1. Brandon me shoqen e tij me te ngushte....
2. Brandon dhe Altini.
3. Brandon me Altinin dhe Denisen.
1. Brandon me shoqen e tij me te ngushte....
2. Brandon dhe Altini.
3. Brandon me Altinin dhe Denisen.
Dhe te fundit amelcina e mamit....![]()
Ta kesh me jete Shkodrane!![]()
Goxha pune me fotot. Uroj te kesh kalu mire ne ktej![]()
Uhhh moj Lona edhe une sapo jam kthyer nga Shqiperia dhe kam bere disa foto , sidomos Kozma Dushin e kam nxjerre ne foto , per ata qe i ka marre malli lol , ishte plakur pak , dhe kishte vene syze te erreta , kam bere edhe foto nga saranda dhe butrinti por per fatin tim "te mire "une erdha po valizhet akoma . E njejta gje me ndodhi edhe kur ika , arrita ne Shqiperi te dielen dhe valizhet me erdhen te enjten. E bera rrugen e Podgoricec cope sa edhe policet u merziten me mua ata te Crna Gora :P .
Kush ka nder mend te iki ne Shqiperi te marri nja valixhe me rroba ne dore sepse keta hypin njerezit ne avion dhe valixhet i sjelin me troqe . Edhe kur erdha ne Chikago e kisha valizhen kur e hypa ne Detroit nuk ka ardh akoma. Merreni me mend se cfare bejne.
Shpresoj ti sjellin se kam bere foto shume te bukura sidomos te Sarandes dhe Hotel Butrinti qe ishte me 5 YJE , nje RED BULL ishte 500 te reja. Edhe durresi ne Hotel Florida dhe pista ILIRIA ishte bere jashte mase mire. Ambienti dhe sigurimi ishte i persosur , kurse persa i perket servimit ishte zero. Duhej tu luteshe dhe t'ju jepje leke te te ndronin carcafet dhe peshqirat.
![]()
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
He maj a u knaqe a hoqe mallin..??
Hajt pra mezi cpo i presim fotot e tuaja ne forum, se paske qene githe shanc dhe
ti me ato valixhet....Po ctu desht qe i re andej maj, a nuk te ka thane kush se eshte linje e qelbur dhe dogane e poshter.
Sa per cmimet andej mos piet hic, se as une nuk e di sesi ja bejne ato njerez qe dalin e shetisin aq shume.
Po ve disa foto tashi te bera ketej nga U.S.A ne vendbanimin tone..
Mountain Creek.
Amelcina per fund si gjithmone....![]()
Krijoni Kontakt