Pershendetje
Se pari ju uroj stafin per punen e palodhshme dhe ju pergezoj per forumin pasi per her te pare po shenoj postimin per stafin e forumit (kjo nuk do te thot se per her te pare e vizitoj ket web!)
Meqe Shqiperija eshte vend bregdetare, dhe munde te jete nje Shtet me turizem te madhe per shkake te bregdetit qe ka, ku shteti mund te egzistoj vetem nga turizmi, me duket se ne Shqiperi nuk i kushtohet rendesi turizmit, per ket edhe e kam hasur ne publicitetin qe nuk i behet fare ose pak turizmit.
Kam vizituar shum forume po ne asnje forum nuk me ka hasur syri ndonje nen forum te turizmit per ta prezantuar bregdetin shqiptare apo per te diskutuar per turistate qe do te pritetn ne sezon, kushtet qe ofrohen sigurija etj.
Kam nje kerkese per stafin qe te hapin nje nen forum per turizmin SHQIPTARE besoj se do ket se qfar te flitet dhe ne njefar menyre do ti bejm bregdetit shqiptare nje publicitet, qe te pakten shqiptaret te pushojne aty ku flitet SHQIP
Besoj se do te mirret parasyshe kjo gje dhe shpresoj se do te marre ndonje pergjegje.
Miqesishte per te miren e forumit dhe te Shqipatrise
P.S. Nese din ndokush te me tregoj sa sillen banesat private ne Durres ose ne Sarande ose ketu ose ne M.P. edhe nese ka ndokush ndonje banese apo shtepi qe leshon me qira te me njoftoj ne M.P. ?
KLM !
Krijoni Kontakt