Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e Jesushaus
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271

Lightbulb FEJA-per Klod

1 Dhe erdhi njė nga tė shtatė engjėjt qė kishin tė shtatė kupat, dhe foli me mua dhe mė tha: ``Eja, do tė tė tregoj gjyqin e kurvės sė madhe qė ėshtė ulur nė ujėra tė shumta,

2 mė tė cilėn u kurvėruan mbretėrit e dheut, dhe banorėt e dheut u dehėn me verėn e kurvėrisė sė saj``.

3 Dhe mė ēoi nė Frymė nė njė shkretėtirė, dhe pashė njė grua qė rrinte mbi njė bishė tė kuqe, plot me emra blasfemie dhe qė kishte shtatė krerė dhe dhjetė brirė.

4 Edhe gruaja ishte veshur me purpur dhe me tė kuq tė ndezur, e stolisur me ar, gurė tė ēmuar dhe me margaritarė; kishte nė dorė njė kupė ari plot me neveritė dhe ndyrėsitė e kurvėrimit tė saj.

5 Dhe mbi ballin e saj ishte shkruar njė emėr: ``Misteri, Babilona e madhe, nėna e lavirave dhe e neverive tė dheut``.

6 Dhe e pashė gruan duke u dehur nga gjaku i shenjtorėve dhe nga gjaku i martirėve tė Jezusit. Dhe, kur e pashė, u ēudita me ēudi tė madhe.

7 Dhe engjėlli mė tha: ``Pėrse ēuditesh? Unė do tė tė tregoj misterin e gruas dhe tė bishės qė e mban atė, e cila ka shtatė krerė dhe dhjetė brirė.

8 Bisha, qė pe, ishte, edhe nuk ėshtė, dhe do tė ngjitet nga humnera dhe do tė vejė nė pėrhumbje; dhe banorėt e dheut, emrat e tė cilėve nuk janė shkruar nė librin e jetės qė nga krijimi i botės, do tė ēuditen kur tė shohin bishėn qė ishte, dhe nuk ėshtė, ndonėse ėshtė.

9 Kėtu ėshtė mendja qė ka dituri: tė shtatė krerėt janė shtatė male, ku ulet gruaja,

10 dhe mbretėr janė shtatė; pesė kanė rėnė, njė ėshtė dhe tjetri nuk ka ardhur ende; dhe, kur tė vijė, pak kohė do tė mbetet.

11 Dhe bisha qė ishte, dhe nuk ėshtė mė, ėshtė edhe ajo i teti mbret, dhe ėshtė nga tė shtatėt dhe shkon nė pėrhumbje.

12 Tė dhjetė brirėt, qė pe, janė dhjetė mbretėr, tė cilėt nuk kanė marrė ende mbretėrinė, por do tė marrin pushtet si mbretėr, njė orė, bashkė me bishėn.

13 Kėta kanė njė qėllim, dhe do t`ia japin fuqinė dhe pushtetin e tyre bishės.

14 Ata do tė luftojnė kundėr Qengjit dhe Qengji do t`i mundė, sepse ai ėshtė Zot i zotėrve dhe Mbret i mbretėrve; dhe ata qė janė me tė janė tė thirrur, tė zgjedhur dhe besnikė``.

15 Pastaj mė tha: ``Ujėrat qė ke parė, ku ulet lavirja, janė popuj dhe turma, dhe kombe, dhe gjuhė.

16 Dhe tė dhjetė brirėt qė ke parė mbi bishėn, kėta do tė urrejnė laviren, do ta bėjnė tė shkretė dhe lakuriq, dhe do tė hanė mishrat e saj dhe do ta djegin nė zjarr.

17 Sepse Perėndia u dha nė zemėr atyre tė kryejnė mendjen e tij, tė bėhen nė njė mendje, edhe t`i japin bishės mbretėrinė e tyre, gjersa tė plotėsohen fjalėt e Perėndisė.

18 Dhe gruaja qė pe ėshtė qyteti i madh, qė mbretėron mbi mbretėritė e dheut``.

Offenbarung 17
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jesushaus : 02-09-2002 mė 09:00
    Ditėt e njeriut janė si bari;
    ai lulėzon si lulja e fushės;
    nė qoftė se era i kalon sipėr,
    ai nuk ėshtė mė dhe vendi i tij nuk njihet mė.
    Por mirėsia e Zotit vazhdon nga pėrjetėsia nė pėrjetėsi
    pėr ata qė kanė frikė prej tij,
    dhe drejtėsia e tij pėr bijtė e bijve,
    pėr ata qė respektojnė besėlidhjen e tij
    dhe mbajnė nė mendje urdhėrimet e tij
    pėr t`i zbatuar nė praktikė.

Psalmi 103

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Shume i nderuari Jesushaus!

Ju lutem shume. une e di fare mire shthurrjen e pakuptimte te "barinjve" te pare te protestantizmit, Luter, Cvingli e Calvin, por te lutem shume, meqe je njeri te pakten, e jo per ndonje gje, rishihe edhe njehere tekstin nga Offenbarung (Zbulesa) se nuk e permend fare fjalen fe, e per me teper feja e krishtere!

Inderuari Jesushaus..! Tek forumi i te krishtereve une kam sjelle disa shkrime te vete kryetarit te protestantizmit Martin Luther, ku ai ne haine tuaj sigurisht flet per doktrina katolike, si lutja ndej Marise, mospatja femije e saj pas Jesuit, zenia pa mekat e Marise e shume te tjera, qe pastore tuaj te paditur shumica, sot do ti quanin doktrina djallezore katolike...Pra si ka mundesi qe vete themeluesi juaj bie ne kundershtim me nxenesit e tij??!! Pergjigjuni...ne mos e beni dot, atehere beni kete tjetren se eshte me mire:

[COLOR=blue]Bashkojuni rradheve te se nderuares Kishe, Trupi i vertete i Zotit Krisht, te cilen edhe dyert e ferrit nuk do ta mundin dot. A nuk keni degjuar juve per shume kthime, qe une tashme i kam cituar tek shkrimet e mia ne forumine Bibles??? Shume pastore luteriane, presbiteriane e shume ungjillore te tjere i jane bashkengjitur Kishes, kur kuptuan sulmin djallezor te pa baze te herezise luteriane! Per kete madje kam nje histori personale me vete klerikun e nderuar luterianin me fame per persekutimin e tij ne Rumani Richard Wumbrand (njihet edhe libri i tij "te persekutuar per Krishtin)ne takimin e tij me pader Zef Pllumin, ndermjetesuar prej meje, e se si Richard u shpreh ne nje bisede private per Kishen e Zonjen shen. Mari me deshmi personale te pabotuara...

More kalamaqer...po pater Anton Arapi, e sa klerike heronj katolike dhane jeten per Krishtin e per Kishen, qe ju e quani qyteti i Antikrishtit!

Ky pohim tregon se jo vetem qe nuk njihni Biblen, por qe nuk jeni fare te krishtere!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Seminarist : 02-09-2002 mė 09:19

i/e regjistruar Maska e Jesushaus
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    271
    Hi Klod,
    te them te drejten une di shume pak per Martin Luterin dhe kur te kem kohe mbase mund te lexoj ndonje gje per te.
    Njerezit te gjithe jane te lindur mekatare, une ti Luteri etj etj. . Vetem njeri ishte pa mekat, Jezusi, sepse ai ishte Zot dhe njeri. Prandaj une kerkoj ti ngjaj Atij dhe jo Luterit apo Calvinit. Vetem Ai me ka dhene kenaqesine shpirterore, vetem Ai me bekon cdo dite, sepse Ai me do.
    Babilonia eshte burimi e te gjitha feve dhe besimeve te njerezve prandaj edhe shkruhet ne Zbulese: "ra Babilonia".

"...pashė njė grua qė rrinte mbi njė bishė tė kuqe, plot me emra blasfemie dhe qė kishte shtatė krerė dhe dhjetė brirė."

"plot emra blasfemie" -- ketu jane te gjitha brenda, si e lindjes si e perendimit, si mamoni, baali etj etj.

Jezusi thote: "UNE JAM RRUGA; E VERTETA DHE JETA, ASNJE NUK SHKON TEK ATI PERVECSE NEPERMJET MEJE..."

Ai nuk thote: feja eshte rruga, ose e verteta, por UNE.

Ai qe ka Jezusin ka gjithcka. Ai ka jeten, ka te verteten, dhe rrugen per tek ATI.

SEPSE AI ESHTE ZOT
    Ditėt e njeriut janė si bari;
    ai lulėzon si lulja e fushės;
    nė qoftė se era i kalon sipėr,
    ai nuk ėshtė mė dhe vendi i tij nuk njihet mė.
    Por mirėsia e Zotit vazhdon nga pėrjetėsia nė pėrjetėsi
    pėr ata qė kanė frikė prej tij,
    dhe drejtėsia e tij pėr bijtė e bijve,
    pėr ata qė respektojnė besėlidhjen e tij
    dhe mbajnė nė mendje urdhėrimet e tij
    pėr t`i zbatuar nė praktikė.

Psalmi 103

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Shume i nderuari Jesushaus!

Te them i nderuar jo per te nenkuptuar se jam i kenaqur prej arsyetimit tend, perkundrazi persa i perket arsyetimit.......JU LUTEM SHUME SHIHNI SE CFARE SHKRUANI

ASGJE S'KA LIDHJE FARE ME ATE QE PRETENDONI, DUKE JO VETEM DISKRIMINUAR KESHTU AFTESITE TUAJA SHPIRTERORE POR EDHE ATO INTELEKTUALE!

NENE TEREZA te pakten si shqiptar, e mos te them me mijera e miliona martire prej 20-shekujsh japin deshmi per Kishen katolike...e ju thoni pa baza se Roma, feja katoliko-ortodokse eshte qyteti i Antikrishtit???!!!!

Perkundrazi, po te shkosh tek forumi i Bibles edhe nje here po te them, do te shohesh se ishpastore protestante luteriane e te te gjitha llojeve deshmojne se percarja mesjetare qe fillon me luterin eshte prej frymes se Antikrishtit!

JU LUTEM PERQENDROJUNI NE ARSYETIM!

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

i dashur vella Jesushaus

te keshilloj qe mos te merresh me klodin sepse eshte kohe e humbur kote... a e di ti se ēfare do te thote te flasesh me nje fanatik fetar? te flasesh me nje besimtare eshte shume bukur sepse te flet per besimin tek Perendia ndersa te flasesh me nje fanatik fetar te flet vetem per fene e vet edhe di vetem te shaje fete e tjara bashke me personat qe jane ne ato fe!!!

vella i dashur mos e humb kohen me te folur por nese duam te bejme diēka per te till njerez duhet qe te lutemi edhe kur Perendia ta beje zemren e tij qe eshte gure ta ktheje ne zemer mishi atehere mund ti flasim por tani mos te lodhemi te merremi me trungun qe nuk ha pyk!!!

Zoti te bekofte.
    me respekt...!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •