Pergezime te ngrohta nga Prishtina me sakte nga Ulpiana.
Une jam Blerimi nga Besiana (ish Podujeva), jam 21 vjecar dhe momentalisht jam student ne Akademine e Arteve te Bukura ne Prishtine.
Me pelqen bota virtuale, meqenese kam nje caffe-internet timen, jam edhe i detyruar te me pelqeje, keshtuqe tash mendoj se nje kohe te gjate do e kaloj ne forum ku mund te nxë shume njohuri nga sfera te ndryshme. Jam person i qete, i dua ato qe me duan, por urrej ato qe me flasin pas shpine. Me pelqen sporti ne pergjithesi, merem me basket profesionalisht dhe luaj ne Kategorine e Pare te Kosoves ne Trepca89.
Jeta ime eshte e perzier, fakultet, palester sportive, pune, dhe ashtu e vrasim kete te nxehte qe ka kap Plazhin e Prishtines. Me pelqen Rock Muzika shume, grupi me i preferuar i imi eshte R.E.M. dhe kenga Losing My Religion. Ndersa si basketbollist profesionist shiqoj edhe NBA, dhe me pelqen shume Tim Duncan me San Antanio.
Ky isha une. Mire se ju gjej te gjitheve dhe shpresoj ne debate te kendshme duke mbizotruar fryma e profesionalizmit dhe duke eleminuar lokalizmat qe shfaqen neper boten virtuale shqiptare.
Kaloni bukur, me respekt, Blerimi
Krijoni Kontakt