Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 127
    i/e regjistruar Maska e Agim Metbala
    Anėtarėsuar
    12-01-2008
    Vendndodhja
    Rahovec,Kosovė
    Postime
    13,529
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin

Bija ime!
    Pran teje erdhi edhe nje familjar i imi!Pse nuk isha une?Te dergova shum mesazhe,puthje e perqafime,q'mallu engjulli im!Une nuk po mundem te vij nuk mvaret nga une,ndoshta kur te te ofrohet do ti vij aroma ime shpirt,sepse e perqafova shum,e porosita te te mbaj ne gji pak vetem pak sa te me shijosh,sepse ajo ka edhe te tjere qe e kerkojn. Mos me akuzo qe derdha pak lot, nuk pata fuqi ti ndali me rrodhen vet.Nuk po shkruaj me nuk mundem e kur te vij edhe une tek ti do ti tregoj te gjitha e atehere nuk do te ndahemi kuuuuurr.
    E nderuar e panjohura ( e njohur), i lexojė tė gjitha shkrimet e Juaja, ndajė dhembjen bashkė me Ju, aq sa mundet njė mik pėr njė mikeshė, pėr njė nėnė e cila....... Po mirė, lotėt janė rahmet thojnė pleqėt, unė them se njeriu ka nevojė pėr katarzė - pėr zbrazje tė njė peshe tė rėnduar nė zemėr e nė shpirt, zbrazu, zbrazu e zbrazu.... sa herė e ndjenė nevojėn... mua mė ka vdekur vėllau 15 vjeēar, para plotė njėzet e shtatė vjetė, ende qajė, e qajė e qajė... im bir e mbanė emrin e tij) do tė ta lehtėsojė shpirtin....
    Nuk kam dashtė tė tė shkruaj njė kohė tė gjatė... por... dhembja ėshtė si i thati, nuk bėnė pa pėlcitė...
    Qajė, qajė dhe prapė qajė... por mbaje baraspeshėn, pėr vete dhe pėr tė tjerė qė i ke pranė...

Pėrshėndetje duke marrė njė pjesė tė dhimbjes sė Juaj e Panjohura ( e njohur).

Sonte mos qajė tė lutem!

Agim METBALA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Agim Metbala : 15-08-2008 mė 20:09

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Angry Ngushllime!

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    [B]
    Bija ime!
    Pran teje erdhi edhe nje familjar i imi!B]
    Ngushllimet me te sinqerta per familjarin e humbur e nderuar e panjohur!!!!
    Bashke me Ty,si forumist qe te lexoj gjithmone.... ndaj dhimbjen per familjarin e humbur tuajin.

Me respekt
    Ēaushi
    Dhuro shumė...e prit pak!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Pranoni ju lutem edhe ngushellimet e mia te sinqerta!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Agim Metbala Lexo Postimin
    E nderuar e panjohura ( e njohur), i lexojė tė gjitha shkrimet e Juaja, ndajė dhembjen bashkė me Ju, aq sa mundet njė mik pėr njė mikeshė, pėr njė nėnė e cila....... Po mirė, lotėt janė rahmet thojnė pleqėt, unė them se njeriu ka nevojė pėr katarzė - pėr zbrazje tė njė peshe tė rėnduar nė zemėr e nė shpirt, zbrazu, zbrazu e zbrazu.... sa herė e ndjenė nevojėn... mua mė ka vdekur vėllau 15 vjeēar, para plotė njėzet e shtatė vjetė, ende qajė, e qajė e qajė... im bir e mbanė emrin e tij) do tė ta lehtėsojė shpirtin....
    Nuk kam dashtė tė tė shkruaj njė kohė tė gjatė... por... dhembja ėshtė si i thati, nuk bėnė pa pėlcitė...
    Qajė, qajė dhe prapė qajė... por mbaje baraspeshėn, pėr vete dhe pėr tė tjerė qė i ke pranė...

Pėrshėndetje duke marrė njė pjesė tė dhimbjes sė Juaj e Panjohura ( e njohur).

Sonte mos qajė tė lutem!
    Ju betohem se sonte nuk do te qaj!

Agim METBALA
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    Ngushllimet me te sinqerta per familjarin e humbur e nderuar e panjohur!!!!
    Bashke me Ty,si forumist qe te lexoj gjithmone.... ndaj dhimbjen per familjarin e humbur tuajin.

Me respekt
    Ēaushi
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Pranoni ju lutem edhe ngushellimet e mia te sinqerta!
    Ju falenderoj te gjitheve per ngushllimin!Ishte halla ime ajo qe me vdiq njeherit edhe mbeshtetja me e madhe qe kisha pas humbjeve te medha! Ishte motra me e vogel e Babit tim!Por prap jam e fort!Edhe njehere ju falenderoj!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qėnė NDoNJėHeRe Ti :)
    Postime
    269
    Ngushellimet e Mia Te Sinqerta per Ty e Nderuar.
    FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Me emocionove,i njoh ndjenjat e nenes aq me teper qe per pak muaj sjell ne jete nje vogelushe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    qka ka ndodhe me voglushen a ???? gjynaf m vjen keq

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    e panjohura (qe te njoh aq mire), pranoj ngushellimet e mia me te sinqerta per kete humbje te madhe per ty dhe familjen tende. E di se sa rendesi kishte halla jote per ty, por ta kam thene edhe me heret: Jeta nuk na gjuan vetem me buke, por shume me shpesh na gjuan me gure dhe ne jemi ata qe duhet ti bejme balle ketyre goditjeve qe na lene gjurme te pashlyeshme.

Edhe nje here, behu e forte sikur din te jesh gjithenje.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750

Ju falenderoj per ngushllimet!
    Athua deri kur do ti duroj kto goditje me gur?Ku gabova?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzė liqenit
    Postime
    346
    Shume e nderuara E panjohura,

ne radhe te pare te uroj qe perkrah dhimbjes se madhe qe te ka kapluar me humbjen e voglushes tende ti perseri ke kurajo te ulesh dhe ta shprehesh ate dhimbje duke e ndare me ne, se te jem e sinqert poezit e tua kane qene gjeja e pare qe kam lexuar me regjistrimin tim ne kete forum, jam perlotur dhe jam prekur shume shume mirepo akoma nuk e dija se per cfare flitet se i lexova prej nga fundi dhe asesi se kuptoja se cpo ndodh, mendova se jeton me prindin tjeter voglushja mirepo dalngadal arrita tek poezit e para per ta kuptuar gjendjen shpirterore dhe humbjen qe te ka goditur thelle ne shpirt.

Ti nuk ke gabuar diku, ato jane punet e Zotit sic themi ne kende ne anet tona, por ti fokusoju ne te ardhmen, se sa me teper qe e kujton te kaluaren aq me teper te shtohet dhimbja dhe ska per te kaluar prandaj, te uroj nga zemra qe Zoti tet shperblej perseri me 1 femi tjeter qe sadopak do ta zvogeloj dhimbjen dhe nuk do te kesh aq kohe te meresh me te kaluaren.

Me respekt,
    Lorisa

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shkruaj njė fjalė tė bukur pėr fėmijėn e diasporės
    Nga projekti21_dk nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 08-04-2010, 09:17
  2. Meditime tė krishtera
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •