Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    [QUOTE=kurkushi]

kshtu po thoni kur po ju mungojn argumentet per partite tuaja pdk dhe ps, demek jo une jam neutral...

...mandati i parë është për t`u pasuruar për vehte, e i dyti për të qeverisur edhe për të mirën e tjerëve!
    at´her saloja paska shansa reale qe ti realizoj ato premtimet e dhena, meqe nuk eshte mandati i pare i tij.

...sepse Ademi ka qenë dhe është ende njeriu që e ka në dorë paqën dhe luftën në Kosovë!
    qetash ia theve drunat me ka krejt... jaaaa kjo sdon koment
    edhe po te kursej sepse me dhimset bali adem, ka vuaj t shum i shkreti. andaj ta leme te qete, ok?

me t´mira
    shihemi n´gjykate

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Kerkushi,sikur me bene pershtypje jasht`zakonishte te mire ne disa artikuj,
    e ketu me deshprove shume!
    Paske qellue me njerez te gabuem ne moment te gabuem!

Fitorja e Dr. Berishes eshte gjeja me e mire qe i ka ndodhur Shqiperise
    ne keto 7 vitet e fundit.

E kur ze e permend gjera te pakuptimta si:
    Demaçi eshte "fytyra me heroike",eshte emblematika,eshte simboli.....
    ..eshte ,eshte....eshte....

....besom se edhe antivirusat po mi aktivizon!

Kerkushi

Nuk e ke verejt Bacin Adem se sa me dashuri e deshire u jep interviste mediave serbe
    (sepaku nje her ne vit)atyre qe i quante vellezer dhe kerkonte ta krijonte nje shtet ballkanik...
    Lere o Kerkush-i,se kur me flisni per Demaqin me villet!mjaft me me xhepura,a nuk
    u bindet se ky plak i matufosur mban nje pike respekti per hire te te kaluares,per hire te asaj se me qindra sutdente futeshin neper burgje pse permendnin emrin e ti,emrin e keti te krisuri qe sot ata grithin vehten pse e bene nje gje te tille!
    Nje i burgosur politikishte ne burgun e shkaut nuk do arrinte te shkruante romane (sic beri Demaci)po do i zhdukej fara sic bene me Uke Bytyqin!
    Po lere,mos me nxit te flas per te se ma ngrite deshiren me i pi edhe dy kafe ex!

Keshille:
    Lexo me shume,veshtro me shume,logjiko me shume....
    Edhe kurren e kurres mos e fut ne nje renditje Adem Jasharin me
    Adem Demaqin se hyn ne gjynah!
    Kete te fundit afroja Adem Mikullovcit se aty gjen kuptim!
    Ndryshuar për herë të fundit nga RTP : 20-07-2005 më 04:39
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga njani
    Gjate kohes sa ishte Sali Berisha ne pushtet e ka njohur Republiken e Kosoves dhe ka mundesuar hapjen e zyres perfaqesuese te Republikes se Kosoves ne Shqiperi.
    "Sali Berisha e ka njohur Republiken e Kosoves"
    Shumë e vërtet!

Gjithhere Nanosat jane munduar ta pozicionojne Salon ne vendin e gabuar me rrena dhe njollosje duke mos e vu ne pah realitetin dhe qendrimin e ti ndaj Kosoves!

Nje shembull i vogel sa per ilustrim!

"Integrimi sjell statusin e Kosovës"
    25-9-2002

Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës ka vendosur që Jugosllavia (Serbia dhe Mali i Zi) të pranohet në Këshillin e Europës, me kusht (krijimi i Kushtetutës së Përbashkët). Vendimi përfundimtar për pranimin e Jugosllavisë do të merret vetëm nga Komiteti i Ministrave të Këshillit të Europës. "Pranimi i kondicionuar në Këshillin e Evropës i Republikës Federale të Jugosllavisë ose i "Serbisë e Malit të Zi" në fazën e rindërtimit konstitucional të këtij të vendi justifikohet vetëm me vendosmërinë e organizatës sonë për të siguruar dominimin e demokracisë, respektimit të dretjave të njeriut dhe sundimit të ligjit në këtë pjesë të rajonit", u tha dje nga drejtuesit e mbledhjes së Asamblesë Parlamentare të KE-së. Ndërkohë që në këtë mbledhje kanë folur edhe Petro Koçi dhe Sali Berisha. "Jugosllavia ka shënuar progres substancial drejt demokracisë që nga rënia e regjimit të Milosheviçit, por mbeten akoma probleme si të të drejtave të njeriut, të reformës legjislative, të krimeve të luftës dhe të bashkëpunimit me Gjykatën Ndërkombëtare të Hagës. Kurajo e KE për pranimin e Jugosllavisë në të duhet të shoqërohet nga procesi i monitorimit.

Autoritetet jugosllave duhet të ndërmarrin angazhime të rëndësishme në lidhje me Kosovën megjithëse çështja e statusit të ardhshëm të Kosovës është një çështje më vete sepse ajo është nën administrimin e OKB", është shprehur Koçi. "Përcaktimi i integrimit evropian si prioriteti nr.1 në Prishtinë, Tiranë, Beograd, Shkup dhe Potdogicë e bën më të lehtë diskutimin dhe vendimmarrjen e Komunitetit Ndërkombëtar si dhe respektimin e parimit të vetëvendosjes përsa i përket statusit të ardhshëm të Kosovës", ka hedhur idenë më të re Koçi në mbledhjen e Asamblesë Parlamentare.

Ndërkohë Sali Berisha në fjalën e tij, ka përmendur krimet e bëra mbi popullsinë e Kosovës, dhe gjithashtu ka kërkuar që Jugosllavia t'i kërkojë falje popullisë së Kosovës.

kj

Cudia eshte se ne RD nuk jepet lajm per fjalen e Berishes?!

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga deqanas
    at´her saloja paska shansa reale qe ti realizoj ato premtimet e dhena, meqe nuk eshte mandati i pare i tij.

qetash ia theve drunat me ka krejt... jaaaa kjo sdon koment
    edhe po te kursej sepse me dhimset bali adem, ka vuaj t shum i shkreti. andaj ta leme te qete, ok?

me t´mira
    Mirë deqanas,unë shkrova ato që unë i kam mësuar dhe vërtetuar vetë.Kritikat janë të mirëseardhura gjithnjë.Bindjet e mia janë fryt i një kohe të gjatë studimi të politikës botërore dhe shqiptare.Unë nuk kam filluar të mësonj politikën pasi ka ardhur Saloja në pushtet,as Ps-ja ,por sëpaku një dekadë më herët!
    Asnjëherë s`e kam pranuar Nanon as Salon,as LDK-në as PDK-në!E vetmja parti që unë simpatizonj është partija Republikane në Shqipëri dhe LKçK-ja në Kosovë,por unë nuk jam anëtar i asnjë partie!Mirë do t`ishte të mos më regjistrosh ashtu apriori siq u shprehe më lartë,si PS,as PDK etj...
    Sa për trimat e Kosovës,që më kritikon ti,unë i kam të renditur në listën time të respektit kështu: Hasan prishtina,Isa Boletini,Ahmet Delia,Azem Bejta ,Shaban Poluzha, Adem Demaqi dhe Adem Jashari!...Të tjerët ende nuk ë meritojnë të shkruhen në historinë e Kosovës edhe pse ka mjaft nga brezi i ri që sillen vërdallë me dëshirën për të kontribuar,por udhën e drejtë ende s`e gjejnë dot!
    Këto janë në pika të shkurtëra qëndrimet e mia!
    Udhë të mbarë Salos,Nanos,LDK-së,PDK-së dhe të gjithëve që bëjnë politikën Shqiptare!Për kriterin tim janë tëra njësoj,vetëm ngjyrat dhe dëshirat u ndryshojnë!
    Shëndet!

Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga RTP
    Kerkushi,sikur me bene pershtypje jasht`zakonishte te mire ne disa artikuj,
    e ketu me deshprove shume!
    Paske qellue me njerez te gabuem ne moment te gabuem!

Fitorja e Dr. Berishes eshte gjeja me e mire qe i ka ndodhur Shqiperise
    ne keto 7 vitet e fundit.

E kur ze e permend gjera te pakuptimta si:
    Demaçi eshte "fytyra me heroike",eshte emblematika,eshte simboli.....
    ..eshte ,eshte....eshte....

....besom se edhe antivirusat po mi aktivizon!

Kerkushi

Nuk e ke verejt Bacin Adem se sa me dashuri e deshire u jep interviste mediave serbe
    (sepaku nje her ne vit)atyre qe i quante vellezer dhe kerkonte ta krijonte nje shtet ballkanik...
    Lere o Kerkush-i,se kur me flisni per Demaqin me villet!mjaft me me xhepura,a nuk
    u bindet se ky plak i matufosur mban nje pike respekti per hire te te kaluares,per hire te asaj se me qindra sutdente futeshin neper burgje pse permendnin emrin e ti,emrin e keti te krisuri qe sot ata grithin vehten pse e bene nje gje te tille!
    Nje i burgosur politikishte ne burgun e shkaut nuk do arrinte te shkruante romane (sic beri Demaci)po do i zhdukej fara sic bene me Uke Bytyqin!
    Po lere,mos me nxit te flas per te se ma ngrite deshiren me i pi edhe dy kafe ex!

Keshille:
    Lexo me shume,veshtro me shume,logjiko me shume....
    Edhe kurren e kurres mos e fut ne nje renditje Adem Jasharin me
    Adem Demaqin se hyn ne gjynah!
    Kete te fundit afroja Adem Mikullovcit se aty gjen kuptim!
    I nderuar RTP!
    Me shkrimet e mia nuk dëshironj të fyej,ngacmonj e as të shqetësonj askend!Sa për aktivizimin e "antivirusave" që thua,kjo qenka mirë se ata duhet të jenë gjithnjë të aktivizuar,këte e di ndoshta edhe ti!
    Sa i përket Fitores së PD-së dhe Salos,që thua se është gjëja më e mirë që i ka ndodhur Shqipërisë në këto 7 vitet e fundit,edhe mua më bëhet qejfi me at punë,po t`kisha sigurinë se nuk do të digjet dhe rrënohet sërish nga Saloja çdo gjë e ndërtuar nga "Komunistët"!Sa i përket përkrahjes që mund të presin Kosovarët nga Saloja,do të i këshilloja të mos nguten se për mua, po e përsëris prap,si Nanoja dhëndërr i Grekut,si Saloja dhëndërr i Serbit në peshojë qëndrojnë njësoj,djathtas dhe majtas gjë që për të mirën e vendit dhe kombit duhet ecur drejtë ,jo djathtas ,jo majtas!
    Për balin Adem,unë nuk kam nevojë të flas fare!Secili që di të lexojë dhe të dëgjojë lajmet ka mundësi të gjykojë vet se sa vlerë ka ky si Politikan për kohën dhe rrjedhat e sotme shqiptare!Askush nuk është i përsosur në botë,as Demaqi nuk është,por të tjerët janë me mija kilometra prapa tij.Ai është i vetmi politikan shqiptar që guxon ti thot : jo! secilit anmik të shqipërisë,kukullat(marionetat) dhe dhënduert e huaj këte s`e bëjnë dot!
    Shëndet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga kurkushi : 20-07-2005 më 06:50

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    pershendetje kurkushi,

se pari te pergezoj per menyren e civilizuar te komunikimit me njerez qe kane mendime te kunderta me ty!

une si anetar i ldk-se veshtroj me skepticizem hapat e cdo politikani kosovar, pa perjashtuar ata te ldk-se, ndersa kta te pdk-se etj. ju nenshkruajn qeka blanko te besimit poitikuajve te tyre... thu se na paskan zbrit nga qielli!?!?!

mundohem t`ia pranoj meritat secilit nga politikajt shqiptar, por nuk hezitoj t´ua them edhe te metat.

kjo eshte edhe arsyeja perse nuk kam deshire te leshohem ne komente fyese ndaj balit adem, sepse vleresoj qe ai dha afro 30 vite te vetat per kosoven...

ndersa ty desha ta bej vetem nje pyetje: c´koment ke ti per heroin sali ceku?

me t´mira
    shihemi n´gjykate

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-09-2003
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    1
    Edhe une jam e mendimit qe fitorja e PD eshte gjeja me e mire qe i ka ndoshur Shqiperise ne 7 vitet e fundit. Shpresojme qe Sali Berisha si i pakorruptur qe eshte ta luftoje korrupsionin dhe krimin e organizuar edhe Shqiperia te kthehet per se mbari sepse shiptaret e meritojne nje gje te tille.......eshte koha e fundit. Le te shpresojme per ndryshime pozitive

Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga deqanas
    pershendetje kurkushi,

se pari te pergezoj per menyren e civilizuar te komunikimit me njerez qe kane mendime te kunderta me ty!

une si anetar i ldk-se veshtroj me skepticizem hapat e cdo politikani kosovar, pa perjashtuar ata te ldk-se, ndersa kta te pdk-se etj. ju nenshkruajn qeka blanko te besimit poitikuajve te tyre... thu se na paskan zbrit nga qielli!?!?!

mundohem t`ia pranoj meritat secilit nga politikajt shqiptar, por nuk hezitoj t´ua them edhe te metat.

kjo eshte edhe arsyeja perse nuk kam deshire te leshohem ne komente fyese ndaj balit adem, sepse vleresoj qe ai dha afro 30 vite te vetat per kosoven...

ndersa ty desha ta bej vetem nje pyetje: c´koment ke ti per heroin sali ceku?

me t´mira
    Për të dhënë përgjigjje në këtë pyetje,për mua në këtë rast është shumë vështirë,sepse nuk mundem të flas në mënyrë të vequar vetëm për Sali Cekun!Dij të të them se prej luftëtarëve të "klasës" së parë që kanë marrë pjesë në luftë,sot kemi diku 5-8 prej tyre që kanë mbijetuar!Të tjerët janë "vrarë" në "luftë" ...
    Nderime!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •