-
Altruist ! Po, megjithe deshire, por jo gjithmone, sepse te tjeret nuk te pergjigjen ne te njejten menyre.
-
-
Pasioni pėr shkencėn
Altruizmi eshte edhe dicka e lindur, mgjth varet shume nga edukata familjare...
Une jam shume altruiste e kete duhet ta kem, me siguri, trashegimni nga mamaja ime
Nuk ka momente qe ndihem me shume ose me pak altruiste, sepse ose je ose s'je.
Do te me pelqente ama, si mua, te kishte edhe shume njerez te tjere altruist, sepse gjate jetes, te pakte jane ata te tille qe kam takuar. Fatkeqesisht te gjithe luftojne per interesat e veta, duke harruar qe edhe njerezit qe i rrethojne jane po pjese e jetes se tyre...
-
-
i/e regjistruar
une per vete ne nje fare menyre jam altrusiste,por asesi altruizmin nuk e beje vetem pse dua te me shohin te tjeret te mire,por e beje sepse e kam ne shpirte te trasheguar sepse ne nje fare menyre edhe ndjenja per te bere mire eshte trashigim.
-
-
altruizmi eshte egoizem!
njerezit altruist ndihen mire kur tregojne altruizmin e tyre, dhe kjo ndjesia e te ndjerit mire tregon egoizem! pra ata jane altruist per te qene egoist!
mos i shikoni vetem nga kendveshtrimi qe ju intereson! sepse dhe kjo eshte egoizem!

ahhahahaha mos u merzisni sepse njeri eshte nje qenie egoiste! ndryshe nuk do ishte njeri!
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt