Postuar mė parė nga Davius
Davius ky o kulmi te pranoj 6 gola reali gjith ata emra ska ku te shkoj me turp
DO ktheheni ne loje ju kur te bej gjeli veze![]()
Postuar mė parė nga Davius
Davius ky o kulmi te pranoj 6 gola reali gjith ata emra ska ku te shkoj me turp
DO ktheheni ne loje ju kur te bej gjeli veze![]()
M&M
Ndeshje e blere kjo nga Zaragoza ska mundesi tjeter apo jo Davius ? hihihi![]()
B
E vertetePostuar mė parė nga FsHaTaRi
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
As kupen e spanjes nuk marrin dot sivjet ...
Ai Ramos i famshem 27 milionsh eurosh la kokrren e namit mbreme ...Si thoshte Davius ne fillim te sezonit ? Samuel eshte skandal (16 mil euro u shit ) , kemi yllin Ramos (27 mil euro ) ....
Nuk keni mesfusheeeeeeeeeeeee.....nuk keni lojtaret e tipit Makelele, Cambiasso , Emerson .... E kam shkruar 100 here .... Po nuk pate ata qe te ''thyejne'' kembet ne mesfushe , e ke mbrojtjen zbuluar dhe te vijne predhat nga te gjitha anet...
Megjithese degjova se dikush nga Reali (trajneri me duket ) kishte thene , qe do fitojme 5-0 ndeshjen e kthimit ....
E mos me ve Ronaldon ne foto , se nuk ka faj se hani 6 petlla ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Ej cka eshte mor kjo pun?Barca kaloi memir por ki Real qe ikishte ngelur vetem ki trofe???Postuar mė parė nga inter_forever
Po spaska pasur nevoj te loze tere ekipi i Sarag. mjaftojne golat e D.Milito dhe kaq per realin....
Ballistė pergjithmon
Eshte e vertete se ishte nje ndeshje e dobet, dhe ato shfrytezuan dekoncentrimin e lojtareve te Realit dhe shenuan 6 gola...
S'di cka me thene, keq eshte situata tani per tani, te shofim cdo te behet ne vijim.
Ah, sa per Ronaldon, se kam venduar une, e kishin venduar ato te 'MARCES' une vetem e postova ne forum![]()
My silence doesn't mean I am gone!
hahahah e paska ngrene dhe reali si trimi ee :P
Mos e vrisni mendjen cuna se do fitoj heren tjeter po he)
visi !
FORCA INTER
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
o davius kur te thash une mos u merr me Milanin shiko ate realin tend me the no coment ne shoku futem pese gola kurse ti hengre 6
Ju e shifni vetem Realin nuk e shifni Interin qe humbi 2-1 nga Florentina dhe humbi hapin për titull...Real lujti dobët ështe pjes e lojës normal që humb,pse ju gjuhni krejt Daviusit
Ti inter_forever ku i ki komentet tua per te famshin Interin tënd..... që humbi te Florentina...Inter gjinthnë ka psuar në ndeshjet më të rënsishme për kampionat skan me fitu ata ndonjë trofe skan zemër për ndeshje të mdha...
Juv kujtohet ndeshja para 2-3 sezonav po të fitonte nga Lazio do ta kapke titullin mirpo humpi 4-3 dhe Juventus u bo kampion Roma dul nën kampion dhe Inter vetëm e 3-ta,dmth inter ska përvoj për titull ju tuten titullit hahhah
Pershendetje te gjithve mos t'juv jet hatri askujt.Ky ishte vetem realiteti
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ylber1998 : 10-02-2006 mė 04:00
Krijoni Kontakt