Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Limewire shumë e ngadaltë

Un perdor LimeWire Pro 4.11.0!

U be disa kohe qe lidhja e LimeWire shpesh here qendron ne minimum, gje qe pengon shkarkimin e materialeve te ndryshme.

Sipas jush cfare mund te kete?

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Mos fut nje tufe 5-8 skedare per shkarkim njekohsisht.Te disa do ulet shume shpejtesia e shkarkimit,kurse te disa te tjera nuk do te filloje shkarkimi fare.Me mire fut nje skedar per shkarkim,lere te shkarkohet deri sa te mbaroje.Shpejtesine do e kesh me te mire.Pasi mbaron me ate fut nje skedar tjeter.Nqs fut nje skedar per shkarkim dhe shkarkimi nuk fillon per pese minuta atehere kalo te rezultatet e kerkimit dhe gjej nje skedar si ai nga ndonje perdorues tjeter qe ka lidhje T1,T2 T3 dhe klikon atje.Ndodh qe nga ndonje perdorus mund ta marresh me shpejt nje skedar ne krahasim me nje tjeter.Ndikon shume lidhja e internetit qe perdorusi ka si dhe largesia gjeografike.
    Provo te futesh te njejtin skedar per shkarkim nga tre perdorues te ndryshem ne rezultatet e kerkimit dhe shiko ne shkarkim kush eshte me i shpejte.Ate mban per shkarkim.Dy skedareve te tjere u ben me klik te djathte anullo(cancel).
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    benseven11 nuk eshte puna ke shkarkimi i skedarve por ke shpejtesia e lidhjes se Limewire!

Nuk e di nese e ke perdorur ndonjehere po ne anen e majte poshte te tregon shpejtesine e lidhjes qe ka Limewire me rrjetin me duket, mua ajo me qendron kohet e fundit ne minimum!

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ashtu si taskmanaxheri ne windows i jep prioritet fuqi me te madhe disa proceseve(high priority) dhe shume me pak disa proceseve te tjera(low priority),ashtu edhe serverat e internetit manaxhojne bandwidth duke i dhene me shume prioritet faqeve ne web,shfletimit,emailit dhe prioritet te ulet shkarkim/ngarkimeve nga rrjetet p2p.Per pasoje ato u japin pak bandwidth programeve p2p.Per pasoje
    lidhjet e programeve p2p,si Limewire,E donkey,Shareaza, jane shume te dobeta 1-3kb-5-7 kb/sek.Nuk eshte faji i programeve.Programet p2p,versionet e reja duken ne rregull.Eshte faji i serverit qe te lidh me internetin.Dhe ka nje arsye te forte perse ato i mbajne shpejtesite e lidhjes te uleta ne programet p2p.Arsyeja eshte keto programe rendojne shume ne trafik dhe bandwidth serverin qe te lidh me internetin dhe mund te krijoje rreziqe per virusa nga trafiku i madh,shume lidhje IP si dhe rrezik krashi te vete serverit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 01-05-2006 më 18:20
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Lime Wire e kam perdorur une por me ka dhene kete problem qe thua dhe ti. Une per Lime Wire gjeta nje program te vockel fare qe e kishte emrin TurboLimeWire dhe e kam gjetur tek softpedia.com. Kekoje te search i ketij siti insatoje dhe shih nese do japi ndonje ndryshim. Me duket se eshte patch.

Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga che_guevara86
    Lime Wire e kam perdorur une por me ka dhene kete problem qe thua dhe ti. Une per Lime Wire gjeta nje program te vockel fare qe e kishte emrin TurboLimeWire dhe e kam gjetur tek softpedia.com. Kekoje te search i ketij siti insatoje dhe shih nese do japi ndonje ndryshim. Me duket se eshte patch.

Flm e mora dhe duket i mire, po kodin e regjistrimit di gjo ti?

Flm ben711 per shkrimet!

Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    o vellai me vjen shume keq por ai si program me duket pak i ri dhe skam arrit me e gjet po shih njehere tek dll2.com. Mbase aty e gjen . Gjithe te mirat !

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Limewire turbon e ke ketu http://www.pro-sharing.com/
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432

LimeWire

Pata probleme me PC dhe me duhet te re-instaloja cdo program

Mu desh ta instaloja perseri dhe Limewire cdo gje shkoi mire,por kur vjen puna te downl kenge nuk mundem.Search,dhe cdo tjeter punon shume mire,thjesht nuk mund ti shkarkoj dot asnje kenge apo program.

Mund te me ndihmoj ndonje qe ka njohuri ne kete ?
    Faleminderit

Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Megjithate e pamundur sepse e kam perdorur shume Limewire dhe per mua ishte nje program qe skishte shume mund per perdorim. Sepse po te hasesh me Dc++ ka probleme konfigurimi dhe lidhjes se adresave. Megjithate vellai sqarohu me mire dmth cfare problemi te hap ose mbase ke prekur nodnje opsion te konfigurimit dmth provoje dhe kerko thjesht mp3 nese i gjen kenget e mundshme ne mp3 dmth nga searchi gjen kenge ne mp3 atehere se kuptoj cfare problemi ke perderisa je i lidhur me utentet e tjere . Megjithate tek programet download peer to peer te keshilloj te besh sa me shume share dmth tju ofrosh share te tjereve sepse te jep me shume mundesi ne nje kerkim . Dhe shih nese ke dicka qe do ta shkarkosh dhe nuk lidhet ka shume mudnesi qe nuk ke slot te lira . Megjithate besoj te kem ndihmuar sadopak megjithate them se duhet te pershkruash me shume persa i perket problemit qe ke ...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. LimeWire kunder-akuzon RIAA
    Nga cunimartum në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 15:20
  2. SQL - Kërkesa (query) shumë e ngadaltë
    Nga Gepardi në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-06-2006, 15:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •