veri nuk kam ngrėnė kukurec tė mirė, pėr arsyen e thjeshtė se kėto zona e gatuajn kukurecin vetėm me zorrė, ndėrsa jugu e gatuan ndryshe kukurecin duke pėrdorur tė gjitha tė pėrbrėndėshmet, duke pėrfshirė kėtu zorrėt e trasha dhe tė holla, duke pėrfshirė mėlēitė tė bardhėn dhe tė zezėn, duke pėrfshirė dhe copa dhjami pėr ti mbajtur ato tė buta, nė fund pasi janė bėrė kukurec mbėshtillen me rrjetėn e dhjamit qė mbėshtillte tė pėrbrėndėshmet kur i nxjerrim nga kafsha. Ky ėshtė kukureci i vėrtetė, dhe unė duhet tė hap njė restorant kėtu me specialitet kukurecin sepse jo pėr tu mburrur po jam me tė vėrtetė i mirė. E kam trashėgim nga tradita familjare gjyshi im e qante fare kukurecin, po ashtu edhe babi im e gatuan pėr mbrekulli, kėshtu qė skisha nga tja mbaja as unė dhe dashur pa dashur mėsova si ta gatuaj.
m mmm mmmmmm
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Kujt i pėlqen kukurreci?
me raki vdes fare per kukurec , jo per gja po kasapi smer shum vesh nga kto pune![]()
Krijoni Kontakt