Premier Liga
K.Ronaldo: Nuk iki nga "Old Traford"
Mesfushori portugez i ekipit tė Manēesterit, Kristiano Ronaldo, ėshtė pranė rinovimit tė kontratės e tij nė "Old Traford". Asi portugez ka zhvilluar njė sezon tė jashtėzakonshėm, megjithėse ekipi i Manēesterit nuk arriti tė fitonte asnjė trofe. Ronaldo, i cili erdhi nė "Old Traford" dy vite mė parė nga ekipi i Sportingut tė Lisbonės, ėshtė pranė firmosjes sė njė kontrate katėrvjeēare me ekipin anglez. Nė fund tė sezonit tė kaluar, Ronaldo u pėrfol pėr njė kalim tė mundshėm drejt Barcelonės ose Realit tė Madridit, por Ronaldoi pohoi se ndihej i lumtur tek ekipi i Manēesterit: "Kemi diskutuar pėr disa ēėshtje tė rėndėsishme dhe besoj se do ta rinovoj kontratėn time me Manēester Junajtidin. Bisedimet po shkojnė shumė mirė dhe sė shpejti do tė firmos kontratėn time tė re. Menaxheri im, Horge Mendes, po merret me procedurat e fundit dhe unė besoj se do tė ketė njė fund tė lumtur. Nė kontratėn time aktuale kam akoma dy vjet. Propozimi i klubit ėshtė qė ta rinovoj kėtė kontratė edhe pėr tri vite tė tjera. Jam i lumtur te Manēesteri dhe ky ėshtė klubi ku unė dua tė luaj nė tė ardhmen. Eshtė e vėshtirė tė flas pėr njė kontratė deri nė pėrfundim tė karrierės, pasi nė tė ardhmen gjėrat mund tė ndryshojnė". Ndėrkohė, dy sulmues tė Manēesterit mund tė largohen kėtė verė nga "Old Traford". Alan Smith ėshtė vėnė nėn shėnjestrėn e ekipit tė Njukasėllit, ndėrsa Luis Saha kėrkohet nga ekipi i Evertonit. Njukasėlli ka ofruar 7 milionė paund pėr Smithin, i cili mund tė luajė pėrkrah Alan Shirerit. Trajneri i Njukasėllit, Grim Sounes, ėshtė vėnė nė kėrkim tė njė sulmuesi, pas largimit tė mundshėm tė Kreig Belamisė. Sounesi ėshtė njė nga admiruesit e sulmuesit anglez dhe ka shprehur disa herė dėshirėn e tij pėr ta pasur nė ekip. Evertoni, i cili do tė marrė pjesė nė edicionin e ardhshėm tė Ligės sė Kampioneve, kėrkon tė pėrforcojė ekipin duke sjellė Luis Sahėn, i cili ėshtė shprehur i pakėnaqur nga qėndrimi i gjatė nė stolin e Manēesterit.
Krijoni Kontakt