Close

Rezultati i Sondazhit: A dėshironi te ket njė nen forum per TURIZMIN ?

Votues
1. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

1 100.00%
  • JO

0 0%
  • Skam ide!

0 0%
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
  1. #-9
    Engjujt sjetoj n'toke! Maska e AL_Prishtina
    Anėtarėsuar
    12-07-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    21

Temat mbi turizmin !!!

Pershendetje

Se pari ju uroj stafin per punen e palodhshme dhe ju pergezoj per forumin pasi per her te pare po shenoj postimin per stafin e forumit (kjo nuk do te thot se per her te pare e vizitoj ket web!)

Meqe Shqiperija eshte vend bregdetare, dhe munde te jete nje Shtet me turizem te madhe per shkake te bregdetit qe ka, ku shteti mund te egzistoj vetem nga turizmi, me duket se ne Shqiperi nuk i kushtohet rendesi turizmit, per ket edhe e kam hasur ne publicitetin qe nuk i behet fare ose pak turizmit.

Kam vizituar shum forume po ne asnje forum nuk me ka hasur syri ndonje nen forum te turizmit per ta prezantuar bregdetin shqiptare apo per te diskutuar per turistate qe do te pritetn ne sezon, kushtet qe ofrohen sigurija etj.

Kam nje kerkese per stafin qe te hapin nje nen forum per turizmin SHQIPTARE besoj se do ket se qfar te flitet dhe ne njefar menyre do ti bejm bregdetit shqiptare nje publicitet, qe te pakten shqiptaret te pushojne aty ku flitet SHQIP

Besoj se do te mirret parasyshe kjo gje dhe shpresoj se do te marre ndonje pergjegje.

Miqesishte per te miren e forumit dhe te Shqipatrise

P.S. Nese din ndokush te me tregoj sa sillen banesat private ne Durres ose ne Sarande ose ketu ose ne M.P. edhe nese ka ndokush ndonje banese apo shtepi qe leshon me qira te me njoftoj ne M.P. ?

KLM !

2. #-8
    i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Kam pak njohuri (po jo te mjaftueshme)

Ke nje te drejte te madhe ne kete qe thua. Ketu eshte nje nenforum per Ekonomi dhe Biznes por qe nuk ka aplikuar kete qe ti me shume te drejte ve ne dukje.

Eshte pune voluminoze dhe pak e veshtire per momentin kur nuk ekzistojne akoma agjensite turistike Shqipetare me faqe te tyret ne internet si dhe kur ēmimet variojne shume dhe nuk drejtohen nga politika qeveritare , mgjate do perpiqem qe ne nen forumin e ekonomise te vendos disa te dhena (nuk e di se sa te plota do jene) per kete.

Te pershendes Era
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

3. #-7
    Engjujt sjetoj n'toke! Maska e AL_Prishtina
    Anėtarėsuar
    12-07-2005
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga Era1
    Kam pak njohuri (po jo te mjaftueshme)

Ke nje te drejte te madhe ne kete qe thua. Ketu eshte nje nenforum per Ekonomi dhe Biznes por qe nuk ka aplikuar kete qe ti me shume te drejte ve ne dukje.

Eshte pune voluminoze dhe pak e veshtire per momentin kur nuk ekzistojne akoma agjensite turistike Shqipetare me faqe te tyret ne internet si dhe kur ēmimet variojne shume dhe nuk drejtohen nga politika qeveritare , mgjate do perpiqem qe ne nen forumin e ekonomise te vendos disa te dhena (nuk e di se sa te plota do jene) per kete.

Te pershendes Era
    Megjithate simbas shkrimit tende nuk me rekomandoni per pushim Shqiperine!?

4. #-6
    i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Citim Postuar mė parė nga AL_Prishtina
    Megjithate simbas shkrimit tende nuk me rekomandoni per pushim Shqiperine!?

E ke gabim ku e lexove kete ti ?
    Po te them vetem qe informacioni turistik qe ti kerkon ne forum nuk eshte i mjaftueshem.Ate qe ti ke ngritur shqetesim.
    Ti nuk ke pyetur a mund te shkosh apo jo per pushime ne Shqiperi , por ke bere nje vrejtje per te cilen une tu pergjigja.
    Persa i perket kesaj pjese:

P.S. Nese din ndokush te me tregoj sa sillen banesat private ne Durres ose ne Sarande ose ketu ose ne M.P. edhe nese ka ndokush ndonje banese apo shtepi qe leshon me qira te me njoftoj ne M.P. ?
    do beje mire ta vendosje tek nenforumi Ndihmoni njeri- tjetrin.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Al Prishtina

Kerkesa juaj ne nje te ardhme jo shume te larget mund te plotesohet dhe stafi mund te vendosi per te hapur nje forum te tille.
    Mod Era1 ju shpjegoi qarte si mund te silleni per momentin.
    Ne nen forumin Ndihmoni njeri tjetrin mund te kerkoni informacione,mp etj. per banesat me qira.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Tema tė Ngjashme

1. Saranda 2004
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-08-2009, 06:41
  2. Videoklip pėr turizmin shqiptar ne CNN/BBC/REUTERS/Euronews
    Nga Cimo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 04-03-2009, 12:11
  3. Shpėrthim nė Ambasadėn Amerikane nė Athinė
    Nga Darius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 07:31
  4. Qeveria gjermane investon 14 milion euro pėr turizmin e Pogradecit
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 08:14
  5. Ilva TARE shkruan:
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 17-06-2006, 10:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •