Jam shumë kureshtar të dëgjoj,gjegjësisht të lexoj edhe mësonj se çka në të vërtetë kanë bërë këta të dy të vrarë Ahmet Krasniqi dhe Tahir Zema që thua se e kanë treguar vehten?Mua më ngjanë se këta janë vrarë pa faj ose për çëllime bisnesi nga padronët e tyre,gjë që ndodhë gjithkund në botë në tregtitë dhe bisneset e ndyera,se që këta kanë treguar vedin se janë atëdhetarë dhe luftëtarë për qashtjen kombëtare ,këte s`e kam dëgjuar asnjëherë.Do ishte me vend që të nxirrni në pah edhe këtu në faqet e Forumit të shihen vlerat e këtyre përsonave që mendonj unë,dikush dëshiron t` i ngrisë lartë pas vdekjes,bile aq lartë sa të vrarët nuk kanë qenë në gjendje të shohin edhe vet me sytë e tyre për së gjalli!Postuar më parë nga njani
Unë po e pranoj pjesërisht se kam lexuar shtypin e Kuq,por ku gjendet shtypi i bardhë,i paanshëm që ta lexonj! Shtypi i Kuq është i Nanoistëve...etj,shtypi i LDK-së quhet i Beogradit "BORBA sot"i veton Surroit quhet "Vreme" e Beogradit,Ai i Salos quhet i Podgoricës,ku në djallë të gjesh një që quhet i pavarur dhe shqiptar?
Ju që keni argumente,ju lutem mos i kyqni nëpër sirtarët e juaj por hidhni në opinion që t`ua dijnë për nder edhe të tjerët e jo vetëm unë!Apo ndoshta edhe ju si të tjerët vetëm fjalë dhe emocione keni se fakte nuk posedoni ???
Po pres faktet dhe dëshmitë!
Krijoni Kontakt