100 pike per vajzen....Vendosmeria...sinqeriteti...sakrifica...
Cilesi keto qe duhen vleresuar...
100 pike per vajzen....Vendosmeria...sinqeriteti...sakrifica...
Cilesi keto qe duhen vleresuar...
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
hmmm...ketu gjithsecili e interpreton si te doje vete...
meqe historia fillon me vajzen dhe djali1 atehere i japim 50 pike secilit
fillojme: vajza sipas meje s'ka qene fare e dashuruar, sepse as nuk do ta mendonte te shkonte me nje tjeter per hir te dashurise...duke njohur vajzat (e dashuruara) do preferonin pritjen dhe nje levizje te djalit1...vajza humb 25 pike per dashurine, 15 per pafytyresine e veprimit...dmth i mbeten 10 pike per guximin qe pati...
djali1 humbet 30 pike per mos angazhimin e tij ndaj trasportit te vajzes nga ana tjeter e lumit..dmth djalit i mbeten 20 pike per largimin qe i beri vajzes,sepse e kuptoi se me cfare lloj femre kishte te bente (me mire vone, se kurre..lol..)
djali2 afarist i ardhshem qe si le gjerat me ra n'toke merr 30 piket e djalit1 per transportin dhe kenaq egon e tij si mashkull qe eshte (kush kerkon, gjen)....
djali3 naiv, i humbur, pret ta martoj lagjja, shef ket vajzen dashurohet dhe merr 25 piket e dashurise...duke qene se eshte europianizuar dhe emanpickuar(lol) merr dhe 15 piket e pafytyresise se vajzes (qe cuditerisht i tregon te verteten)...dmth djali3 kalon ne krye te klasifikimit me 40 pike dhe "vissero felici e cornuti"...
permbledhje:
vajza-->10 pike
djali1-->20 pike
djali2-->30 pike
djali3-->40 pike
xeni kjo eshte pikepamja jote apo zgjidhja reale e testit.....????? sepse mua me duket cdo gje personale dhe iterpretimi eshte i lire ne pikat 1,2,3 dhe 4.....Postuar mė parė nga [xeni]
![]()
Jo jo, s'eshte pikepamja ime. Kshu e ka interpretu ai qe e ka bo testin...Se kush eshte ai/ajo s'e di.Postuar mė parė nga Piranha
![]()
po them edhe une ca pike...
vajza 20 pike per sakrificen dhe dhimbjen e dashurise se humbur
D1 50 pike pasi ai humbi besimin (kryesori), edhe ne te njejten kohe dashurine
D2 1 pike per sakrificen e bere/ dhe shperblimin e mare
D3 29 pike per pranimin e njeriut sikurse eshte/ pranimin e qenies njerezore me gabimet e saja
une ne kete histori kam degjuar edhe nje personazh tjeter nenen e goces .
goca i kerkon mendim te emes cfare te bej ne kete situate se une dua te shkoj patjeter tek i dashuri im d1 por me eshte vene ky kusht.
mamaja i pergjigjet une nuk mund te jap mendim:
nqs te them jo,d1 mendon se te pengova une
nqs te them po d1 do te thote e nxiti e ema te me tradhetoje.
Prandaj bej si di vete.
Vajza mendon qe dashuria e saj per d1 ishte mbi gjithshka, dhe beri ate qe beri.
une mendoj se vajza nuk duhej kurre te arrinte te pranonte kushtin e vene nga d2.
te priste d1 cfare mund te bente per tu bashkuar.
pa ta marrim historine ndryshe nqs djali duhej te kaloje lumin dhe kemi tre vajza V1, V2, V3 dhe historia rrjedh sic u tregua me siper,
Cfare do te thonit???
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
hope31
qe ngjarja te jet kunder,,s'para ndodh
Duhet qe nji nga gocat te jet Skafiste( ose Varkiste) d.mth. qe zotron mjetin..dhe kjo munci osht shume e vogel..per te then 0
po te ishte goc,,ta them un do i kish kerku nai Dolllar or Euro(ne varsi nga vendi dhe koha ku ka ndodh ngjarja)ose jewelry.
Ene ishte myll muhabeti aty ene sdo kishim nevoj per D3 te dilte ne skene
kshu kshu
LoNcJa-Psikologe :P
o-le-le firma
Postuar mė parė nga [xeni]
Histori e komplikume (lol )
Ok .. ja te japim ca pike tani , ashtu si i meritojne ..
Vajza ---- 50 pike ( vajza e djegur nga dashuria per te " shushaturin " sakrifikon trupin e saj per D1 qe sja vlen me !
D1 ----- 1 Pike ( sa mos ta leme pa pike hic , se po te ishte burre shkonte vete te vajza qe dashuronte )
D2---- 34 pike ( te pakten u tregua i " ndershem " ashtu sic tha ashtu e beri .. e mbajti fjalen e kaloi pertej lumit )
D3---- 15 Pike ( hajt mo i shkreti beri sevap ) lolol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une gjithe piket do ti mbaja per vete lol, e secilit nga ata do ti jepja 0. Lumi ka dy ane. Pse te mos sakrifikonte D1 nga ana tjeter e te shkonte tek vajza, qofte edhe me not qeni (ose delfin) po duhej vajza te shkonte tek ai??? Ky eshte diskriminim gjinor, lol. Sakrificat jane per meshkujt. Pike.
HAKUNA MATATA
Xeno mire qe ne vend te pikeve nuk ndave dollare.................lol
Nejse drejte ne teme disa zero rresht 00000 per Vajzen.
Celsat e kashtes,qofte edhe per dashuri matane lum(ore),nuk jepen kaq lehte.
Kesaj i thone sakrifikova,por nuk respettova dashurine qe ridhte si lum..............lol
Jam i sigurte,se vajza sa kaloi lumin i tha D1 te dh....a k.....n,(kalin,desha te them,qe te mos keqkuptohemi) po sa pare ben..............
D2 29 pike.Per shume munt te jete langaraq,i ulet,por jam i sigurte se nuk i behet vone per medalje ndershmerie.
Nuk eshte as i pari as fundit qe nuk gjykoi me koken e lartme...........lol
Si kane ardh kohet,asgje nuk behet falas ne kete bote.
D1,hallall 70 pike,djal me karakter nuk u be viktime i "viktimes" qe para tij tregonte historine e nates me D2 dhe qante me lot.
Si thot ajo kenga,
"Sa ka kjo bote,sa ka kjo bote
me shume vajza sesa lote"
D3 1 pike,thjesht se tipa te tille jane te paket,thjesht na duhen tipa te tille,per te mos ngel pa martuar keto "sakrifikantet" dashurise per lume...............
PS My Soul,thote pse te mos sakrifikonte D1,dhe i ve piken muhabetit se sakrificat jane per meshkujt.Bukur shume,e pranoj.
Po Shpirti im,djali tha ta vere ne prove dashurine e vajzes,por ajo u ul ne banko -proven e D2.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 02-08-2005 mė 15:03
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt