Maradona-Boka, drejt lamtumirės
Aventura e Diego Armando Maradonės si drejtor sportiv i Boka Juniorsit, mund tė jetė drejt pėrfundimit. Argjentinasi ka dyshime tė forta mbi marrėdhėniet e tij me skuadrėn, pas eliminimit nga Kupa Libertadores. "Firma ime me Bokėn ka qenė vetėm prej shtypit, - ka thėnė Maradona. - Nuk kam nėnshkruar asgjė dhe nuk do tė firmos nėse do tė kuptoj se jam i bezdisshėm pėr skuadrėn." Karrierėn si drejtues, Maradona e filloi pak muaj mė parė, kur si fillim u mor si kėshillues nė klub. Njė eksperiencė qė mund tė pėrfundojė pa filluar. Arsyeja e fillimit tė problemeve nė klubin argjentinas ka qenė njė polemikė e Maradonės me lojtarėt, pasi ai nuk i ka deklaruar akoma ēmimet e sezonit tė ri tė lojtarėve. Heshtja dhe mėrzitja e tij me lojtarėt filloi qė kur ekipi u eliminua nga Kupa Libertadores.
"Nuk do tė firmos asgjė nėse do tė kuptoj se do tė jem njė pengesė. Nėse nuk mund tė jem njė urė lidhėse midis lojtarėve dhe drejtuesve, historia ime pėrfundon, por do tė kthehem nė tribunė." Pėrpara se tė marrė njė vendim pėrfundimtar, Maradona do tė takohet me lojtarėt pėr tė kuptuar se ēfarė mendimesh kanė ata. Ai premton se ēdo pėrshtypje qė do tė dėgjojė, do ta mirėpresė, duke mos pasur asnjė problem me ta.
"Do tė takohem njė herė me skuadrėn dhe mė pas ēdo gjė do tė shkojė nė bazė tė rrjedhės sė takimit. Pas tij do tė vendos nėse do tė firmos apo jo me klubin." Kjo ėshtė dhe detyra e fundit e Maradonės qė, me sa duket, do tė pėrfundojė mė shpejt se ē'pritej. Argjentinasi e ka provuar edhe mė parė tė ketė role drejtuese nė klube sportive, por asnjėherė nuk ka arritur tė qėndrojė gjatė.
Krijoni Kontakt