Po a mė lexove mė lart? E kishin blerė tek "valuta" pra.Postuar mė parė nga PINK
![]()
Po a mė lexove mė lart? E kishin blerė tek "valuta" pra.Postuar mė parė nga PINK
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Sa ishim nė 8- vjeēare , po ! Pastaj e lamė atė punė....Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
lololol
Po taven me pastice apo byrek ... kur e merrshit nga furra .. ku ishte destinacioni qe padashje , e rrezonit ? lol
Une mu te dera e shpise .. bamm lija nje familje te tere pa ngrene ..
sa per ate punen e dollapeve ... une flija maje dollapit , mes jorganeve ..po kur blene cifti mobilje te reja me prishen pune![]()
e Ika tani se na late ketu ,, lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
hajt se tonifikuese ishin shpullat ne vend te paisjeve te sotme te palestrave per mbajtje ne forme...lolPostuar mė parė nga D&G Feminine
Me mire me shpulla se per djemte ka pas edhe zorre banjoje![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Besoj se s'keni pas ndonje kom te thyeme...Postuar mė parė nga MI CORAZON
![]()
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
[QUOTE=Xhuxhumaku]hajt se tonifikuese ishin shpullat ne vend te paisjeve te sotme te palestrave per mbajtje ne forme...lol
QUOTE]
ne fakt xhuxha can't complain about that![]()
Nė tetėvjeēare ngado qė tu hidhje, s'thyeje gjė. Nuk po flasim pėr tani....(lol)Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Emi, se i kane pas ca gjona gabim prinderit tane. Amon si cohet copa kalamonit me marre gjithe ate tave? Me e madhe tava se kalamoni.Postuar mė parė nga PINK
![]()
Mbaj mend 1 here qe ndejti mami shkrete ne radhe te qumeshtit qe ne oren 3 AM e deri ne 7:30 AM dhe mi dha mua 4 shishe qumeshti per ti ngrit ne kat te 5-te se ishte vone per pune. Ehe, sure, une arrita ne shpi....po shishet ke kati 3-te i lashe.Pu ca te qajtme kam bo!
If I Only Could....
Postuar mė parė nga BRADYKININ
![]()
Jo mi, se tava ishte e vogėl. Ty mbase tė kanė ēuar me marr tepsinė 500 -ēe. (lol)
E vogel a e madhe, tepsia ishte e rende e me conte sa anej knej.
Masi e hodha gjelin e detit ne toke dhe e futa prape ne tepsi sikur s'kishte bo gjo vaki......aha, s'me besonte me mami me ushqimin.Vec ta shikoje si e kontrollonte e cuditur gjelin, wondering at the black coating qe ishte gjol. Lol. M'erdhi keq se ishte Vit i Ri.....po m'erdhi dhe keq se mbeta pa pare programin per ate nate se asnje s'ishte ne humor te mire e me shifnin me inot.
If I Only Could....
Krijoni Kontakt