Mbaruat me historitė e fėminisė ju, u rritėt tani , hė?![]()
Mbaruat me historitė e fėminisė ju, u rritėt tani , hė?![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Phu phu phuPostuar mė parė nga PINK
qenkeni rrit me pulle te kuqe qe te vegjel ju lagjia anej, s'paskeni pas nevoje per te premten ne darke tek sllavi...![]()
![]()
Kur ishin te vegjel kishim nje shok i cili kur dilnin naten nga lulishtja u afrohej cifteve shume afer dhe ju prishte intimitetin. Nje nate njoni prej tyre ithote ik mor kopil, se s'po mundem me bo gjo prej teje. Me jep 10 leke i thote ky shoku jon t'ju le rehat. Po ik mor kopil i kthehet ai njoni prape, une te kisha leke u martosha, e s'vija ketu si qen te q... p.... ...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga MI CORAZON
Eh o Core, e paske kerku dajakun me qiri ... epo keshtu eshte kur rrishin kalamojte vetem ne shtepi, vetem per shejtanlliqe i punote truri
mos ja fute kote se isha e urte (mami dhe babi ore minute e thone qe isha plus shoqia e mamit ne shqiperi dhe ne greqi qe me deshnin kaq shume dhe arsyja ishte sepse isha eurte dhe mbase cute lol) mos genje kote taniPostuar mė parė nga Reina
...me familjen po kam qene mistrece, por prap rrija urte...njeriu nuk behet i urte me vone duhet te jete lindur :P dhe meqe permende femijet e lagjes qe me kapen kur hodha posht dicka para mamit meqe me provokoj lol...atehere me detyron te them si ke qene ti :P...
Reina me dolcecandin shanin njera tjetren kur ishin te vogla duke then njera tjetres "ik moj binjake" sikur ishte ofendim lol
Reina pa pik meshire me merr mua me vete (kur isha 1-2 vjece) per te zbritur nga dritaria meqe u friksua nga bubullimat, ngaqe vec ne te dyja ishim ne shpi....dhe per kete arsyen u vrava ne ball kur shkita, por te pakten sme ka mbetur shenje, por motres time te shktrete si ka per te ikur kurre... reina e morri kalipeci dhe padashje e rrezoj ne gurrje...vec keqardhje me vjen per femijet e tu (in the future) lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ku e njihnim qirinė atėhere , Di.Postuar mė parė nga Di68
Ehuuuu... qiriu fitoi popullaritet mė vonė.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Sheshhhh mer ti.Postuar mė parė nga sLimShady
1 gallate me motren time.....ishte ne fillore....koha kur po mesonte gjinite e fjaleve ne shqip...po s'i kuptonte. Nje dite, fillo vllai me ja shpjegu, ajo hic. E marr une ne dore stafeten, ajo me keq. Hyn mami, e hutoi fare.Pastaj vajza e dajes qe ishte mesuese fillore. Dhe ja shpjegon ajo....Arta--gjini femeroe, armiku--gjini mashkullore etj. etj. Fillon e i ben pyetje vajza dajes e thame ne, i kapi kjo me ne fund. Zogu, i thote vajza dajes, c'gjini eshte? Motra mendohet dhe ne te gjithe ne qetesi po prisnim pergjigjen e saj. Me 1 shikim te pafajshem na pa njehere ..sikur te thonte qe po ma hidhni eeee.....dhe pastaj e ngre zerin e indinjuar...."aman c'pyetje qe beni dhe ju! Po ku e kam pare une zogun ne eshte femer a mashkull."
![]()
If I Only Could....
Kur isha e vogel isha nje engjell vetem kur flija gjume!hihihiihih dhe kjo gje me mbeti kusur akoma jam engjell vetem kur fle gjume!![]()
![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
pjestaret e familjes time deri andej nga mosha 12 kane qene albiterra midis meje edhe vellait te vogel...pasi si Tom and Jerry kemi qene...Ai gjithmon e kishte fajn sepse une isha goca e babit
...lol.
How can she fall, if there is no one there to catch her
loooooool...disa nga historite ketu jane per tu dokumentuar ne film..
Nga tia filloj une: ...mund ta ndaj femijerine time ne 2 pjese... Para Greqise dhe pas Greqise...Pjesa e pare eshte me interesante...deri ne 5-6 vjece kam qene vajze tipike...e perkedhelur, lozte me kuklla dhe kendonte para pasqyres kenget e festivalit dhe pastaj u beja koncert gjyshit dhe gjyshes...Biles nami im mori dhene sepse beja tour te kopshtit dhe deri ne klase te 4rt duke kenduar klase me klase ne oren e muzikes. Biles kam kenduar edhe ne sheshin e flamurit ne koncertet e shkollave qe behenin atere.
Mbaj mend qe kishim pula (shtepi private). I rrisnim nga zogj kllocke deri sa na i vidhnin evgjitet rreth e rrotull. Cdo vit e njejta gje, derisa mami filloi ti therte para sezonit te vjedhjeve. Mua me vinte shume shume keq per pulat qe do thereshin (u kisha vene edhe emra) dhe para makabrit i merja menjane, dhe duke u quravitur u shpjegoja fatin e tyre eminent...
Nga c'me thone tani, kam qene shume dipllomate...edhe kur beja prapesira i shpetoja drurit dhe te gjitha i hante vellai i madh.
Kam qene shume tip kureshtar...mbaj mend nje vere qe kapa nje gjinkalle nga hardhija dhe sa e kapa pushoi se kenduari...Te shkretes ca i kam punuar per tia filluar kenges...biles vura edhe xhezven e kafese me uje te nxehte dhe e futa brenda por fatmiresisht nuk ngordhi (po as kendoi).
Gjithashtu kokeforte ne kulm...Biles njehere desh u mbyta ne det. Sapo kisha fillaur te mesoja not 6-7 vjece dhe e benim plazhin tek moli ne plazh te ri ne vlore. Mu tek te futesha ne det vetem kur te tjeret po mblidhnin plackat dhe me zuri ryma dhe po me shpinte drejt shkembinjve...kur desh po me linin fuqite me pa nje djal i madh qe nga bregu dhe erdhi e me shpetoi (por nuk therrita qe nuk therrita ama)
eh....me historite e femijerise ri me nete te tera para oxhakut ne netet e ftohta te dimrit dhe nuk lodhesh se rrefyeri
Rrofsh Rexhine per kete teme kaq te bukur dhe argetuese.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nausika : 25-09-2005 mė 22:11
When in Doubt, Act Stupid!
Kur Isha I vogel kam qene :
mistrec......![]()
Krijoni Kontakt