LOL Tani20022Postuar mė parė nga tani20022
Eshte e vertet qe nuk jan hakuar kanalet shqiptare, se po te jen hakuar une do ta dija sepse eshte puna ime
Ciao
LOL Tani20022Postuar mė parė nga tani20022
Eshte e vertet qe nuk jan hakuar kanalet shqiptare, se po te jen hakuar une do ta dija sepse eshte puna ime
Ciao
Zakonisht djale i mbare une nuk bej bla bla, pra si rezultat ja dhe oferta ime ndaj jush, ejani prane sheratonit dhe kontaktojme sebashku, kerkomeni aty tek njeri nga badigardet duke i thene dua inxhinjerin e kazinose dhe keshtu do kontaktojme, Dhe une ty more i uruar do te habis me ato ckemi bere une dhe koleget e mi ne fushen e hackimit. Nese ke lexuar mire postimin me lart une kontaktoj privatisht dhe jo ne publik dhe normalisht aty eshte dhe prova qe une jap. Ajo cka kerkon ti me lart eshte budallallek me brire pasi niveli i thyerjes se nje key code nuk percaktohet ne nivel kohor, ne e thyejme dhe kaq, koha varet nga menaxhimi i platformes te cilen e kryen kompania perkatese.Postuar mė parė nga tani20022
A ke degjuar ndonjehere djale i mbare per aparate Nokia9665 te koperuar me Humax te cilet jane vertet perbindesha te moduleve te shumte qe permbajne, A e di? qe keta aparate jane te afte te shkarkojne cdo dite vete ne menyre automatike te gjithe softet e sapo dale ne tregun satelitor.
Urdhero nje numer kontakti 0692550805 dhe do shikoni me syte tuaj se cfare u bejme platformave shqiptare, por te garantoj qe nuk do kesh shansin te kesh keto dy platforma ashtu sic kam deshire t'ia jap Pilotit pasi vure ne dyshim aftesine e tre inxhinjereve elektronike te cilet kane pozicionet me kyce ne fushen e elektronikes shqiptare. Normale qe ne kerkojme bashkepunim pasi nuk jemi fodulle dhe mirepresim keshilla apo ndihme sic ishte rasti i Sky, pasi deri para disa kohesh ne e arritem te thyejme disa prej ketye kanaleve por me vone ato u zhduken automatikisht dhe nuk po funksionon asgje mbi platformen Sky.
Meqenese jemi tek kjo teme Cfare marresi satelitor me rekomandoni qe te blej.
e kam fiksim me ble nje Dreambox. Ja vlen? me sa hap shume kanale duke i marre kodet nga interneti pervec SKY eshte e vertet?
GABIM 404
DreamBox 7020S
nje nder me te miret por eshte i shtrenjte.
Mund te marresh edhe 500S por nder me te mirat jane DB 7020S
DITO citimi im nuk qe aspak fyes per ty dhe natyrisht nuk do ia lejoja vetes qe te fyej asnje ne kete bote por po dialogoja me tyPostuar mė parė nga Dito
problemi eshte se ne neper forume degjojme shume gjera(cudira) dhe cdo gje pa rezultat
ideja qe ti te publikoje celsat me affat kohor 24 oresh nuk me duket edhe fare e paarritshme(mjafton qe ti ti besh no autoupdate me editor te posacem)
ciao dito
p.s.mos e merr kete citim si kerkim falje por thjesht si respekt
Nuk e di nqs mund te me ndihmoj ndonjeri sepse dua te blej nje aparat satelitor
por nuk di se cili eshte me i miri dhe me i kompletuari ......
Ju lutem nqs di ndonjeri ndonje gje te me ndimoje.............
Nese je ne Tirane, se shpejti dikush do te marre nja 10 cope Technomate 1500 CI + SuperPostuar mė parė nga toni L
Nese don me kontakto mua dhe te jap kontaktin e tij qe te lidhesh me te.
Piloti
Piloti pershendetje: Vertet do ta ndihmosh kete djalinPostuar mė parė nga Piloti
ok dakort me ty, por te pakten ofroi dicka me te mire se technomat te cilet per hir te realitetit po qelben neper dyqanete tiranes, Te vetmen gje te cilen ben technomat eshte qe: te kursen te blesh modulin Matrix revolution dhe asgje me teper, pra per pasoje hap vetem kanalet qe mund te hape matrix nepermjet seca 1, seca 2, dhe viacces. per irdeton njeh problematike ne update.
Por technomat eshte aparati me i rrezikuar gjate mbushjes dmth riprogramimit, pasi nese pa dashur nderpret procesin e riprogramimit, ai aparat hidhet ne plehra, sepse humb database-n e tij, vetem inxhinjere te specializuar ne fushen e aparateve satelitore mund ti rifusin ata ne pune.
Per mua ne treg me i miri mbetet Dreambox dhe Humax, ndersa perbindeshi Nokia 9665 mund te gjendet vetem ne gjermani ose france.
Dito.
Pershendetje Dito.Postuar mė parė nga Dito
Per sa i perket Technomate, une kete perdor me shume, dhe sa per problemin e software it. nuk eshte porblem fare, nese ti e shkeput pa mbaruar akoma, aparatura do ta nxjerre ERR8, dhe per ta rregulluar, mundet thjeshte ta rifusesh softwarin dhe eshte OK, nese nuk e merr akoma (ne 99% te rasteve e merr) mund te shkosh tek web siti i tyre dhe mund te marresh softwarin origjinal dhe e fut ne te, i ben factory reset, pastaj fut perseri softwarin e fundit, TM 1500 CI + Super ka multycam brenda dhe e njeh cdo karte, Conax punon 100% OK, dhe Irdeto e ben update karten OK,
Sa per Dream Box, te gjithe e dime qe eshte aparatura nr1 por sic e din dhe ti eshte i shtrenjte dhe funksionon me internet, dhe ne shqiperi kushton shtrenjt ta mbash internetin 24/7 te hapur (te pakten keshtu e di une qe kushton shtrenjt)
Dito flm per pergjigjen tende, dhe nese mundesh ti ofrosh ketij shokut dicka me te mire, do beje mire sepse une sjetoj ne AL dhe nuk njoh ndonje dyqan qe ofron aparatura te mira, vetem kete qe ka TM 1500 CI + Super
Sinqerisht
Piloti
O Çuna digitalb ,dhe sat + jane te piratuara.
Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr
Krijoni Kontakt