Leverkuse po avancon 0:2 ne Aol Arena kunder Hamburgut gje ruhet diferenca e 4 pikeve dhe ne qofte se ne neser fitojme ngelin edhe 2 pike qe te automatikisht te shpallemi kampione.
Forca Fc Bayern
Forca Recordmaister
Leverkuse po avancon 0:2 ne Aol Arena kunder Hamburgut gje ruhet diferenca e 4 pikeve dhe ne qofte se ne neser fitojme ngelin edhe 2 pike qe te automatikisht te shpallemi kampione.
Forca Fc Bayern
Forca Recordmaister
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
C'rendesi kane trofete ne Gjermani kur aktualisht Bayern shpenzon me teper se gjithe ekipet e tjera te Bundesliges? Vit pas viti Bayern ka provuar qe eshte pa konkurrent ne Gjermani, fusha e betejes ku i duhet te provoje veten eshte ChL. Sa per kuriozitet qe prej 2001, Bayern nuk avancon dot pertej cerekfinaleve ne ChL: nje here eliminim qe ne grup, dy here ne 1/8, dy here ne cerekfinale.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Per fat te keq sot nuk fituam ne Mainz ku vendasit ne fillim te pjeses se pare kishin avantash prej dy golave,por gjithcka u kthye ne pjesen e pare me golat e Makait dhe perseri kampionati mbetet i hapur,ku Bayerni ka diferencen e 5 pikeve.
Shpetuesi i Bayernit
(Mark Tuain)
Makaay deri me 2008 ne Bayern.
Sulmuesi e Bayernit te Munihut ka vazhduar kantraten edhe per nje vjet gje qe e mbat te lidhur me bavarezet deri me vitin 2008.
Pas kesaj ai u shpreh:
"Jam shume i gezuar qe kam vazhduar kontraten me Bayernin"-pohoi Makai
(Mark Tuain)
Sulmuesi e Bayernit te Munihut ka vazhduar kantraten edhe per nje vjet gje qe e mbat te lidhur me bavarezet deri me vitin 2008.
Pas kesaj ai u shpreh:
"Jam shume i gezuar qe kam vazhduar kontraten me Bayernin"-pohoi Makai
(Mark Tuain)
Krijoni Kontakt