Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Devil-girl-uk
    Anėtarėsuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70

Red face Kodet e hapjes të kanaleve satelitore

Di ndonjeri se ku mund te gjej kodet e hapjes te kanaleve satelitore? Kam nje Delta Card dhe nje tjeter qe eshte e shkruar vetem Open Platform {Code AT90 (P1)} dhe me kane mbaruar, do doja ta rimbushja nese ndonjeri me ndihmon.
    Faleminderit paraprakisht.
    The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    pershendetje devil_girl_uk

provo ketu :
    http://hot-web.org/
    http://www.parabola.cz/software.php?...kce=humax_edit
    http://www.gozosat.com/forums/showthread.php?t=5413
    aty nuk e ke cek saktesisht se qka deshiron andaj provo ne keto linqe e ndoshta te bejn pun

pershendetje

i/e regjistruar Maska e Devil-girl-uk
    Anėtarėsuar
    11-03-2004
    Vendndodhja
    London
    Postime
    70
    Nuk mora vesh gje ne ato website lol. Une i kam blere kartat vjet dhe me kane mbaruar, desha ndonje ndihme se si mund ti rimbush, pa pagese kuptohet. Ndonje ndihme pak me e detajuar do ishte mire.
    The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Devil-girl-uk
    Nuk mora vesh gje ne ato website lol. Une i kam blere kartat vjet dhe me kane mbaruar, desha ndonje ndihme se si mund ti rimbush, pa pagese kuptohet. Ndonje ndihme pak me e detajuar do ishte mire.
    Ndihma ime e vetme eshte vetem kjo, Nese jetoni ne shqiperi ejani prane 21 dhjetorit sebashku me kartat tuaja ose module sic une i quaj dhe rimbushjen e keni gratis, gjithsesi kontaktomeni privatisht per adrese me te sakte.

Ka dy menyra rimbushje ajo e futjes se kodeve neprmjet telekomandes e cila eshte mjaft pak rezultative, dhe menyra e mbushjes se modulit nepermjet nje kompjuteri por qe te mbushesh nje modul nepermjet kompjuterit duhen paisje te posacme PMCA dhe portat Com1 te adaptuara posacerisht per kete pune. Pra e vetmja menyre eshte kontakti direkt me keta persona qe merren me te tilla pune.

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    47
    meqe ra fjala. di ndonjeri nese eshte e vertete se kane dale edhe kodet per hapjen e kanaleve shqiptare ne satelit si digitalb??

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga florxhi
    meqe ra fjala. di ndonjeri nese eshte e vertete se kane dale edhe kodet per hapjen e kanaleve shqiptare ne satelit si digitalb??
    DigitAlb-in harroje ta hapesh perkohesisht pasi i ka softet mjaft te reja dhe do kohe deri sa te gjenden ato softe, Ndersa platforma Sat+ tashme eshte thyer por nuk eshte e lehte te mbushin modulin me key code-t e tyre pasi i frikesohen hakmarrjes se poseduesit te asaj platforme. Pra vetem neprmjet te njohurve qe nuk paraqesin rrezik ne daljen e konspiracionit.

Dito.

ElvisTe Maska e el7
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Vancouver, Canada
    Postime
    164
    Si ka mundesi qe u thye Irdeto 2,me duket e pabesueshme.Nqs ka ndonje site te na ndihmoje pak me udhezime ka mudesi te na e tregoni. thanks.

Radio Shoqeria DJ Maska e Piloti
    Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260

[QUOTE=Odeon_relax]DigitAlb-in harroje ta hapesh perkohesisht pasi i ka softet mjaft te reja dhe do kohe deri sa te gjenden ato softe, Ndersa platforma Sat+ tashme eshte thyer por nuk eshte e lehte te mbushin modulin me key code-t e tyre pasi i frikesohen hakmarrjes se poseduesit te asaj platforme. Pra vetem neprmjet te njohurve qe nuk paraqesin rrezik ne daljen e konspiracionit.

Dito.[/QUOTE

Sat+ Nuk mund the thyet per momentin sepse eshte ne irdeto 2 SYSTEM CRIPTIMI SHUME I MROJTUR DERI TANI .
    Asnje pakete ne ideto 2 nuk ekziston e thyer as me pagesa.

Po ashtu edhe conax ku eshte digitalb nuk ka mundesi sepse cas 5-7 nuk mundet.E vetmja mundesi eshte penta v5 nje karte e re qe normalish kushton dopion e abonimit 1vjecar.

Kush flet per thyerje keshtu apo ashtu me plote fjalen ja fut kot, se kam prane expertin me te madhe te piraterise Satelitore te famshmin

D A R K M A N .

Admini kryesor i nje nga forumeve me te medhaja boterore edhe eshte Shqiptar.

Per cdo informacion mund ta gjeni edhe ne ALSAT -FORUM

http://www.alsat.co.uk/index.php?

Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Piloti

Sat+ Nuk mund the thyet per momentin sepse eshte ne irdeto 2 SYSTEM CRIPTIMI SHUME I MROJTUR DERI TANI .
    Asnje pakete ne ideto 2 nuk ekziston e thyer as me pagesa.

Po ashtu edhe conax ku eshte digitalb nuk ka mundesi sepse cas 5-7 nuk mundet.E vetmja mundesi eshte penta v5 nje karte e re qe normalish kushton dopion e abonimit 1vjecar.

Kush flet per thyerje keshtu apo ashtu me plote fjalen ja fut kot, se kam prane expertin me te madhe te piraterise Satelitore te famshmin

D A R K M A N .

Admini kryesor i nje nga forumeve me te medhaja boterore edhe eshte Shqiptar.

Per cdo informacion mund ta gjeni edhe ne ALSAT -FORUM

http://www.alsat.co.uk/index.php?

Atehere per mos shitur mend ketu djale i mbare, une te njoftoj qe tashme i kam thyer te dy platformat shqiptare dhe nuk e shoh me as digialb-in as sat+ si platforma te sigurta. Normale qe aparati qe perdor une eshte mjaft i kompletuar me module, Eshte nje model Nokia 9665 por i koperuar me humax.
    Per te gjitha forumet te cilat ti apo dikush tjeter reklamon nuk jane gje tjeter por thjesht reklama per ate web pasi ne asnje nga forumet nuk mund te gjesh gjera te sakta thjesht te ngaterrojne me teper.
    Mundesia me e sakte per te shkarkuar softet e aparatit tuaj eshte te kerkoni te dhena mbi modelin e aparatit tuaj dhe jo forumet qe skane gje por vec bla bla bla. Po eshte e vertete qe forumet sherbejne per kontakte midis pirateve informatike te cilet sebashku mund te bejne cudira ne fushen satelitore.

Piloti pa dashur te mohoj te fameshmin Darkman qe ti ke afer dhe te cilin ti e mban per mjeshtrin e mjeshtrave, dua t'u ofroj bashkepunim te cilin nese do ta shikoni te arsyeshem mund te kontaktojme.
    Une ju ofroj Menyren e procedures se hapjes se platformave te pathyeshme shqiptare, e ndersa ju me ofroni hapjen e platformes Sky. Ja pra mund te bashkepunojme.

Ps Kontaktet jane gjithmone private ne raste bashkepunimi.

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-06-2004
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Atehere per mos shitur mend ketu djale i mbare, une te njoftoj qe tashme i kam thyer te dy platformat shqiptare dhe nuk e shoh me as digialb-in as sat+ si platforma te sigurta. Normale qe aparati qe perdor une eshte mjaft i kompletuar me module, Eshte nje model Nokia 9665 por i koperuar me humax.
    Per te gjitha forumet te cilat ti apo dikush tjeter reklamon nuk jane gje tjeter por thjesht reklama per ate web pasi ne asnje nga forumet nuk mund te gjesh gjera te sakta thjesht te ngaterrojne me teper.
    Mundesia me e sakte per te shkarkuar softet e aparatit tuaj eshte te kerkoni te dhena mbi modelin e aparatit tuaj dhe jo forumet qe skane gje por vec bla bla bla. Po eshte e vertete qe forumet sherbejne per kontakte midis pirateve informatike te cilet sebashku mund te bejne cudira ne fushen satelitore.

Piloti pa dashur te mohoj te fameshmin Darkman qe ti ke afer dhe te cilin ti e mban per mjeshtrin e mjeshtrave, dua t'u ofroj bashkepunim te cilin nese do ta shikoni te arsyeshem mund te kontaktojme.
    Une ju ofroj Menyren e procedures se hapjes se platformave te pathyeshme shqiptare, e ndersa ju me ofroni hapjen e platformes Sky. Ja pra mund te bashkepunojme.

Ps Kontaktet jane gjithmone private ne raste bashkepunimi.

Dito.
    i dashur Dito po me duket se i vetmi qe ben bla-bla je ti. mesa kuptoj une prej atyre cka ti thua e kam shume te veshtire te te besoj (NA JEP NJE PROVE TE KAPACITETIT TEND DUKE PUBLIKUAR MENYREN ME AFAT 24 ORESH)por mendoj se edhe ti je nje shites mendsh per arsye se ne kembim te "metodes" qe vetem ti ditke na kerkon solucionin e SKY
    ciao Dito

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Njė faqe pėr gjetjen e frekuencave satelitore?
    Nga mendi1 nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 13-06-2012, 18:29
  2. A duhet RTK, te transmetoje programin e minoriteteve ne rrjetin satelitore !!
    Nga TetovaMas nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •