hi roland
mireserdhe ja kalofsh shume mire
Hi te gjithe me falni per disa mungesa se jeta eshte disi e zene midis kushteve qe na rrethojne.
Ju uroj te gjithve te jeni mire nga te gjitha anet apo streset e jetes.Thjesht po them dicka,ne kete jete je shume i lumtur qe ke lindur dhe gjithashtu ta jetosh ate jete qe dikushi ta ka fale.
Kur je femije i vogel je me i lumtur se e ardhmja qe te pret,pershembull ne shkolle fillore ,kur meson ose kur mesuesja te ve nota te mira ose te perkedhel apo ne shtepi mami ose babi te ble dicka qe te pelqen je i lumtur perseri e keshtu me radhe vitet ikin dhe ti rritesh shpejt qe as ti se kupton dot ,mbaron shkollen fillore dhe vazhdon gjimnazin do te zesh shoqeri te re duhet te vishesh ose ta mbash pak veten apo thjesh te drosh disi pak personalitet dhe nga fundet vitive te shkolles te duket vetja burre nqs nuk ke ndermend te shkosh per shkolle me te lart besoj se duhet te shkosh te besh ushtrin flasim per ata qe jane tani ne memedhe apo per ata qe e kane kaluar kete,apo dikushi qe mendon se emigracioni apo thjesht kryoziteti cfare behet neper bote dhe shumica jone per pune apo per unversitet dhe disa te tjre per turist ,por ditet dhe muajt ikin bashke me vitet dhe gjeja me e rendesishme ne kete jete te gjesh nje pune apo nje burim parash por punen as njeri se pelqen dhe shume rradhe jane ato pune qe ti e pelqen dhe punon me deshire dhe me pasion,dhe keto pune seshte e lehte ti gjesh dhe punon ne nje pune qe ty s'te pelqen dhe nuk te shtyhet edhe nje ore e jo me vite me radhe .
Dhe mbas apo para strseve te punes duhet te kesh nje te dashur qe shpirtin te ta ngroh se gjeja me e shtrenjt i nje mashkulli eshte femra te them e drejten nuk e di per femren, thone qe eshte interesi dhe ne disa raste apo shume nuk eshte e vertete per kete.
Te kesh nje te dashur qe te doj me gjith shpirt eshte e veshtire apo te sinqert apo te te kuptoj qe ti e dashuron me gjith shpirt apo qe eshte e vetmia e shtrenjt e kesaj jete ,eshte shume e veshtire per disa te dashuruar qe kane vite qe ne shkolle fillore kan qene te tille deri sot me vite plot dhe njeriu me vone e kupton cila eshte gjeja me e shtrnjt ne kete jete pra dashuria dhe mbas kesaj vjen lumturia qe te gjith pra e enderrojn se per ate po punojn apo jetojn por kjo eshte disi e veshtire per mendimin tim te dashurosh vetem nje here dhe ajo e para dhashuri mos te ket kurr tradheti dhe une besoj se ndihesh i lumtur me vone qe dikush tjeter per ty mendon dhe qe te dashuron dhe kisha dashire tju thosha dikushit nqs eshte i dashuruar apo ka qene sidomos ta ket dhe te paren ne jet kurr mos ta ket mendimin per ta lene sepse memoria e trurit kurr s'ka per ta fshire ate apo per ato mendime te shumta apo endrra me sy hapur apo nga njehere lot nga merzija o kushtet apo streset e jetes dhe koherat qe ti ke shpenzuar qe ate per te dashuruar prandaj edhe une mendoj se nuk eshte e lehet per ta tradhetuar por thjesht do menduar e pastoj per te vepruar per ate te shtrenjten e jetes dashuri per mos ta shkaterruar dhe besoj do te ndihesh i lumtur sidomos kur te thot i dashur ose e dashur sepse nuk ke lene me kujtime brapa dhe keshtu shumica e streseve paksohen dhe keshtu me radhe krijon dhe familje lindin breza te rinj femijet rriten ti plakesh vitet ecin e ecin ,dhe je i lumtur qe femijet rriten por kur e ke zemren te mire qe ne jete ke respektuar dhe i dashur me te gjithe dhe ty te respektoj te gjith dhe e dashura e pare e jetes te do shume dhe e ke prane per cdo rast te mire apo te keq ndihesh me teper i lumtur dhe je gati te kercesh edhe atehere kur ti nuk mundesh dhe zemra te duket sikur je njezet vjecar dhe pastaj mosha ben te veten shkon ne boten tjeter sic ne te gjith do shkojm nje dite dhe jeta shkoj shpejt.
Jeta eshte njesoj si nje udhetim me tren qe do te hipesh dhe ne nje stacion ti duhet te zbresesh....
Na falni per ndonje shprehje dhe faleminderit shum nga une Rolandi dhe ju gjeca mire heres tjeter se shpejti By.
Pun pun nate e dite edhe prap s'po shohim drite.
Jam une edhe Karlito, mire shume por shume te gjat at text,
Mire se Erdha ne Forum Dj Rolo
Shqiptar Pergjithmon.
Miresenaerdhet ne forum edhe kujdes ma mbani Leicesterin mire, se e kam me kimet se i kam falur 3 vjet te jetes![]()
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
pershendetje ke edhe nga london connections
nqs ke nevoje me sha ndonjerin vec thuj se i hyjme nga 5 veta perihere
![]()
peace
Me s'futem tju ndaj ne disko edhe mos u zini me Anglezet gjynah njerez te mire pse u bini me qaf kot :P. Jane bere ata te diskos creation te mbajne bodigarde per bodigardet.
Edhe mos beni prapesira...![]()
Si, jeni? po mire edhe si po e kalon more Dj. Rolo. si eshte The Dardha? a kah ike ?
mire se erdha aiiiiiiii
Shqiptar Pergjithmon.
...pershendetje Rolo,megjithese qejfi ma ka te therras Landi,te uroj gjithe te mirat kudo ne jete,pershendetje nga skuthi_vogel.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Boll bere mixmime dil e duku nje here ne forumin tone
Te fala
Miri
Krijoni Kontakt