Dje u perjashtova si moderator.
Arsya e thjeshte,kisha moderuar sofren Tiranse dhe kisha lan ni shkrim ne form verejtje
Kerkova te sqarohem perse mu fshi shkrimi im dhe te dij kush e beri.
Gjetja heshtje nga stafi.
Komunikova drejt per drejt me fiorin,nuk mora sqarime te shkurtera per ket pun veq te pergjithshme.
Shkruajta ne nje tem te hapur,dEMOKRACIA E FORUMIT,U SULMOVA MU BA PRESIONI HAPUR QE MENJEHER DO PERJASHTOHENI SI MODERATOR
dY SHKRIMET E FIORIK MBANIN PERVEQ PRESIONIT EDHE CINIZEM E TALLJE
mEGJITHESE JAM PERJASHTUAR,EDHE KETU ASHT SHKEL RREGULLORIA SEPSE DIKUSH NE PRIVAT DUHEJ TE KOMUNUJKONTE ME MUA,T ME TREGONTE ARSYET,KOHEN E PERJASHTIMIT DHE T BENTE TE QARTE GJITHQA NDODHI QE NE FILLIM
Askush nuk me komunikoj ,jeni perashtuar,per kaq kohe per keto gabime ose edhe perhere.
Ne shkrimin e fundit Fiori me kerkonte hapur qe te mos shkruaj dhe frekuentoj forumin shqiptare
Un jam vet Adm i nje forumi dhe kam tre vjety mod ketu dhe i di e zbatoj rregullat.
Ju lutem perse i shkilni ju rregullat dhe denoni te tjere???
Un do jem anetare i thjesht i ketij forumi,dhe me aktiv edhe me i komunikushem e sjellshem se der tani,deri kur Fiori te me perjashtoje edhe Si anetare.
Mendoj se ne pergjithesi ne shqiptaret nuk jemi njerez te demokracise
Ato rregulla e ligje te demokracise i kerkojm perher prej te tjereve ,e asnjeher prej vetvetes.
Kjo qe me ndodhi mua esht nje incident,dhe nuk me ben te mendoj keq per askan ase per forumin,perkundrazi mendoj te kunderten
Krijoni Kontakt