Close
Faqja 23 prej 30 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 298
    ~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Primera Division

Ouen, "i burgosur" te Reali

Majkėll Ouen duket se do tė kalojė njė sezon tė vėshtirė te Reali. Pavarėsisht nga mbyllja e shkėlqyer e sezonit tė kaluar, sulmuesi anglez nuk ka marrė asnjė garanci nga Luksemburgo nė lidhje me aktivizimin e tij te "merengesėt". Nuk ėshtė asnjė klub nė gjendje tė paguajė 20 milionė euro pėr tė dhe kėsisoj Oueni pėrgatitet pėr njė sezon "tė burgosur" te madrilenėt.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Primera Division

Guti: Largohem nėse do Reali...

Mesfushori i Realit, Guti, nuk e ka pėrcaktuar ende tė ardhmen e tij, por gjithsesi pohon se nė rast se nuk i vjen ndonjė ofertė e leverdisshme pėr tė dhe Realin, do tė jetė i gatshėm tė luajė pėr tri vitet e ardhshme nė "Bernabeu". Ja cila ka qenė intervista e mesfushorit qė synon tė fitojė njė vend nė kombėtaren spanjolle qė synon pjesėmarrjen nė botėror:
    - Si ėshtė situata juaj aktuale?
    - Kam edhe tre vjet kontratė me Realin, por nuk e di nėse do tė qėndroj deri nė fund. Jam gati tė jap gjithēka pėr tė fituar tituj tė tjerė me kėtė fanellė, por nė rast se do tė vijė ndonjė ofertė e leverdisshme pėr mua dhe Realin, do tė pranoja tė largohesha.
    - Pėrse?
    - Dua tė luaj mė shumė dhe tė kem mundėsi tė bind Aragonesin pėr tė mė grumbulluar nė skuadrėn spanjolle, qė do tė luajė nė finalet e Kupės sė Botės. Unė do tė largohem vetėm nė rast se Reali e sheh tė arsyeshme diēka tė tillė. Po nuk ndodhi kėshtu, kėrkoj garanci.
    - Pėr botėrorin mund tė lini Realin. A keni pasur kontakte me klube tė tjera?
    - Jo, kontakte nuk kam pasur dhe kam filluar me impenjim maksimal pėrgatitjet pėr sezonin e ri me Realin. Jam njė futbollist profesionist dhe si i tillė dua tė marr pjesė me ēdo kusht nė botėror.
    - Cilat janė marrėdhėniet tuaja me Luksemburgon?
    - Marrėdhėnia ime me Luksemburgon ėshtė e mirė. Mbi tė gjitha jemi profesionistė dhe secili e di detyrėn e tij.

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591

Wink Ehhhhhhhhhhhhh

Citim Postuar mė parė nga viganv
    Primera Division

Figo: Endrra ime ėshtė Liverpuli

Luis Figo u ka kėrkuar drejtuesve tė Realit, me nė krye presidentin Florentino Perez, ta lėnė tė lirė tė luajė te Liverpuli, edicionin e ardhshėm. Mesfushori portugez ka filluar stėrvitjen pėr sezonin e ri me fanellėn e Realit, por e ardhmja e tij mbetet ende pezull. Pasi mėsoi se drejtuesit e Realit mund ta linin tė lirė tė largohet me kosto zero, Figo ka filluar tė ėndėrrojė Liverpulin. Flitet se marrėveshja ndėrmjet tij dhe drejtuesve "tė kuq" ėshtė arritur dhe pritet vetėm aprovimi i Realit. Gjithsesi, "merengesėt" duket se kanė ndryshuar mendje dhe kėrkojnė para nga Liverpuli, pėr shėrbimet e futbollistit tė vitit 2000. Ky i fundit nuk e ka fshehur dėshirėn pėr tė luajtur nė Premier Ligė dhe ka shprehur haptazi idenė e tij pėr tė kaluar te Liverpuli. "Nuk e kuptoj pėrse klubi nuk mė lejon tė largohem. Unė nuk bėj pjesė nė planet e tyre dhe ėshtė e kotė tė qėndroj nė Madrid, - tha Figo pėr shtypin anglez. - Endrra ime ėshtė tė luaj te Liverpuli, por e di qė ėndrrat jo gjithmonė realizohen, pėr kėtė jam ende nė pritje dhe e ardhmja e karrierės sime ėshtė ende pezull." Gjithsesi, nė favor tė Figos ka qenė deklarata e djeshme e trajnerit tė Realit, Vanderlei Luksemburgo, i cili deklaroi se si Figo, ashtu edhe Oueni me Gutin janė tė lirė tė largohen, nė rast se nuk janė tė kėnaqur nga situata e tyre. Trajneri brazilian tha se nuk do tė pėlqente qė kėto "yje" tė largoheshin nga skuadra e tij, por gjithashtu tha se nuk do tė mbante te Reali asnjė futbollist pėrtej vullnetit tė tij. Luksemburgo tha: "Figo dhe Oueni janė futbollistė tė Realit, nė bazė tė kontratave qė kanė me klubin. Nėse dėshirojnė, mund tė qėndrojnė, nė tė kundėrt janė tė lirė tė largohen, por mė parė duhet tė marrin lejen e drejtuesit e klubit." Leje, e cila nėse nė rastin e Ouenit nuk ėshtė kėrkuar, Figo e ka kėrkuar publikisht: "Kam marrėdhėnie tė shkėlqyera me presidentin Perez. Kam biseduar edhe me Luksemburgon dhe ai nuk mė ka dhėnė garanci pėr sezonin e ardhshėm. Atėherė mendoj se jam i lirė t'i gjej kėto garanci diku gjetkė." Nga ana tjetėr, drejtuesit e Liverpulit nuk kanė ndėr mend tė paguajnė para te Reali dhe, sipas menaxherit tė Figos, ata presin vetėm lejen e klubit spanoll pėr tė nėnshkruar njė kontratė dyvjeēare me mesfushorin portugez. Kėsisoj, pritet qė javėn tjetėr, e ardhmja e Luis Figos tė marrė njė formė pėrfundimtare.

vigan

Endra ime ishte te behesha futbollist lal po ja qe jeta e solli ndryshe dhe u detyrova e lash futbollin

FIGO
    Endren qe ka ka per ta realizuar se i ka te gjitha shanset
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Primera Division

Sevilja, Baptista drejt Anglisė

Sulmuesi i Seviljes, Baptista, i cili shėnoi 18 gola nė kampionatin e kaluar, do tė luajė vitin e ardhshėm nė Premier Ligė. Presidenti Hoze Maria Del Nido tha: "Arsenali ėshtė interesuar pėr brazilianin dhe ai do tė luajė vitin e ardhshėm nė Angli, por "topēinjtė" duhet tė mposhtin mė parė konkurrencėn e njė tjetėr skuadre angleze, emrin e sė cilės do ta mėsoni nė ditėt e ardhshme."

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Primera Division

Valencia merr uruguajanin Estojanof

Talenti uruguajan, Fabian Estojanof, ka firmosur pėr pesė sezonet e ardhshme me Valencian. 22-vjeēari mė parė ka luajtur pėr Feniksin nė Uruguaji dhe do tė prezantohet nė "Mestaja" ditėn e hėnė. Ka tė ngjarė qė Valencia ta huazojė te Kadizi pėr njė sezon talentin e ri amerikano-jugor, skuadėr e cila fitoi vjet tė drejtėn pėr tė luajtur nė Primera Divizion.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Primera Division

Valencia merr uruguajanin Estojanof

Talenti uruguajan, Fabian Estojanof, ka firmosur pėr pesė sezonet e ardhshme me Valencian. 22-vjeēari mė parė ka luajtur pėr Feniksin nė Uruguaji dhe do tė prezantohet nė "Mestaja" ditėn e hėnė. Ka tė ngjarė qė Valencia ta huazojė te Kadizi pėr njė sezon talentin e ri amerikano-jugor, skuadėr e cila fitoi vjet tė drejtėn pėr tė luajtur nė Primera Divizion.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Primera Division

Gravesen: Me Garsian, mė tė fortė

Tomas Gravesen, mesfushori i Realit tė Madridit, ėshtė shprehur i kėnaqur me blerjen e Pablo Garias nga drejtuesit e Realit. Danezi tha: "Nė sezonin e ardhshėm do tė na duhet tė luajmė rreth 70 ndeshje. Pėr kėtė jam i bindur se me ardhjen e Pablo Garias, mesfusha e Realit ėshtė pėrforcuar. Nuk e shoh Pablon si njė rival pėr vendin e titullarit, por e konsideroj njė pėrforcim tė rėndėsishėm pėr ne."

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Primera Division

Luftė treshe pėr Havier Saviolėn

Deportivo La Korunjo, Real Betis dhe Sevilja janė skuadrat e interesuara pėr tė marrė shėrbimet e Havier Saviolės, qė kur presidenti i Barcelonės, Laporta, e nxori nė shitje sulmuesin argjentinas. Dėshira e futbollistit pėr tė luajtur nė Spanjė ka nxjerrė jashtė loje ofertėn e Midėllsbrout dhe i ka dhėnė startin betejės sė tri skuadrave spanjolle. Ēmimi i Saviolės ėshtė 8 milionė euro.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Primera Division

Everton nėnshkruan pėr Saragozėn

Sulmuesi brazilian Everton do tė luajė nė sezonin e ardhshėm nė Primera Divizion, me Saragozėn. Kjo, pasi skuadra spanjolle ka blerė kartelėn e tij nga Borusian e Dortmundit. 24-vjeēari, pas firmosjes sė njė kontrate katėrvjeēare, tha: "Isha mirė te Borusia, por drejtuesit vendosėn tė mė shisnin dhe Saragoza ishte alternativa mė e mirė nga ato qė m'u propozuan."

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Futboll Miks

Afrika e Jugut mposht 2?1 Meksikėn

Afrika e Jugut e nisi nė mėnyrėn mė tė mirė "Gol Cup"-in, duke mposhtur kampionėt nė fuqi tė Meksikės. Golat e Filip Evans dhe Elrio Van Herden i dhanė fitoren 2-1 ekipit tė Afrikės sė Jugut, nė kompeticionin e pėrbėrė nga 12 ekipe tė Amerikės sė Veriut dhe nga ekipe tė zonės sė Karaibeve. Fransisko Rodrigez shėnoi golin e vetėm pėr ekipin e Meksikės, i cili e ka fituar katėr herė kėtė kompeticion. Kjo ishte fitorja e parė ndaj Meksikės, pėr ekipin e Afrikės sė Jugut, qė nė katėr pėrballjet e mėparshme ka koleksionuar tri humbje dhe njė barazim. Meksika fitoi 4-0 ndaj Afrikės sė Jugut nė vitin 1996, nė miqėsoren qė u luajt nė Los Anxhelos, dhe nė shtator tė 2000-shit, ekipi i drejtuar nga trajneri Lavolpe arriti tė pėrsėriste suksesin e katėr viteve mė parė, duke fituar sėrish 4-2. Trajneri i Afrikės sė Jugut, Stjuart Bakster, pas fitores ndaj Meksikės, tha: "Fitorja ndaj njė ekipi tė madh si Meksika, ia ka ngritur shumė moralin ekipit tonė." Nė ndeshjen e ardhshme, Afrika e Jugut do tė luajė ndaj ekipit tė Xhamaikės nė stadiumin "Memorial" tė Los Anxhelosit. Tė dielėn, ekipi i drejtuar nga trajneri Bakster do tė luajė ndaj ekipit tė Guatemalės. Ndėrkohė, nė ndeshjen tjetėr tė grupit c ka pasur njė festival tė vėrtetė golash. Xhamajka arriti tė fitonte 4-3 ndaj ekipit tė Guatemalės, nė ndeshjen mė tė bukur tė kėtij turneu, tė luajtur deri tani.

Faqja 23 prej 30 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ermal Fejzullahu
    Nga shigjeta nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 12-08-2019, 08:19
  2. Gjuha Shqipe dhe mediat
    Nga Davius nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 11-03-2018, 13:32
  3. Intervistė me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00
  4. Do ti beje balle gazeta "Koha Jone" Neopiramidave shteterore ?
    Nga lis nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-09-2003, 04:47
  5. KOHA JONE dhe BERISHA.
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •