Green dhe tani (neqoftese ke vene re) bjondet po kthehen ne brune...varet nga perjudha (cfare del ne "mode")...me vone ma ha mendja se do i vi koha "koke kuqeve"![]()
Green dhe tani (neqoftese ke vene re) bjondet po kthehen ne brune...varet nga perjudha (cfare del ne "mode")...me vone ma ha mendja se do i vi koha "koke kuqeve"![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
E ka fajin Xhuxhu me keto artikuj pe shqiperie
Lind pietja po femrat ke pelqejne me shume ... meshkujt brune apo bjonde ? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une per vete, pelqej meshkujt brun. Vet jam brune gjithashtu. S'kam shku asiher me noi bjond. Me duken si shume te shplar. Po dmth, varet nga personi dhe cfare tiparesh ka.
Une i vendosa me teper fotot MONROE sepse eshte simbol i bukurise.Postuar më parë nga D&G Feminine
Ndoshta mund ti kete pasur floket ngjyre geshtenje por brune nuk ka qene kurr.
Per te mos dalur nga tema por ,per te rregulluar dhe dashuruar nje bjonde brenda pak muajve duhet te konsumosh tre pale kepuce,ndersa per nje brune jo me pak se nje pale shapka.
Per te mos ta prishur ty do te vendos nje foto ku MONROE i ka floket e lyera si ne vishnje te erret,por jo brune siç thua ti.
Kisha nje verejtje per temen e hapur qe duhet te ishte me i sakte,kuptohet kete e theme me sinçeritet.Behet fjale per ngjyren e flokeve brune -bjonde apo per kolorin e trupit se nuk po dim çfar po shkruajme.
Dashurojme brunet sepse nuk na i varrin bjondet.
LA VIE LA VRAI
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 22-07-2005 më 17:24
Me fal se harrova dhe padashje po dalim nga tema fare, si paska qene brune origjinale dhe bjonde e lyer.Postuar më parë nga D&G Feminine
A i ke syte ne balle ti, ajo e ka trupin si dardhe(per kolorin e kam fjalen) kurse ti do te na i kthesh brune me zor.
Fshati qe duket z'do kallauz themi ne andej nga Tirona.
LA VIE LA VRAI
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 22-07-2005 më 17:25
Femrat bjonde janë më tërheqëse,këtu sipas meje nuk ka mundësi debati!Postuar më parë nga Jimy
Gratë më besnike dhe më të dashura për burrin dhe familjen,janë brunet!Pra zgjidhni secili si e keni dëshirën,sexi për një natë apo besnike për tërë jetën!
Për t`u mbrojtur nga sulmet e bjondinave po shtoj se asnjë rregull nuk është 100 % i saktë...por gjer në 75 % po se po!
Kur bije brenda me nje person se shef a eshte bjonde apo brune ky o mendimi im![]()
M&M
Postuar më parë nga kurkushi
kurkushi meduket se cerebral cortex-i jote spo funksionon tamem
jane keto steriotipet qe "budallepsin" dynjan
e ka dhene edhe ne televizor (kur po shfaqnin biografin e saj) qe ka qene brune mos ngul kemb kot :P (edhe spo e themi kete ngaqe eshte e bukur) pasi ka shume femra te tjera brune si pshm monica belluci, etje qe krenojn brunet lolMe fal se harrova dhe padashje po dalim nga tema fare, si paska qene brune origjinale dhe bjonde e lyer.
A i ke syte ne balle ti, ajo e ka trupin si dardhe(per kolorin e kam fjalen) kurse ti do te na i kthesh brune me zor.
Fshati qe duket z'do kallauz themi ne andej nga Tirona.
Te vendos nje foto tjeter se eshte si shpirt.
LA VIE LA VRAI
floku te zbukuron por ku ke nje femer me tipare te shemtuara ngjyra e flokut as qe se ndihmon fare ne paraqitjen e saj...pra varet nga tiparet
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 21-07-2005 më 18:19
Kur bie me një femër (në errësirë)sigurisht që nuk e shof se çfarë ngjyre ka,por gjatë rrugës gjer ke krevati,sigurisht që po.Nuk dua të nënçmoj askend as të fyej asnjërën,por përvoja ime është e tillë që prej 10 blondinave,një ka qenë e sinqertë,ndërsa e kundërta me ato brunet!Postuar më parë nga sLimShady
Sot është e vërtetë se ka ngjyra të llojllojshme,por vetëm për flokët e jo edhe për karakterin e pastërt dhe sinqeritetin ende!
Krijoni Kontakt