Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga My_Soul
    Xhuxhu, nuk kam faj une qe ti ke lindur ne kohen e carcafeve te varur neper tirane, lol dhe mos u nxeh se te ra luga, lol. (btw, ai shoku yt me ka thene qe xhuxhuja dhe macja hanin me te njejten luge J/K)

Korason, asnje nga ata filma nuk mbaj mend, me perjashtim te "Dy njerez te nje qyteti" qe e kam degjuar si titull.
    Ne fakt me macken hante ai shoku im, une ju qisja sillen,

Tani lindjen time dhe kohen si ate tenden e kane pasur ne dore njerez te tjere. Pune qejfi

Pastaj ti nuk thua qe shyqyr qe iku ajo koha e carcafeve te varur
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Mu nuk me kujtohet filmi i pare qe kam pare por filmi i dyte. Do thoni ju, atehere ky eshte filmi juaj i pare qe ju mbani mend ? Po, por ky nuk eshte filmi im i pare, pra tema nuk me shkon pershtat. Mu me kujtohet per shembull "Rozenberget nuk duhet te vdesin" (ky ka qene me duket i dyti qe kam pare pas te parit). Edhe para pak kohesh kur mesova se Rozenberget kishin qene me te vertete spiuna komunista, u habita, se thashe me vete, po ai filmi na i nxirrte krejt te pafajshem. Pune filmash thuaj

E Pse pikerisht duhet te jete filmi i 2 dhe jo i pari , kujtohu dhe njehere se keshtu si padashka eshte i pari po te eshte fiksuar si i 2 .. dhe tani ngul kembe qe se mban mend te parin .. dhe thua eshte i 2 .. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    E Pse pikerisht duhet te jete filmi i 2 dhe jo i pari , kujtohu dhe njehere se keshtu si padashka eshte i pari po te eshte fiksuar si i 2 .. dhe tani ngul kembe qe se mban mend te parin .. dhe thua eshte i 2 .. lol
    I pari ka qenė "Bedrana" .
    Where does a thought go when it's forgotten?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    I pari ka qenė "Bedrana" .

Si ka qene ky filmi Kora .. me shume kuriozitet ..

Mbaj mend dikur kur luanim me filma .... gjithmone e perdorja kte filmin si armen time te fundit .. qe fillonte me B .... dhe fitoja kuptohet ... po se c'film ishte i zot e di ( e kam pas me te degjume titullin )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga My_Soul
    Ky dardajani me gjithe xhuxhune do kene lindur andej nga 1800 se dhe ne kohe te Duces kishte cinema magestic, lol. Nuk kam degjuar ndonjehere per carcafe te varur neper Tirane.

Filmi i pare qe kam pare ka qene "Ali Baba me 40 hajdute" tek sllavi, lol
    E kam then qe un futem ne forum vetem ne darke para se te fle dhe ka dy dit qe me beni me qesh me zorr me postimet tuaja, po ti rrofsh mor djal se na bere shekullor por e verteta eshte se une mbaj mend shume biles mund te them se kur isha vjet ne Shqiperi pash nje djal qe e njihja qe ne kopesht ju afrova dhe ju prezantova por ai qeshi dhe asgje me shume, pastaj e ftova per nje birre dhe mbasi u ulem me disa shoke te tij dhe te mi i tregova saktesisht si quhej dhe ku banonte ne cfar kopshi kish qene etj,
    mbasi te gjitha ishin te verteta te gjithe se bashku kemi qeshur pa ndales per nje kohe te gjate dhe me dhemb barku ende nga te qeshurat, prandaj dua te them qe kam qene i vogel ather mund te them edhe vendin ku jepeshin keta filma.

Tek stadiumi dinamo ka pas nji gjelltore ke rruga muhamet gjollesha mbas gjelltores jane disa pallate ne njerin prej tyre shfaqej filmi nuk e di nese kjo ka ndodhur vetem tek ne pasi aq i vogel sa isha ky ishte terri tori im, me larg humbja rrugen.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Ok, ta them unė.
    Ngjarjet zhvillohen nė njė fshat tė Turqisė, se nė cilin do na e tregojė Xeni.
    Bedrana e Dauti ishin dy tė rinj, qė kishin rėnė nė dashuri dhe mė duket u martuan, por ( nuk e di se si ) u gjendėn pėrballė fanatizmit ekstrem tė atij vendi.
    Fundi :
    Nė njė dhomė si qilar ishin tė dy dhe do varte veten kjo nė prani tė tij, se s
    kishin rrugė tjetėr )...Edhe e variiii....Pėr Zotin e vari !
    E ky kur e pa tė varur , thirri ...Bedranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dhe ia dha vetes me revole.

Po tė doni iu tregoj filma tė tjerė, por jo kėshtu me fund tragjik.

(lol)

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga dardajan
    E kam then qe un futem ne forum vetem ne darke para se te fle dhe ka dy dit qe me beni me qesh me zorr me postimet tuaja, po ti rrofsh mor djal se na bere shekullor por e verteta eshte se une mbaj mend shume biles mund te them se kur isha vjet ne Shqiperi pash nje djal qe e njihja qe ne kopesht ju afrova dhe ju prezantova por ai qeshi dhe asgje me shume, pastaj e ftova per nje birre dhe mbasi u ulem me disa shoke te tij dhe te mi i tregova saktesisht si quhej dhe ku banonte ne cfar kopshi kish qene etj,
    mbasi te gjitha ishin te verteta te gjithe se bashku kemi qeshur pa ndales per nje kohe te gjate dhe me dhemb barku ende nga te qeshurat, prandaj dua te them qe kam qene i vogel ather mund te them edhe vendin ku jepeshin keta filma.

Tek stadiumi dinamo ka pas nji gjelltore ke rruga muhamet gjollesha mbas gjelltores jane disa pallate ne njerin prej tyre shfaqej filmi nuk e di nese kjo ka ndodhur vetem tek ne pasi aq i vogel sa isha ky ishte terri tori im, me larg humbja rrugen.
    Dardajan,

Mos e merr per kapital cka thene ajo , se shaka ka dash te beje...lol

Nuk thu lum ajo qe eshte e re, se pas ca vitesh do jete prape e re...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Ok, ta them unė.
    Bedrana e Dauti ishin dy tė rinj, qė kishin rėnė nė dashuri dhe mė duket u martuan, por ( nuk e di se si ) u gjendėn pėrballė fanatizmit ekstrem tė atij vendi.
    Fundi :
    E ky kur e pa tė varur , thirri ...Bedranaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dhe ia dha vetes me revole.

(lol)
    Kora,

Po kengen e Bedranes e mban mend qe e kendonin te gjithe ne shqip:

Ne te dy kishim nje djale,
    qe e qujshin Sulejman,
    Bedrana, Bedrana...lol..

Pale pastaj qe i thonin ndonjeres, si qenke bo si Bedrana ....

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga dardajan
    Tek stadiumi dinamo ka pas nji gjelltore ke rruga muhamet gjollesha mbas gjelltores jane disa pallate ne njerin prej tyre shfaqej
    Ke furri apo ke kopshti 11 ?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ok, ta them unė.
    Fundi :

(lol)

Ok u martuan the -- right ?

Pastaj ne fund ci hipi asaj te vare veten xhanem ? nuk ishte happy me Dautin apo si ? Apo mbaroi pasioni ? j/k

Nejse thx Kora .. ta paca borxh lol ( jo se do luaj me filma prape , po nje film me shume lol )

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •