Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Nuk lind më dielli im, edhe po lindi rrezet e tij nuk arrijnë dot aty ku jam unë! E unë jam i strukur në një qoshe të jetës, në margjinat e saj i harruar. Vërtetë do të doja që së paku një rreze e këtij dielli të takonte jetën time dhe të shkrinte akullin e shtresuar mbi unin tim, të largoj terrin që më ka kapluar vetminë time dhe që të i lëviz akrepat e jetës sime, akrepat të cilët më nuk tregojnë kohën, por shkallën e humbjes sime në jetë…!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Perëndoi dhe dielli i perëndimit, tani më nuk ka asnjë diell për mua dhe të gjitha rrugët e jetës më janë të errëta! Tani edhe ajo pak ngrohtësi që më vinte në zemër u zhduk bashkë me rrezet e diellit dhe së bashku me ato edhe lumturia ime…

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Ne det...
    Postime
    383
    Poeti! Pse kaq deshperim ?
    Jo vetem dielli ndrin dhe ngroh. Cdo yll e ka kete karakteristike dhe nata eshte plot me yje, vetem se duhet te dish si t'i kerkosh dhe t'i gjesh.
    Jeta eshte e bukur .... kurse sa per vetmine... njeriu lind, jeton dhe vdes VETEM. Prandaj dhe kemi nevoje, deshire per t'u socializuar me te tjere sepse neve ne thelb ne kete jete jemi VETEM .
    Une nuk e njoh shkakun e perendimit te "diellit" tend, por per sa kohe qe DIELL, edhe do perendonte nje dite, apo jo?

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216

Atehere kur me se shumti kisha nevoje...

Citim Postuar më parë nga Shpirta
    Poeti! Pse kaq deshperim ?
    Jo vetem dielli ndrin dhe ngroh. Cdo yll e ka kete karakteristike dhe nata eshte plot me yje, vetem se duhet te dish si t'i kerkosh dhe t'i gjesh.
    Jeta eshte e bukur .... kurse sa per vetmine... njeriu lind, jeton dhe vdes VETEM. Prandaj dhe kemi nevoje, deshire per t'u socializuar me te tjere sepse neve ne thelb ne kete jete jemi VETEM .
    Une nuk e njoh shkakun e perendimit te "diellit" tend, por per sa kohe qe DIELL, edhe do perendonte nje dite, apo jo?
    Eh moj Shpirta, e dija se do te perendoj nje dite, por nuk pritja kaq shpejte perendimin e tij se?
    Por çfare te besh, jeta qenka edhe deshprim, pervec vetmise qe sjell qe nga momenti i lindjes.
    E vertete se ka shume yje ne qiell, por vetem nje mund te jete i zgjedhur dhe vetem nje koncentron rrezet mbi zemrat tona, e ai yll (diell) eshte shuar per mua, eshte shuar atehere kur me se tepermi kisha nevoje per te, kur dhembja dhe semundja me kishin pushtuar te terin, kur ftohtesia me kishta kapluar, atehere, mu atehere ky diell iku nga horizonti im...

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    E keni parë vallë diku diellin tim?
    E keni vënë re të strukur në një qoshe
    Rrezet e mbledhura në vehten e tijë
    Dhe jetën time që pa të është boshe!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Dielli i perendimit eshte i pazkont,vetem ne t' perenduar)...mund shihet a po mos te shihet fare,nese ndojher qillon fati qe trupin tend reflekton rrezja ne te perenduarit e diellit mos lejo te ik mos te nxen duar (kryq) freskohuni... dhe ne nje, skajin e fundit te botes! diqka duhet ti themi dhe kesaj jete,mos t'ia lejom veti nje gje te "till" te ngrohemi dhe ne,si e gjith Bota!... nuk kemi t'bejm pa diellin...ai esht nje, qe shendrit e tere dynjan e pse jo dhe ne?.njeriu pa dill e peshku pa uj si dashkan te jetuari (asesi)...?!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Epo, une jam i veçante ne kerkesat e mia, prandaj edhe kerkoj diellin andej nga nuk mund te jete dhe kerkoj dashuri aty ku nuk mund te kete!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-08-2005
    Vendndodhja
    ne endrrat e mia
    Postime
    15
    poet i ke poezite e mrekullushme me pelqejne shume ,e vertete nganjehere kerkojme te pamunduren pse jo , se po te ishte jeta e kollajte cfare kuptimi do te kishte

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga amelcina
    poet i ke poezite e mrekullushme me pelqejne shume ,e vertete nganjehere kerkojme te pamunduren pse jo , se po te ishte jeta e kollajte cfare kuptimi do te kishte
    amelcina,

Te faleminderit per vleresimin. Eshte kenaqesi imja qe mund te ju ofroj dicka qe ju e pelqeni dhe e vleresoni.
    Eshte fakt qe ndonjehere kerkojme te pamunduren dhe ndoshta edhe te pa lejuaren, por sikur Adami te mos i kalonte kufijt e lejuar dhe te hante mollen e ndaluar, bota nuk do te ekzistonte...!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. John Stevenson
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 00:59
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  4. Influenca e civilizimit islamik në Perëndim
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 07:40
  5. Mrekullite shencore te Kur'anit dhe Bibles
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 14:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •