Pershendetje dhe ju falenderoj Ferdinand.
Bye bye
Pershendetje dhe ju falenderoj Ferdinand.
Bye bye
Ju faleminderit per mesazhin tend teper interesant dhe gazmor.Tregoj te verteten qe gjendem teper mire ne forumin tuaj.Kerkesa qe do ju beja eshte pak e komplikuar,nuk deshiroj qe ta merrni si ndime publiciteti por ne te vertete ka kuptimin e till,deshiroj qe sitoja i im personal www.ferdinandbjanku.it te shikohej ne te gjitha temat se si do bej kete vendosje m'varet nga ndima e juaj.faleminderit nga ferdinandi
Personalisht nuk njifemi zoti FERDINAND po ti je nje njeri qe shkodra te njef dhe te respekton,dhe nje nga ato jam dhe une
Me ka ra rasti me kene e pranishme ne disa spektakle ku ju keni qene i ftuar,dhe prandaj thashe te njof pak me afer sepse te kam pare LIVE............gjithsesi flm per fjalet e embla qe kishe thene ne lidhje me mua..........do te isha e lumtur qe ALBO ta vendoste me njehere albumin tend te ri te muzika e albasoul.......biles kjo eshte nje kerkese per ALBON,sepse do kishe dicka me vlere ne arkivin e muzikes te albasoul..........
P.S Siti jot ishte shume nice e kam vene dhe ne favorit sepse kishte shume gjana interesante mi zbulu..........
TAsh spo zgjatem ma,vecse po te tham FAT dhe LUMTURI ne jete![]()
![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Ne veēanti u ndala te faqet e kuqe tuajat,imagjino se si jam un mbas ketyre fjaleve te kandeshme dhe plot sinceritet.Dhe kjo gje nuk ndoll veē me ju po me te gjithe miqte qe me shkruajne dhe te them verteten do ishte e bukur te kendoja per ju te gjithe ku do ju dedikoja nje nder kanget qe kam perfunduar KAQURRELAT.
Tu e dit qe keto fjale te shkruara i lexojne edhe te tjere miq,do shkembeja kete gezim qe kam sonte,perfundimin e kenges 9-te
te Pjeter Gaci,qe titullohet Qytetit Tim:dhe TITULLI I CD 4-tert qe
do dali ne fund te Tetorit
z Bjanku...
Pavaresisht se nuk kam ndonje njohuri te vecante per krijimtarine tuaj , besoj se duhet te jete e kendshme sepse kam shume besim tek gustot e prettyshkodranes...! I wish you luck buddy...
...
Ju faleminderit per kohen qe keni dediku dhe ne veēanti gustoja feminile ka qene gjithmone ma e veēant,prandaj duhet ti besoni
prettyshkodrane dhe po do kishe deshire ta vertetoje vet ju,mund te shikoni siton www.ferdinandbjanku.it cliconi tek musika versione shqip.faleminderit edhe nje here per mesazhin.
Krijoni Kontakt