Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    i/e larguar Maska e Jamarber
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390

fALENDEROJ fIORIN

Mbas kerkeses sime,per te ditur arsyet e fshirjes se nje moderimi dhe personin qe e beri,pas dy replikash dhe nje presioni brutal e teper fyes nga Fiori,pa komunikur kush me mua ne priva as tek forumi moderatoreve e shoh veten te perjashtuar si moderator.Ma ne fund i shfrytezuat kopetencatsepse duhet ruajtur figura e komunistave te stafit,po pati kush prej jush,sadopak ndergjegje,shpirte tolerance e bashkpunimi,deshir per ti dhan sadopak nuanca demokratike e njerezore ketij forumi me shpiegoni perse ndodhin keto gjera.
    Un nuk jam i indinjuar per perjashtimin,se un kam qen i perjashtuar nga ju,se mendja e shpirti im jan larg ,hakmarrjes,mungesese tolerances e debatit,larg fyerjeve e manipulimit,pore mos perdorni veten
    per te injoruar ket forum te bukur qe ne bashke per shum vite e ngritem.
    Jam ne pritje qe dikush te me pergjigjet me sinqeritet

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    1.Me nder qofsh! Ishte kenaqesi....

2.Ti plakush ishe vete mod. dhe i di rregullat shume mire. Kur paske kohe te shkruash romane si grate, cuditem si nuk pate kohe te moderoje dhe ta shpalosje zotesine tende per te qene demokrat.

3. Kujt nuk i pelqejne rregullat e forumit Shqiptar te shkruara nga te gjitha anet e faqes, mjafton te mos e frekuentoje me forumin. Forumi eshte krijuar nga nje grup studentesh te cilet shpenzojne si leket ashtu dhe kohen e tyre per te dhene dicka te bukur. Ata qe nuk vleresojne kaq gje, mos shkruajne me ne kete forum dhe i bejne nder si vetes ashtu dhe ne.

Fiori

p.s. Tema mbyllet ketu

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Kadare - "Kombi shqiptar nė prag tė mijevjeēarit tė tretė"
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24
  3. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •