Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 134
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Edo pacat e Bregut te fildishte jane Kameruni 2te , shume te forte fizikisht , te mire teknikisht ,dhe do jene problem per cdo ekip ne botror , mund te jene dhe ndonje surpize sic ka ndodhur gjithmone me ekipet afrikane !!

Pastaj Italia e dim gjithe se si lun ne miqsore e sidomos ne Itali , ku interesi eshte 0 ,me shume bohet per te perdor taktika te ndryshme ,dhe per te provu lojtar te ri sesa per rezultat !!

Nejse mendimi im eshte po moren del pierdhon ne botror ka mor fund gjithcka ,perfundimisht ai eshte tersi Italise nuk na ecen me ate ne, pike maroi ai muhabet !!

Sic e the edhe vete me Casanon po edhe mund te kemi noi shprese per nje sulm te frikshem me xhilen ose tonin per ndryshe aha s'kemi gjo n'terezi .

forza italia

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever

Per ju 2 taljonet me lart ....Sa muaj keni filluar te beni tifozllek me pepinot ???

Ke nga keta lojtare tutullare te Interit nuk ka thirr Lippi ??...J.Cesar , J.Zanneti, Samuel , Cordoba , Materazi , Veron , Cambiasso , Stankovic , Figo , Pizzaro , Adriano , Martins !!!!!!!

Sic e shifni zoterinj taljon te oreve te fundit , jane te gjithe LOJTARE KOMBETARESH... por me Argjentinen , Brazilin etj ...Edhe Materazzi , qe eshte i vetmi italian , eshte thirr ne kombetare dhe neser ne ndeshjen me Kosta D'Avorio eshte ne formacion....

Italia ka vetem 1 talent , qe ben diferencen ne fushe , ai eshte Cassano . Po nuk e thirri ne boteror , nuk kalon grupin...Ai Cassano i ''zbardhi'' faqen italianeve ne europian ...se te ishte per te tjeret , lane kokrren e namit....

p.s
    kombetarja eshte alla xhuve , se ata kane numrin me te madh...megjithate xhuve-milan keni qene ne cdo europian apo boteror dhe e kemi pare ku keni shkuar....
    kam qare me te modhe kur italia humbi europjanin ne 2000 ne ekstremis edhe mendo se cfare hidherimi tjeter ishte kur as 3 muaj mbasi i beri golin italise trezege erdhi te luante ne kampjonatin italjan
    njekohesisht jam hidheruar se tepermi ne 1994 kur italia u mund nga brazili vetem nepermjet 11 metershave, keshtu qe interist i vogel mos na thuaj qe kemi pak qe jemi tifoz me italine............
    por une te pakten jam si jam jam stabel vetem per italine bej tifo ne boterore edhe europjane dhe jo si ti qe meqe jane lotaret interist qe luajne ben tifo per te gjithe dhe nqs eleminohet brazili i adrianos ben tifo per argjentinen e kambiasos edhe pastaj nqs eleminohet edhe argjentina ben tifo per nigerine e oba-boba martins.
    une si milanist nuk te permenda as dida, kafu, apo kaka te brazilit apo shevchenko te ukraines apo vogel te zvicres qe te gjithe do jene ne boteror edhe pse ky i fundit pjesen me te madhe eshte ne stolin e rezervave prape do jete ne boteror krahe per krahe me berhanin ( ish lojtarin tone)
    keshtu qe mik i dashur nqs je tifoz edhe tifoz i vertete atehre boj tifo per ekipin tat edhe qendro me te edhe kur nuk del ftues sesa ta besh si kamaleon sa nga nje ekip ne nje tjeter. gezoju edhe kur fiton hidheroju edhe kur humbet, me degjo mua eshte me fisnike keshtu.............................
    respekte edhe uroj me gjith zemer qe te dilni te paret ne kampjonat por kuptohet te paret mbas milan dhe juve
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga swat : 17-11-2005 mė 05:19

Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    ky BREGU I FILDISHTE eshte vertet ekip qe duhet ti kesh friken
    ne fakt para 3 ditesh beri nje mieqesore tjeter me rumanine edhe me beri pershtypje qe koeficentet e basteve e kishin kuotuar si rumanine edhe bregun e fildishte njesoj, u cudita edhe mendova se do ishte nonje hile e tyre por me rumanine ne rumani ata fituan 2-1 edhe me italine, dolen 1-1 ku italia mezi barazoi, keshtu qe mendoj qe nqs ky ekip me drogba ne krye mund te ejte ndonje surprize e kendshme e boterorit

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga swat69
    por une te pakten jam si jam jam stabel vetem per italine bej tifo ne boterore edhe europjane dhe jo si ti qe meqe jane lotaret interist qe luajne ben tifo per te gjithe dhe nqs eleminohet brazili i adrianos ben tifo per argjentinen e kambiasos edhe pastaj nqs eleminohet edhe argjentina ben tifo per nigerine e oba-boba martins.

Ore qenkeni te forte per zotin.... se e ka permend edhe ai nuku me lart.... Nga e di ti qe une kur rrifet Brazili , bej tifozllek me Argjentinen ??? Apo bej tifozllek me Nigerine ??? ...

Eshte njesoj sikur une te them ty qe para 3 muajsh ishe tifoz me Hollanden , por meqe u rraf Hollanda nderrove skuader dhe u bere me pepinot ....Eshte njesoj sikur une te them ty dhe nukut qe ishit para 2 vjetesh tifoz me Parmen dhe tani jeni bere bilanista....

Citim Postuar mė parė nga swat69
    une si milanist nuk te permenda as dida, kafu, apo kaka te brazilit apo shevchenko te ukraines apo vogel te zvicres qe te gjithe do jene ne boteror edhe pse ky i fundit pjesen me te madhe eshte ne stolin e rezervave prape do jete ne boteror krahe per krahe me berhanin ( ish lojtarin tone)
    Lexo me vemendje cfare kam shkruar ..... Une te kam REPLIKUR ty , pasi kishe shkruar :
    <<por me ben pershtypje qe gjithe kombetarja ishte vetem MILAN edhe juve :P po ekipet e tjera ku jane interi psh a kishte ndonje lojtar ne kete ndeshje kot me pyt ????>>

Ndaj une te kam treguar FORMACIONIN e Interit , per te TREGUAR se NUK KA LOJTARE ITALIANE !!!!! Dhe kam vene ne dyshim TIFOZLLEKUN tend me Italine , sepse nuk di SA LOJTARE ITALIANE lozin tek Interi...

Keshtu figure po te pergjigjem , meqenese i je rikthyer ketij muhabeti .

Shendet dhe befsh qef...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    gjithashtu edhe ti shendet edhe befsh qef edhe po i uroj me gjith zemer ekipti tat pra Interit qe sa me pak ekstrakomunitare se ne fund te fundit duke pasur sa me shume italjan i ben me mire kombit t e vet.............
    Anyway e leme me kaq se nuk ja vlen me repliku per gjera kaq te vogla.
    Urime Italise ne miqesoret e radhes deri ne boteror se astaj kemi muhabet tjeter, kete rradhe duhet te ngreme kupen
    FORCAAAAAAAAAAAA ITALIAAAAAAAAAAAA

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Kam qene tifoz me Italine qe ne 1986

Kam pare ndeshje te mira dhe kam pare ndeshje te dobta te tipit
    Euro 2004. Italia luajti shume dobet ne te gjitha ndeshjet dhe nuk e meritonte te kalonte grupin, mgjate jo aq shkerdhatce sa e bene danezet me suedezet.

Ne Boteror iu ngjeshi Koreja e Jugut qe u cudita dhe u merzita.

Ne 2000 i la mbrojta nga 1-0 para vene humbin po te pakten jo aq keq sa Milani me Liverpulin. E keshtu kalon neper vite.

moment tjeter i veshtire per Italianet ishte kur Pagliuca puthi shtyllen ne boterorin e 1994 ne Amerike. Ku vazhdua mallkimi i penalltive qe kishte nisur qe Boterorin e pare ku u mund nga Argjentina ne gjysmefinale me penallti. Ate vit u mund nga Brazili (94) dhe ne France kur Di Baggio i ra topat jo per ne porte po per te vrare pellumba.

Mgjate shpresojme qe kete vit do fitojme. Kur vuan fitorja eshte me e embel, te shijon me shume. Shpresoj qe skuadra te jete me sulmuese se zakonisht. Ka patur raste qe kane shenuar me shume se 2 gola ne nje ndeshje dhe shpresoj qe ne Boteror te luajne me formacion 4-3-3 ose 3-4-3.

FORCA ITALIA

P.S. Interit asnje e mire nuk i ka ardhur nga tere ata te huaj qe ka mbledhur. Scuddetto-n ne Itali nuk e ka fituar keto kohet e fundit. Vjet ishte ekipi kampion per barazime; kete vit po fitojne me shume po ama prape po bien prapa.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Meksik - Hungari 2 - 0

Ndeshje pergatitore per meksikanet ,ne pritje te Boterorit . Ndeshja u zhvillua ne Phoenix , Arizona .

Golat u shenuan nga Fonseca 32' dhe Huiqui 51' .

Meksikanet bejen pjese ne grupin D .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    shiko shiko paskan fituar meksikanet eeee
    nejse edhe hungaria nuk eshte se te fut friken sado qe kan matheus trajner prape kane rruge perpara per te bere...
    Ndonje mieqesore tjeter kemi para apo jo ???

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Miqesore.

TUNIZI - GANA 2 - 0 ...Melliti , Ghodbhane

Ndeshje pergatitore per Kupen e Afrikes . Nderkohe qe GANA , sic e dime eshte ne grupin e Italise ne Boteror .

KOSTA D'AVORIO - SHTUTGART 3 -1

Pjesa e pare 1-0 per gjermanet , qe jane me pushime ne keto dite . Ne pjesen e dyte Kosta D'Avorio permbys rezultatin .

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    U.S.A - Kanada 0 - 0

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Moda e Boterorit.
    Nga bayern nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-06-2006, 14:25
  2. Van Basten le jashte Boterorit Seedorf , Davids dhe Makay !
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 02-06-2006, 13:36
  3. Cilėt lojtarė duhet tė jenė jashte Botėrorit 2006?
    Nga Adriano-10 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 12:23
  4. Cila skuader afrikane do jete surpriza e Boterorit ?
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 06:27
  5. Maradona : “Goli i Botėrorit 1986 u bė me hile”
    Nga StormAngel nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •