Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 109 prej 109
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2008
    Postime
    9
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Jo o shoq, nuk ka pasur por kanė ardhur. Ka njė dallim mes kėtyre dy termave.
    kur kane ardhur?

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    kur kane ardhur?
    Ishte pra, fjala pėr keltėt.

Kush tha se Keltėt nė Itali janė autoktonė. Ke dėgju pėr dyndjet kelte?

Ata erdhėn nga Franca e sotme, dhe u shpėrngulėn e shpėrndanė nėpėr gjithė Europėn, Iliri, Itali, Spanjė, Greqi, Thraki, Anatoli etj.

Keltėt erdhėn nė Itali nė tė njėjtėn kohė kur erdhėn nė Iliri. Bėhet fjalė pėr tė njėjtėn dyndje. Pra rreth shek. 4.

Sa i pėrket gotėve, a nuk ia keni idenė se erdhėn nė Shekujt e Errėt? Dyndja e Gotėve, qė shembėn Romėn.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899

"History of the Byzantine Empire" A.A. Vasiliev
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga javan : 18-07-2009 mė 15:31

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Justiniani u lind ne nje fshat te vogel te quajtur Dyraho(mos e ngaterroni me Durresin) ne Iliri,studioi per jurisprudence dhe filozofi,ne 1 gusht 527 pas vdekjes se Justinit mbeti perandori i vetem.Perandoria e tij pati nje impakt boteror,ishte perandori i fundit qe tentoi te restauronte perandorine romake.I kushtoi shume vemendje legjislacionit duke kodifikuar te drejten romane tek Corpus iuris civilis.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 25-07-2009 mė 13:59
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Citim Postuar mė parė nga Buddy Lexo Postimin
    Justiniani u lind ne nje fshat te vogel te quajtur Dyraho(mos e ngaterroni me Durresin) ne Iliri,studioi per jurisprudence dhe filozofi,ne 1 gusht 507 pas vdekjes se Justinit mbeti perandori i vetem.Perandoria e tij pati nje impakt boteror,ishte perandori i fundit qe tentoi te restauronte perandorine romake.I kushtoi shume vemendje legjislacionit duke kodifikuar te drejten romane tek Corpus iuris civilis.
    Mose ja fute pa lidhje ,duhet mendue te shkruejshe sepse po e shtrembone historin se pari ai nuke ashte romake e dyta ska rome kure ka lindure ,dhe kuptoje nje gja mbretnija e kujte ka qene shqipetare ilire apo e tjeter kuejte ,ke kohe me mesue mjafte ,shko shiko ne skenderaj ne drenice dhe do ti sheh guret dhe kohet te shekullit te 4 5 6 dhe mose fole sikure i verneti pa lidhje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Shikoje qfare fallco njeri ashte 507pase vdekjes se justinit krejte vetem fallco bane se pari asnastiusi 491 518 pastaj justini 518 527 pastaj vjen justini 527 565 e ky shkruen sipase historise se javanit baptistit dhe buddy dhe me quen mue injorant.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga vetemnje Lexo Postimin
    Shikoje qfare fallco njeri ashte 507pase vdekjes se justinit krejte vetem fallco bane se pari asnastiusi 491 518 pastaj justini 518 527 pastaj vjen justini 527 565 e ky shkruen sipase historise se javanit baptistit dhe buddy dhe me quen mue injorant.
    ne 1 prill te 527 perandori Justin emeron Justinianin perandor shoqerues,pra per nje kohe te shkurter kemi dy perandore deri ne gusht te po te njejtit vit ku Justiniani ngelet perandori i vetem,sepse Justini vdiq.

dhe ik mos na caj tr@pin ti kerme qe nuk le teme pa felliqur.

ps.a nuk e shkrova une qe ka lindur ne Dyraho,Iliri,pra origjine ilire.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    o kokovan ti po shkruen 507 nji gusht dhe prape si me kone sebian ose deretic nuke je larg o prifte.

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Tema tė Ngjashme

1. Faraonėt e Egjiptit, lista e emrave.
    Nga Kryeplaku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-02-2003, 15:22
  2. Dinastia e Marubėve
    Nga Orion_DYRRAHU nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 01:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •