/-----------/
(Pėrsėritja e padobishme e fjalive nė dėmė tė temės u fshi (Shpresmiri)).
/-----------/
(Pėrsėritja e padobishme e fjalive nė dėmė tė temės u fshi (Shpresmiri)).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpresmiri : 07-09-2002 mė 19:58
/-------------/
(Shkrimi si pėrgjigje Taulant-Dardanit u fshi nė tėrėsi pėr tė njėjtėn arsye si ai i tij (Shpresmiri)).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpresmiri : 07-09-2002 mė 19:56
/--------------/
(Fjalitė tė pėrsėritura qė e lodhin lexuesin u fshin tėrėsisht (Shpresmiri)).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpresmiri : 07-09-2002 mė 19:52
/--------------/
(Si mė lartė (Shpresmiri)).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpresmiri : 07-09-2002 mė 19:53
/-------------/
(Si mė lartė (Shpresmiri)).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpresmiri : 07-09-2002 mė 19:54
Jam dakort me fshirjet qe ju beni , mbasi ajo eshte ne kopetencen tuaj, por perpara se ti fshish eshte mire qe ti lexosh. Ne shkrimet e mija nuk ka asnje fyerje. Une i drejtoj pyetje Klodit te cilat kene te bejen me diskutimet e tia . Pra me fshirjen tuaj , ju vecse kini djegur te "thatin me te njomin". Une kam te dretje qe ta drejtoj pyetjehn time deri sa personi ne fjale te pergjigjet, ose te thote se nuk jam ne gjendje qe te pergjigjem.
Ketu nuk kemi te bejme thjsht me nje "kaprico" qe deshmuesi kerkon, por ketu kemi te bejme me parime biblike, te cilat jane deformiuar.
Une perseri do tja drejtoj pyetjet Klodi deri sa ai dac me pergjigjen dac me mos pergjigjen, te arije te kuptoje se nuk eshte mendja e deshmuesit qe i jep pergjigje, por fjall e Perendise.
Deshmuesi.
Ore po me interesant une nuk kam pare:
Deshmuesi shtremberon vargjet e Joanit, duke fut ne kllapa sipas qejfit fjale, edhe thote se Klodi shtremberon te vertetat...ku ta kapesh kete person!
Pyetjes nese protestantet i luten apo jo ne baze vetem te Bibles Krishtit apo Frymes se Shenjte nuk i eshte pergjigjur ende njeri.....-duke permendur se Deshmuesi deshtoi ta beje nje gje te tille!
A ka ndonje pra protestant qe te jape pergjigjet?
Nqs doni ju te me beni pyetje, keni te drejte te hapni tema,prandaj ju lutem mos u lodhni kot.
Kur i krishteri i lutet Perendise dhe thote: "O Perendi..", Kujt i lutet: Atit , Birt apo Frymes se Shenjte apo te Treve?
Kur ti pergjigjesh kesaj pyetje do ta kuptosh nese njeni Krishtere i lutet apo jo Krishtit apo Frymes se Shenjte.
E di se sa i paqarte je?????????????????? Sa nuk jep qofte dhe nje pergjigje kaq te thejshte.
P. S. Nuk lodhem une se pyeturi , sepse prej pyejtes suaj dote merni edhe pergjigjen.
Deshmuesi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga deshmuesi : 08-09-2002 mė 02:12
undefinedPer mua nuk ka rendesi nese dikush eshte protestant apo evangjelist apo nuke di se si do te me quajne te tjeret.Ajo qe ka rendesi per mua eshte qe jam I KRISHTERE. Per kuptimin e fjales mire do te ishte te lexoje tek Veprat kreun qe u referohet Bereasve.Postuar mė parė nga Seminarist
KY eshte per mua kuptimi i pare i fjales I KRISHTERE,pastaj vijne kuptimet e tjere.
Jam pjestar i nje Kishe Ungjillore,por kjo nuk do te thote asgje.
Nje i krishere i lutet Perendise At, ne emrin e Birit.
Jezusi i mesoi dishepujt te luten: "Ati yne qe je ne qiell...".
Ku qendron problemi?
Ai duhet tė rritet dhe unė tė zvogėlohem. (Gjoni 3:30)
Krijoni Kontakt