Postuar më parë nga Fiona
Durresi eshte KOT , Po sdi ti si dole kaq sexy..![]()
Postuar më parë nga Fiona
Durresi eshte KOT , Po sdi ti si dole kaq sexy..![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
C'ke me Durresin ti gjilo. Kuqe, rri urt ti aty!!! Lona, gjith keto kerkime per foto, tani 1 do e vesh ti s'e s'bon.
LoL po maj ti ve fotot e Durresit vec ti mos vdisssss...
Kuqe ik check emailin i here mos e shef kund Lonen....![]()
Durresi prape...!
(Kam dhe ca tjera por ato me vone....are u happy now...)
Postuar më parë nga shkodrane82
![]()
damn girl, te paska marre plazhi per bukuri (marshallah). C'ishte ajo fotoja e pare njehere mi, c'te shkokan ato te kuqet... (ehhhhh jo kot jane Hot Kuqat, lol). Kam mbledh gjithe beqaret ketu ne pune (2 kokrra gjithsej, lol) dhe po me pyesin
ptu, ptu...(mos t'marr me sysh, lol). Me hape oreksin, por s'ka gje kur te jesh me nge dergoji te tjerat :-)
Postuar më parë nga Kuqalashja
Tashi me kuqe me gjithe mend...shshsh maj se po kujtojne forumi se njashtu jam me gjithe mend edhe ti...lol.
Beqaret e punes leni rahat se kane ca shofin perdite aty ne zyre e skane nevoje per femrraa te tjera...( mos u ban zhiloss burrri Kuqes eee...)
Te befte mire cfare do qe te hash....!
Eh une kisha dashte me hanger nga kjo menuja ketu se ska ushqim si ne Shqiperi.....![]()
Tan rrisk Kuqja...
Po naj foto te Shqiponja a s'ke maj Lonce..?![]()
...
Lol kam nje nga larg se do tjera qe i kam ba afer me jane fshi se kamPostuar më parë nga AgainstAllOdds
pase probleme me aparatin....
Por kam dhe nje tjeter qe me pelqen shume mu...hahhaa.
loool
Ke fillu me ba be 'pasha njat teleferik' ee...?
Guud guud se duhet dicka si tip 'gogoli' me ta kujtu kur ban naj sherr..![]()
...
Lonce, jam t'u majt rradhen une per ato qe m'premtove.Shof qe paskam ca perpara meje por po i lutem atyre para meje, amon t'futem icik pa rradh.....kshu si e shkurter qe jam.
Please fototttttttttttttt. Mos na rrej me dy cop aty.
If I Only Could....
Krijoni Kontakt