UN e di si ka dal ajo e dautit dhe personin qe e ka bere ate gafe per here te pare po doni ja u tregoj si ndodhi .Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
UN e di si ka dal ajo e dautit dhe personin qe e ka bere ate gafe per here te pare po doni ja u tregoj si ndodhi .Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Eh une nuku marre me pjese per sot .... skam nder mend te marr lejen me detyrim prape ...Postuar mė parė nga dardajan
![]()
Degjim te kendshem lol
ps: Dardajano i ke vene syzat ... pergjigju asaj pietjes time kur te kesh kohe lolol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
EJ kalomoja ngela pa vadit domatet un se po prisja tbite shi po ehee erdhi rotull dhe nuk ra gjo mu than mo ato ...
hajt pra noten per sot
E ē'bell moj vajzė. Kėmbana kishe thuaj !Postuar mė parė nga PINK
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Po me xomen, tifozin e partizonit, dhe nand ocellin si ke qene ti dardajano???Postuar mė parė nga dardajan
Xomja ka qene i forte fare ka pas shume gallate deri ne 90-91
pastaj ra...s'kishte ca te shante me...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Nuk e dija unė qė " Let's go to bed, hun" , andej nga Italia e dardajanit i thokan " ngela pa vadit domatet un ".Postuar mė parė nga dardajan
![]()
Natėn e mirė !
Hhahahhahahh Koraaaa lolol
Ika dhe une te ujis trangujt ... kastravecat lolol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Vaditi me kujdes, se mos te thahen...lolPostuar mė parė nga PINK
![]()
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga MI CORAZON
mosssss se vdiqa fare tu qesh po do i vadis me vertet se kam nji bace te vogel me domate kastraveca patellxhon speca dhe sallatra te ndryshme
pse gjithmon te dauti do shkojm ne me ble vetem ai te fitoj kshu qe i vuna ktu para shpis ca perime.
As qė dyshoj qė je duke vadit domatet , shih ē'nick qė ke.![]()
Krijoni Kontakt