Kush mendoni qe eshte ekipi me i mire ne shqiperi per Cs Dhe Kush eshte lojtari me i mire per ju ne shqiperi
Me RRespekt SpOrTsMaN kLOd`1z
Kush mendoni qe eshte ekipi me i mire ne shqiperi per Cs Dhe Kush eshte lojtari me i mire per ju ne shqiperi
Me RRespekt SpOrTsMaN kLOd`1z
SpOrTsMaN
lol po leje ate muhabet kot e thu dihet kush eshte me i mire : AlbNapsteR (team)
vetem se e kemi lene CS dhe slujme me po ta shifnit ju
Ne kosove ekipi me i mire eshte padyshim Kosova Team
Dhe lojtari me i mire eshte psycho
Flisni per gjera koti sepse ka nga ato qe luajne Cs edhe nuk e vizitojne forumin kshu qe eshte e kote te beni keto lloj temash sepse nuk i dihet se kush eshte me i mire.
Kalofshit mire ne boten e Cs
Jeta ime, mban emrin e saj..
Vigan e di vella por spo e bojn ate kampjonatin ne Kosove se do ikshim atje me 5 tone , mgjth mire ke dhene mendimin tat m`bohet qejfi
ndersa per ty clay_more e luan gjysma tirones ate loje prandaj e kam bere edhe une kete teme mgjth kush ka qejf te flasi kush nu ka mos te flasi ,
Me rrespekt kLoD`1z
SpOrTsMaN
O sportsman si je mer daj ? Mir e tha clay_more ka dhe nga ata qe e luajne mire dhe nuk frekuentojne shpesh forumin ( si puna ime )...
Un skthej dot pergj se sju njof si luni . ne pamundesi per te luajtur ne tr. smunda te luaja dhe smundem dhe te flas . hajd cuna kalofshi mire .
flasim ne chat po ashtu
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
une jammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bashke me marionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
ekipi me i mir ne shqipni asht ekipi shkodran [RATS],QE DO TE THOT REBELS AGAINST THE SYSTEM,DHE ATA BEHEN GJITHMON TERRORISTA
Per mendimin tim lojtari me i mire ne per Cs ne shqiperi eshte Mondi i InFernos
)
o Kokashte si shume mburresh ti mer lale.Une kam luajt me te dy palet,edhe me InF edhe me ty tek azteca.rdsnet.ro.Me te mire dhe padyshim me jane duk InF keshtu qe nuk ke goje me fol ok .
Sa shume ia bani qejfin vedit mor njerz. Une tham qe lojtari ma i mire nuk dihet mbasi nuk asht ba asnji kampionat i mirfillte ku perfshine tane lojtaret e shqipnise. Nuk mundet sansji me fole me t'pame ose me t'mdigjume. 2-3 kampionate rresht tham se do ta kishin percaktu tamam lojtarin dhe ekipin ma t'mire. Hajt shndet se shifna te salla cs-s :P
Me ose pa restekp Naqja :P
Rrofte Shqipnia Etnike. Proud 2 be Albanian
CS ne shqiperi nuk eshte e organizuar dhe ska qen ndonjeher ca jan ber kampionate kan dal te gjitha kampionate qejfi nuk dilte ne nje serioz tamam megjithese un smund te flas perderisa nuk luaj CS
Krijoni Kontakt