ej qeke goc e lagjes vjeter ti un e kam pas shpin ke xhezo hoxha tifozi i danamos me nom po ti.Postuar mė parė nga MI CORAZON
ej qeke goc e lagjes vjeter ti un e kam pas shpin ke xhezo hoxha tifozi i danamos me nom po ti.Postuar mė parė nga MI CORAZON
E di ti ate o rrush mjep dy kile Daut vec e vec me i leter ..
ha ha ha ..
Nuk e kam pas shtėpinė aty, por kalamajtė e asaj lagjes e kanė bėrė shkollėn ose tek 11 janari ose tek Emin Duraku..me mua.Postuar mė parė nga dardajan
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Lmaoooooooooooooooooooo . ..ku e mbajte mend.Postuar mė parė nga dardajan
I lutem moderatorve te mos na i fshin keto gallata edhe pse jan jash teme jan kujtime te castit dhe te bukura te femijrise , vije pak doren ne zemer ..per favore
Gjithė kjo e qeshur sot, kemi per t'hongėr dru, ka me na dal e qajtme.Postuar mė parė nga oiseau en vol
![]()
Po po edhe tani shet Dauti geshtenja te pjekme tek rruga e kavajes,,,...lolPostuar mė parė nga MI CORAZON
Bile atehere doli per dautin edhe ajo e forta :
O rrush, na jep dy kile daut vec e vec me nje leter ...![]()
p.s Dardajano, sa i shpejte qe je mor cun, une tu e shkrujt kadale ngadale..lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 02-08-2005 mė 17:27
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga MI CORAZON
te Emin duraku kan bo tre vllezrit e mi nuk po ta them mbiemrin se me siguri e njef nonjonin kurse un e kam bo tek Vasil Shanto
Postuar mė parė nga MI CORAZON
Thuj t'kafshoj gishtat nje e nga nje ... qe mos haj dru ... lol
PO Konti Monte Kristos ? ring any bell ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga dardajan
Ehuuuuuuu, sa kanė lexuar moderatorėt kėshtu gallatash...ju kanė ardhur nė majė tė hundės ( sidomos me mua) .![]()
Krijoni Kontakt